Mamici casnice (3)
Raspunsuri - Pagina 4
diadaniela spune:
Eu nu am nici o treaba,ca nu am loc de soacra-mea in bucatarie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
alexa si mami spune:
aoleu, parca a trecut o vesnicie de cind nu ne-am "vazut"!
am fost f ocupata cu cumparaturile si cu alexa, binenteles, care s-a invatat sa-mi opreasca calculatorul. cred ca e geloasa pe el.
noi mergem de rev la niste prieteni(la 4 blocuri de noi) care au si ei o fetita cu 3,5 luni mai mare ca alexa.sper sa iasa bine cu cele 2 tirane.
geani, ai un ingeras de fetita. sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
ma bucur ca amaliuta e bine.
va doresc tuturor o petrecere frumoasa si un an nou bun si plin de impliniri si tot ce va doriti voi.
va pup.
vladhana spune:
LA MULTI ANI! Sa aveti parte de un an nou fericit,in care sa fim sanatosi,plini de viata si de chef de munca!
impreuna spune:
Fetelor am venit sa ma alatur si eu cu urarile, penru ca ne pregatim de plecare si probabil abia maine ne vom intoarce (depinde cat de bine ne simtim).
Va doresc sa aveti parte de un an nou mai bun decat cel care a trecut, sa va dea Dumnezeu in primul rand sanatate si... poate inca un bebe celor care va doriti:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
gegea spune:
Dragi mamici,
Un An nou, ferict, cu sanatate muuuuulta si bucurii!
Sa ne "vedem" cu bine in 2006!
Alina, multumim de aprecieri!
Flavia, petrecere frumoasa!
Dana, locuiesti cu socrela sau a venit sa te ajute la bucatareala?
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
andora spune:
LA MULTI ANI!
2006 SA FIE UN AN FARA TRISTETE, INSORIT SI PLIN DE BUCURII,
IMPLINIRI SI LINISTE SUFLETEASCA!
Va pup mult de tot si distractie placuta tuturor!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by gegea
Dragi mamici,
Un An nou, ferict, cu sanatate muuuuulta si bucurii!
Sa ne "vedem" cu bine in 2006!
Dana, locuiesti cu socrela sau a venit sa te ajute la bucatareala?
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
Am deosebita placere sa locuiesc cu soacra.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
irina.c. spune:
Nici eu n-am nimic de facut,ca mancare mai este si oricum nu ne mai trebuie,ca ne-am indopat destul.
Va urez La multi ani!si toate cele bune in noul an.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
mihaela amalia spune:
Buna seara fetelor...Abia , abia am reusit sa o fac pe fii-mea sa ma lase sa scriu un mesaj.Ma bucur ca am reusit sa intru, anul acesta. sa va urez
La multi ani!!!si noul an sa va aduca numai impiliri si bucurii, si in primul rand sanatosi si voiosi ,(si o mica gluma de fapt o urare de-a lu' barbatelul meu"ce imi doriti voi mie, va doresc si eu voua chiar de 10 ori mai mult")
Sa aveti o petrecere placuta.V-am pupacit
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
diadaniela spune:
LA MULTI ANI!
Dana
CRACIUN FERICIT !