FIV 54

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Avalon poti sa intrebi tot ce doresti, daca am sa stiu, am sa-ti raspund cu placere.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Asa e, Avalon, ai dreptate, sunt satula de vorbele astea; eu incerc sa inteleg ca mama imi vrea binele,dar ma enerveaza ca nu-si da seama ca-mi face rau, nu bine, si ca eu am nevoie de sustinere in alt sens; unii chiar nu vor sa inteleaga ca traim vremuri moderne, acum exista metode sa ai copilul tau si ca e pacat sa renunti prea repede la incercari.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, Andicu si cele care incepeti demersurile pentru FIV, in Ungaria se gasesc medicamente mai ieftine decat la noi. Cautati in arhiva FIV (as spune daca as sti unde). Exista o d-na care lucreaza la o farmacie in Ungaria (apare si nr. de telefon) si care ti le poate aduce la Arad, din cate am inteles. Exista comisionul aferent ~ 30 euro (era).
Poate cele care au facut asa pot da mai multe lamuriri.

Orice problema ati avea suntem aici sa ne ajutam, nu-i asa? Apelati cu incredere. Cine stie raspunde.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, , sunteti de milioane!

Mergi la inceput

Monica, merci, o sa incerc si asa cand voi sti exact ce tratament o sa urmez.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

La multi ani, fetelor, pe 2006!

Am reinceput serviciul de luni dar abia azi ma simt mai ne cazuta de pe luna Tare greu e sa o iei de-a capu' dupa asa o intrerupere lunga, mai ales ca speram asa de mult sa nu ma mai intorc la servici din motive de...bebe.

Sper ca anul acesta sa fie mai bun si mai geneeros cu noi!

Mergi la inceput

Danutza, tare ma bucur ca ai revenit printre noi! Ai sa vezi ca pana la urma tot vom avea , important este (asa cum spui tu acolo, in josul tuturor mesajelor) sa nu ne pierdem speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Avalon, asa e, ai dreptate dar sincera sa fiu sunt momente in care ma intreb pe unde o-i fi pus-o, ca n-o mai gasesc

Mergi la inceput

Speranta e acolo, la locul ei in sufletul tau, asa cum este si la noi... daca nu era asa, nu erai printre noi acum... important este sa nu abandonam visul de a deveni mame intr-o buna zi!

Mergi la inceput

Cum ne cam inghesuim, m-am gandit sa deschid un nou subiect. Sper ca nu se supara nimeni.
Ooops, mi-ai luat-o inainte, Avalon. E ok.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput