intrebari

intrebari | Autor: cypryan

Link direct la acest mesaj

dupa 12 ani de casatorie si 2 copii este normal sa nu mai simti nimic pentru sotia ta si sa divortezi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Initial creeata de cypryan

dupa 12 ani de casatorie si 2 copii este normal sa nu mai simti nimic pentru sotia ta si sa divortezi?

Nu, nu este normal. Dar depinde de motive?

Care sunt motivele in cazul tau?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Din profil vad ca esti divortat... Tu esti personajul sau vreun prieten ? Sau inca nu esti divortat de tot, ci doar separati si divortul e o idee ? Indiferent de astea, care sunt motivele ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu e o regula ,dar se mai intimpla!Statisticile reflecta o mare incidenta a divorturilor,a copiilor rezultati inafara casniciei,etc. , dar in principiu e bine sa incercam sa nu ne incadram in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

"Normal".... poate e, poate nu e, depinde de imprejurari.

De exemplu, in cazul unor cunostinte a fost normal: el umbla dupa tot ce misca sub soare, ea la fel.... In cazul asta, da, era normal ca intr-un interval de n ani unul din ei sa gaseasca o varianta mai buna si sa divorteze.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Nu, nu este chiar normal sa nu mai simti nimic pt sotia ta dar nu este nici imposibil. Se poate intimpla si numai peste cinci ani . E anormal daca vrei sa divortezi numai din acest motiv fara sa fii incercat totul pt a reaprinde sentimentele. Acum depinde...poate sunt alte motive si poate sentimentele sunt pt altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

nu este normal sa nu mai simti nimic pt sotia ta chiar daca au trecut 12 ani ar trebui sa faci ceva sa reaprinzi sentimentele sa discutati ce a intervenit intre voi de v-ati departat asa mult unul de celalalt asta in caz ca nu ati divortat pina acum

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu stiu daca-i normal, dar se intampla.
Din pacate, am simtit-o chiar eu.
Nu-mi dau seama daca chinul sufletesc pe care l-am trait m-a impietrit in asa hal sau daca am descoperit tarziu ca nu avem nimic in comun. Tot dupa 12 ani...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai Cypryan,numai tu poti sa-ti raspunzi la intrebarea asta....
Hai cu noi,la clubul mamicilor si taticilor singuri

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypryan spune:

De iubit ea spune ca inca ma iubeste, ciudat este ca eu nu o mai iubesc si nu de acum ci de ceva ani dar am spus ca totul este o inchipuire de-a mea ca probabil o sa-mi treaca. Acum trei ani am facut casatoria religioasa pentru ca am crezut ca si asta este una din cauzele faptului ca eram total paraleli.
Ce ciudat este sa fi la propia ta casatorie si sa nu simti nimic ?!
oricum la multi ani mai buni din 2006!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Cum adica "nu-ti gasesti locul"?

Mie mi se pare destul de simplu: daca va mai iubiti, incercati sa salvati relatia...daca nu, c'est, vedeti-va fiecare de viata voastra ...

Nu stiu daca exista o explicatie a disparitiei iubirii dintre 2 oameni, asa cum nu exista nici in cazul aparitiei ei... Este, sau nu este.
Daca nu e, ce conteaza daca e normal... daca e bine... daca e frumos?
Nu cred ca ii poti dicta sufletului ce sa simta.

Elise

Mergi la inceput