FIV 54

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut fetele mele!
Intru pentru prima data anul asta si vreau sa va urez un 2006 mai bun, mai frumos si cu multe realizari, mai ales pe plan familial!
Eu trebuie sa recunosc ca in loc sa astept cu nerabdare aceste luni care urmeaza, m-a luat o teama si o strangere de inima, acum,la inceput de an, incat imi vine sa fug in directia opusa . Nu stiu ce am, mi-e teama de ce ma asteapta, mi-e teama de nereusita, dar si daca reusesc...ce o sa ma fac? cum rezist eu lunilor care vin?! e o nebuloasa in creierul si-n sufletul meu acum!nu ma asteptam sa fiu asa fricoasa !
Trebuie sa incep analizele de FIV de saptamana viitoare si parca mi-e groaza de rezultate!

Bun,realizez ca sunt un exemplu foarte prost de optimism pentru voi, acum, asa ca ignorati-ma, o sa-mi treaca !!!

Kla, sper din toata inima sa ne aduci o veste foarte buna!iti tin pumnii sa-ti fie bine!

Asi, felicitari pentru vestea minunata despre Razvan!

Monica, un pupic maaaare pentru Mihnea, pe 2006!

Fetelor, sper sa reusiti tot ce va doriti pe anul asta!
TUTUROR !!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

andicu: vrei bataie, mama? Hai sa traim clipa si vom infrunta problemele atunci cand se vor ivi. Nici nu ai inceput tratamentul si vrei sa ai psihicul la cote joase? Privirea inainte, zambetul pe buze, optimism cat cuprinde si totul va fi perfect. Lasa drobul de sare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Luli deci tu in curand vei face un nou FIV. Cand vad ca ai puterea sa o iei de la capat parca prind si eu curaj pentru o noua incercare. Iti doresc sa reusesti de data aceasta.
Alinuk se poate sa ovulezi o luna pe o parte si una pe cealalta, asa cum zici tu. Se poate si o luna pe o parte si mai multe luni la rand pe cealalta. Cand am facut monitorizari, eu aveam ovulatie mai mult pe dreapta si mai rar pe stanga, parca (cam de doua ori pe dreapta si apoi o data pe stanga). Se poate sa ai ovulatie si pe ambele parti deodata.
Andicu lasa pesimismul deoparte, trebuie sa rezisti. Si eu eram la fel inainte de a face analizele, eram foarte stresata de rezultatele pe care urma sa le obtin, mi-am facut tot felul de ganduri. Cand am primit rezultatele si a fost totul in regula, mi-a parut rau ca m-am stresat pentru asta. Apoi mi-a fost frica inainte de a incepe sa-mi fac singura injectiile cu Dipherelyn. Dupa aceea mi-am dat seama ca asa era cel mai bine, ca nu-mi mai faceam programul dupa nimeni. Sa nu mai iti spun cat m-am stresat apoi in timpul tratamentului. Ma stresam inainte de fiecare ecografie, nu stiu ce era in capul meu. Acum imi dau seama ca nu avea rost. Asa ca fii curajoasa si gandeste-te ca va fi bine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica Elena bine ai revenit pe aici.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Andicule, e normal sa treci prin starile astea... si eu am trecut prin ele : frica de analize, frica de ce o sa ma astepte cu tratamentul, frica de prima injectie (diphereline), frica apoi de menogon, frica chiar si de pregnyl...ca sa nu mai spun de punctie (cand a trebuit sa vina Moni cu Mihnea cu mine sa vad cu ochii mei acel ingeras facut prin fiv si sa am curaj sa intru la punctie).... desi stiam ca punctia nu o sa doara deloc, stiam si de anestezie si ca nu am hiperstimulare - deci nu vor fi probleme- totusi in asa hal mi-a fost frica...ca am tras o portie zdravana de plans pe masa inainte sa-mi faca injectia sa ma adoarma! Ce sa-ti mai spun? Si cand imi marea doza de menogon imi era frica, imediat o sunam pe Moni si-i raportam situatia din necesitatea de a-mi spune ea sa nu-mi fie frica, ca e totul ok si sub control! Frica si la ET....care nu-i frumos dar o sa-ti spun...a culminat cu facut pipi din greseala pe dna. dr.

In toata aceasta perioada de temeri si intrebari fara raspuns...culmea eu nu m-am temut ca nu o sa reusesc... ci ce o sa fac eu daca o sa am 2 sau 3 copii dintr-un shut?

Dupa ET, tot nu imi era frica ca nu o sa reusesc....in mintea mea credeam ca am sanse mari sa reusesc... tinand cont de faptul ca am ramas foarte usor gravi in trecut... dar cand am aflat rezultatul ...am simtit ca s-a rupt lumea in doua iar eu am ramas singura si goala.

Vei mai avea multe stari ciudate, uneori contradictorii, dar va trebui sa le depasesti. Pentru asta suntem aici, sa-ti sustinem moralul, sa-ti impartasim din experienta si sa nu te lasam sa o iei razna pentru ca te simti singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate si sa aveti parte numai de reusite
Astazi am fost la dr. si ma apuc de analize pentru FIV. Acum sunt cam in ziua 18-19 de la Cm si pana imi vine uramtorul CM ca sa pot sa fac hormonalele din ziua 2-3 vreau sa imi fac restul analizelor. Analizele o sa le fac la MedLife. Cand o sa le am pe toate ma voi duce la spital sa le pun pe toate in dosarel si sa ma apuc de injectiile de rigoare. Abia atunci o sa stiu ce o sa fac. Daca totul o sa fie bine la analize in martie fac FIV-ul. Doamne ajuta ca totul sa fie OK. Cu emotiile stau inca bine, acum la inceput de drum le am mici sa vedem mai incolo cum vor evolua.
va pup dulce pe toate si anul asta sigur este anul bun pentru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kla iti tin pumnii. Vei fi prima anul asta cu vesti bune

Andicu stai linistita pentru ca daca asta iti doresti va fi bine in oricare din situati. O sa vezi ca de fapt nu-i mare lucru. Cel putin pentru mine nu a fost. E cam multa umblatura pentru analize, caci de fapt FIV incepe, stii prea bine, cu analize si se continua cu injectii, punctie si embriotransfer. Iale asa cum sunt. Repet:Nu-i mare lucru. Bineinteles ca sunt emotii pentru ca nu stii ce te asteapta, dar nu e nimic de speriat. O sa vezi ca dupa ce treci de toate o sa te intrebi: De ce m-am agitat? Eu una de abia astept sa o iau de la capat. Mi-e un pic groaza de atata alergatura, dar de procedeu efectiv deloc. Succes!!!

MRL va fi bine, nu are cum sa nu fie bine. Cred ca totul tine de psihicul nostru. Fi optimista!

Fetelor, va doresc un an plin de reusite pentru ca de abia a inceput si mai e mult din el. Nu are cum sa nu reusim anul asta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Am intrat si eu sa va salut!
Vreau sa urez multa bafta fetelor care au facut ET-ul, KLA ma bucur mult pt tine, cred ca esti foarte optimista si asta se va vedea la test, sunt aproape sigura ca vei reusi! De asemnea, celor care se pregatesc pt FIV, MRL, Andicu si Luli, multa bafta si mai putine emotii, mergeti cu inima deschisa chiar daca este prima sau a 2-a incercare, va fi bine!
Fetele care ne impartasesc din experienta lor, va multumesc tuturor! Monica, bine ai revenit printre noi, ti-am dus dorul, sa stii!
Liliana, un sigur sfat as vrea sa-ti dau, sper sa nu te superi pe mine... despre Medlife am auzit numai lucruri rele... cunostine ale mele au fost foarte dezamagite de aceasta clinica, timpul de raspuns pt rezultate si calitatea serviciilor lasa mult de dorit (analize infirmate la alte laboratoare)... mai nou si pe forum am citit de rau despre ei, uite un exemplu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65720... Ma gandesc ca pt FIV este foarte important sa ai rezultate corecte si la timp... nu ai putea sa faci in alta parte analizele? Sa nu mi-o iei in nume de rau, am spus numai ca sa te ajut... La Medicover de exemplu sunt preturi accesibile, sau la Sanador... sau la Cantacuzino...
Va pup pe toate si astept numai vesti bune de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salut si eu fetele dragute!
Desi am inceput anul cam prost,sambata mi-am imormantat bunicul,am intrat sa o trag de urechi pe Andicu !Te rog eu din suflet incearca sa nu te mai gandesti,stiu ca e greu,dar asta conteaza mult .Si te mai rog ceva.Sa suni sa vezi cati embrioni au rezultat inainte de ET.Eu nu am sunat si m-am socat la afarea vestii chiar in ziua ET,ceea ce nu a fost bine deloc.Oricum la cati bani cere Medsana si la ce nivel de clinica privata se considera ar fi trebuit sa ma sune sa ma instiinteze,dar asta e!
Te pup dulce si sa stii ca sunt alaturi de tine pe tot parcursul drumului lung si greu ce-l vei parcurge.Imi doresc din suflet sa te rasplateasca Domnul cu un bebe mic si dulce ca tine!
Lachi,Crinuta,Tabitha,Asi,Danita,Cami .
Moni ma bucur ca ai mai aparut printre noi.Pupici!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna seara frumoaselor! Noul an sa inceapa cu liniste si rabdare si sa se termine cu botezuri.

Andicu, nimic nu depinde de noi, nu iti face ginduri multe. Alege un medic bun si restul depinde de Dumnezeu.

Eu Ii multumesc in fiecare zi pentru minunea care a dat peste mine si va doresc sa vi se intimple si voua la fel. O sa rezisti si dupa ce o sa ramii insarcinata, iti promit.

Va tin pumnii sa incepeti cu bine perioada analizelor si tratamentului, iar de punctie si ET sa nu va fie frica.

Florina FIV 8+

Mergi la inceput