FIV 54

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cecilia, imi pare rau pentru pierderea pe care ai suferit-o...sper sa iti revii curand. Viata trebuie sa mearga mai departe.

Andicule, parca am fi surori... si am avea si aceeasi mama; mama mea in acea perioada dificila cand deja incepusem tratamentul, de fiecre data cand vorbeam cu ea la tel imi vorbea doar de centrala termica pe care urma sa i-o montez acasa la BV, despre termopane... si mai mult... imi tot spunea ca de ce ma chinui si dau atatia bani ca sa imi complic viata? Raspunsul meu era bineinteles: "dar tie de ce ti-a trebuit copil? de aia vreau si eu!"

Eu chiar nu am avut pe nimeni alaturi in afara de sot si toate aceste fete minunate de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu sa stii ca si ai mei parinti au zis ca-s nebuna sa fac FIV si daca as mai face vreodata ar zice ca am luat-o razna de tot.Asa ca fa ce stii tu ca e mai bine!Pana nu incerci nu stii daca ai tras lozul castigator sau nu!Te pupic si tin pumnii sa iasa bine pana la urma si sa se lase cu bebe.
Multa bafta tuturor!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi te pupic dulce si sa stii ca mi tare dor de tine!
Acum sunt mai bine,ca asa e,toate trec in viata si timpul le vindeca pe toate si astept cumintica sa-mi vina rushi.De n-ar mai veni odata!
La niciuna si sa fim toate deodata !

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicia Puregon de 50 UI in decembrie era 1.247.000 lei. Se afla pe lista B a medicamentelor compensate ceea ce inseamna 50% gratuit.

MRL eu astept sa se faca primavara sa vina barza. De fapt trebuie sa astept 3-4 luni sa-si revina ovarele ca sa o pot lua de la capat. A trecut o luna.

luli va citesc zilnic si traiesc alaturi de voi emotiile.

Romaniaau Fericito! Tu cu beblusul tau din burticica sunteti bine? De abia astept senzatiile acelea de a avea un bebe in burtica. Ai grija de voi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Moniland, . Nu stiam ca Puregonul se poate lua compensat. Mai sunt si alte medicamante compensate care se recomanda pt FIV? Eu traiam cu impresia ca medicamentele se iau la pret intreg si din aceasta cauza schema este destul de costisitoare.
Pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, fetele!
Liliana, ma bucur ca nu te-am suparat... daca asa ti-a recomandat dr.in care ai incredere, atunci mergi la Medlife, dar sa ne spui si noua cum ti s-a parut, te rog! Ce analize ti s-au dat pt inceput? Cat de recente trebuie sa fie? Tu faci in februarie FIV-ul? Sa ne spui si noua protocolul, please!
Cecilia, imi pare rau pt pierderea suferita!
Moniland, zici ca puregonul este compensat 50%? Cine ne poate da reteta pt puregon, medicul de familie? Banuiesc ca pe baza unei scrisori medicale din partea medicului ginecolog, nu? Stie cineva cat (valoric) putem primi pe o luna (compensat)? Mersi anticipat!
Felicia, cat pregnyl a primit prietena ta, o fiola, sau mai multe?
Claudia, deci mai avem o saptamana pana la rezultat? Ce repede trece timpul, parca ieri erai in asteptarea cm ca sa te poti apuca de treaba... Tin pumnii stransi, stransi pt tine!
Vad ca multe fete se pregatesc, sa fie intr-un ceas bun si sa avem numai reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Avalon, MRL va raspund eu in legatura cu ce stiu despre compensarea medicamentelor. Se compenseaza atat Puregonul, cat si Gonalul F. Problema este ca exista un plafon de compensare pe pacient de aproximativ 3.000.000 lei pe luna, eu asa am inteles. La FIV trebuie o cantitate mult mai mare. Ar trebui ca timp de mai multe luni sa tot cumperi pe rand aceste medicamente ca sa le poti compensa pe toate. Eu asa stiu, daca gresesc sa ma corectati. Si intr-o vreme parca erau probleme si cu farmaciile ca nu prea eliberau medicamente compensate (cel putin in orasul unde stau eu), nu mai stiu cum este acum, poate ca s-au rezolvat acele probleme.
Cecilia ma bucur ca mai scrii pe aici din cand in cand, eu iti simteam lipsa.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Eu intelesesem ca tratamentul costa in jur de 20 milioane si daca e sa ma iau numai dupa Puregon, numai acesta costa 48 milioane.
Poate cineva care a facut FIV de curand sa-mi spuna de unde as putea sa le cumpar, poate mai ieftin, si cam cat a costat in total, numai tratamentul. Eu vreau sa fac FIV-ul la Medsana cu Dna. Dr. Denisa Protopopescu, dar m-am cam speriat cand am vazut cat costa medicamentele.
De prietena mea, nu am inteles cate fiole de Pregnyl face.
Va multumesc,
Felicia

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Felicia eu am facut fiv in iulie anul trecut si am facut cu menogon care e cam 390.000 lei vechi fiola. Pe mine tot tratamentul m-a costat 320 Euro (o parte din menogon) si vreo 20 milioane restul de menogon si diphereline si cam atat ca pregnylul l-am primit cadpu de la Moni. Eu am folosit 70 de fiole de menogon in 15 zile. Puregonul este peste un milion si nu am auzit pe nimeni sa-i fi compensat la farmacie asa ceva. E din cauza acelui plafon pe care il depasesti cu mult la un tratament fiv, de aceea nu dau medicii retete compensate la puregon, gonal f sau menogon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Felicia eu am facut tratamentul pentru FIV cu 27 de fiole de 75 UI de Gonal F si Dipherelin (in jur de 16 fiole de 0,1 mg). Pe mine aceste doua medicamente m-au costat aproximativ 41.500.000 lei. Mai este Pregnyl-ul (10.000 UI, adica doua fiole), nu mai stiu cat a costat, cateva sute de mii. Nici eu nu am luat nici un medicament compensat.

poze

Mergi la inceput