copilul inafara casatoriei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Draga Michelle,

Te rog mai citeste inca o data ce am zis eu:

quote:
Pensie alimentara as intelege sa ceara daca nu ar fi stiut ca el e insurat, sau daca ar fi fost sotia lui si el ar fi parasit-o. Insa in situatia ei - cu ce drept sa ceara pensie alimentara?

Si apoi vezi daca comentariul tau are vreun rost:
quote:
daca el divorteaza de sotie, dupa parerea ta nu mai trebuie sa aiba grija de copiii facuti cu sotia ca doar nu mai este casatorit cu mama.

Iar acum ceea ce ai scris tu, nu e 100% valabil. Ai uitat ca unora li se uraste de prea mult bine si gasesc ca iarba din curtea vecinului e mai grasa si mai verde. Nu trebuie sa fie nevasta grasa, urata sau plictisitoare. Pur si simplu unii oameni nu sunt facuti ptr a sta cu o singura persoana. Cati nu au incercat sa demonstreze stiintific ca omul nu e facut sa stea cu un singur partener.

In ceea ce priveste parerea ta:
quote:
Eu am mai spus-o si cred cu tarie ca barbatii sunt fiinte simple si egoiste , si in mare masura niste copii. Pentru ei ori e alba ori e neagra, culorile sunt pentru femei.

e parerea ta, si ca orice parere trebuie respectata.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu nu consider ca amanta poate strica o casnicie (asta se strica de catre cei doi soti) sau ca fura din timpul dedicat familiei legale sau ca fura ceva vreodata! Singurul vinovat de infidelitate este sotul infidel, atat!
Eu sunt casatorita si aparitia unei alte femei ar fi un dezastru pentru mine, de fapt cred ca e cal mai rau lucru care mi se poate intampla, dar niciodata nu as invinovati amanta! Ce treaba am eu cu ea? Ce-mi datoreaza ea mie?
A mai zis cineva: Chiar ne asteptam ca tot restul femeilor sa ne protejeze noua familia???
Cat despre pensie alimentara - pai ce, amanta o cere? Copilul o cere, e dreptul lui.
Iar despre nume... Elise, intr-o lume ideala ai avea dreptate, dar in a noastra, mai ales in Romania, daca apari cu dungulita pe buletin... poti sa fii geniul geniilor ca toata lumea se uita stramb la tine! Si copii isi bat joc de tine cand esti mic, ca ii aud pe parinti comentand in casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

asa este JG din cauza prostiei si a ignorantei multi copii nevinovati au de suferit doar pt ca niste adulti imbecili cred ca e normal sa faci un copilas sa sufere doar pt ca tata nu s-a obosit sa se casatoreasca cu mama.

Michelle 7

Mergi la inceput

[size=3]Draga Michelle,

Te rog mai citeste inca o data ce am zis eu:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Pensie alimentara as intelege sa ceara daca nu ar fi stiut ca el e insurat, sau daca ar fi fost sotia lui si el ar fi parasit-o. Insa in situatia ei - cu ce drept sa ceara pensie alimentara?
--------------------------------------------------------------------------------

Si apoi vezi daca comentariul tau are vreun rost:

quote:
daca el divorteaza de sotie, dupa parerea ta nu mai trebuie sa aiba grija de copiii facuti cu sotia ca doar nu mai este casatorit cu mama.

am citit ce-ai spus tu , dar nu foarte atent ca m-am enervat. vad ca ai si tu un bebe. cum poti , ca mama ,sa declari ca un copilas ar trebui sa fie ignorat de tatal lui pt ca vezi doamne nu a luat-o pe mama cu acte? Ce vina are sufletelul ala?? crezi ca el nu merita dragoste, dulciuri, jucarii???? ce Dumnezeu suntem in primul rand oameni.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Mailsabra,

Povestea nu cred ca se va termina aici.
Daca el a fost bulversat cind i s-a nascut fetita, evident va fi bulversat si cind i se va naste baietelul.

Nu se stie ce decizie va lua in final: poate sa aleaga intre 2 femei, dar putin probabil sa ii fie la fel de simplu sa aleaga intre fetita si baiat.

Poate va renunta la una din "familii" - la a ta sau la a lui.
Sau poate va ramine pe veci agatat intre voi, fiind un tata de compromis pentru amindoi copiii.

Oricum, pari o femeie suficient de puternica sa te descurci si fara el.
Trebuie sa te gindesti la minunea mica care va veni, si trebuie sa ii faci viata cit mai frumoasa, cu sau fara un tata care sa ii fie alaturi 100 din timp.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Mailsabra, ce anume te deruteaza? Ce anume ai tu nevoie acum pentru a te simti mai confortabil?

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Malisabra,de acum asta e,ce sa mai faci?Copilasul o sa se nasca,cu ajutorul lui Dumnezeu si are nevoie de tine suta la suta.O sa vezi ce-o sa mai fie dupa nastere,cum o sa reactioneze individul,si o sa mai hotarasti atunci ce e de facut.Oricum,pentru a-l actiona in judecata pentru paternitate ai la dispozitie un singur an,primul din viata copilului. O r i c a r e ar fi situatia intre parinti,copilul are dreptul la legitimitate,si la toate cele care decurg de aici.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

oricum,draga mea, acum poate iti pui o gramada de intrebari,dar cand va aparea copilul o sa-ti dai seama ca ai luat decizia corecta cand te-ai decis sa-l pastrezi. Personal cred ca se poate creste foarte bine fara tata fara a te simti in vreun fel frustrat sau mai putin iubit. Sunt lucruri mai nasoale pe lumea asta decat lipsa tatalui biologic, uita-te pe site si vezi cate povesti de groaza sunt,cu sotii abuzate care nu-si parasesc sotii ca sa nu piarda copilul sau pt ca n-au unde sa mearga. Oricum sa faci un copil in afara casatoriei nu mai e de mult un pacat capital .

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Bine ai facut ca ai pastrat copilul. Cat despre tip, e un sarlatan si un nehotarat. Nu ai nevoie de el, nici ca nume in buletin dupa parerea mea.

Copilul tau va fi fericit cu tine, cu implicarea ta 100%, nu cu cineva care isi schimba deciziile din 5 in 5 minute.

Lasa-i familia in pace. Stiu ca e greu singura, dar copilul tau o sa fie cea mai mare realizare.

Multa sanatate pentru tine si bebe din burta si sa auzim de bine. La multi ani si ... nastere usoara...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daca esti total independenta financiar si social,nu inteleg de ce te mai agati cu disperare de el,mai ales ca el nu doreste sa-si asume responsabilitatea acestui copil.Nu pot sa spun decat bravo pt decizia ta de a pastra copilul,dar chiar nu inteleg de ce trebuie sa te impiedici de un nume pe certificatul de nastere.Daca tatal va fi doar cu numele si nu va fi alaturi de el,sa-i ofere sprijin si dragoste parinteasac,mai conteaza oare?Cred ca tu prin putera ta,prin dragostea ta poti sa-i oferi mult mai mult acestui copil.
E adevarat ca lumea este rea si ca se uita stramb la liniuta de pe buletin,dar asta este asa si pt asa vrem noi sa fie!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput