Cluj rulz! (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Machetutza deci ai adresa , da ?

Va asteptam!

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mai feteloooorrr!!! io urluuuu!! nu reusesc sa imi culc copilul... sa imi fac oare probleme??? nu vrea si gata... nu plange, dar nu vrea...

Io as propune, de fapt as aminti.. ca alte fete au fost mai demult cu propunerea... sa duca fiecare copil (era sa scriu bebe) cate o jucarie, ca atunci cand ajungem la Thea, sa nu fie prea mare posesiunea ... voi ce ziceti??? ca iara nu vreau sa fac program la nimeni...
Miha, noi abia asteptam surprizaaaaa... io maine voi fi ff ocupata dimineata, banui ca si tu, asa ca nu mergem la plimbare cu puii nostri
Roxana, oare sunt prea indrazneata?? e mai valabil scaunelul acela de carton??? io ce sa iti aduc in schimb??? Mersi mult anticipat, si scuze daca am intrecut "masura"...

Noapte buna, somn usor...
incerc sa intru si dimineata...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariano, si-a pus mama ta geamuri cu Intech?

mami de dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by svety

Mariano, si-a pus mama ta geamuri cu Intech?

mami de dani

CEeeeeeeeeeee???? Hihihihihihi, mor de ras. Habar nu am ce ma intrebi! Hihihihihihihihihi!

Cristiana, da. Ochii rosii se pot corecta. Adica, daca vrei, ii pot corecta eu .

Raluca, maine ma gasesti intre 12 si 15. Daca nu vii maine, nu stiu sigur cand mai merg la studio, dar e acolo sotiorul si ii spui lui despre ce e vorba (nu uiti sa-l atentionezi ca esti Raluca pe care o stiu eu de pe DC, ok? )

Simona, nu-mi vine sa cred ce batrani sunt parintii tai! (nu te superi, ok?) Sunt de-o varsta cu bunicii mei, care si ei au facut nunta de aur anul trecut.
Succesc maine la gine. Imi place ca esti hotarata inca de la inceputul anului. Poate ne vedem .

Fetelor, Florina e OK, dar nu are net. Am vorbit azi cu ea si mi-a spus ca vine si ea maine. Daca nu da de net pana maine, ii dau eu adresa, bine Mihaela?
Abia astept surpriza de maine!
Auzi, Mihaela, asa ca idee, prin ce zona trebuie sa ajung maine?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

deci fato cum sa-ti zic (aveam o colega care asa incepea cand era nervoasa), Mihai asa banuie, dupa ce i-am zis de Kodak.

mami de dani

Mergi la inceput

de ce nu are net Florina?

mami de dani

Mergi la inceput

Svety, tot nu am inteles eu ce treaba are mama cu geamurile mele termopan de la firma! dar Mihai??? .....geamurile sunt Intech...cred...o firma din Floresti...parca...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mihaela, Olim vroia ap de inchiriat! I-ai gasit ceva?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mihai lucreaza la Intech si zice ca a fost la voi parca sa regleze o usa (??) si zicea ca era acolo o tani mai in varsta. Daca nu e cu banat cum o cheama pe mama ta? Sa nu crezi ca am ceva cu ea. Mi s-a pus pata pe explicatiile lui Mihai care acum mi se par nauce.

mami de dani

Mergi la inceput

Hihihihihi, Svety, ce mica e lumea! Mihai are dreptate; noi avem o usa care e cam...dereglata ....si a fost cineva care a reglat-o ....iar tanti de acolo nu e mama mea....hihihihihi....e proprietara spatiului.
Spune-i lui Mihai sa mai vina la reglaje, ca iar se inchide ffff greu .

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput