Care ati avut si cum "s-a manifestat"....
Multe femei inteleg ca au asa ceva si chiar multe luni la rand.Simptomele au fost la fel ca si in lunile cand erati fara bebel la bord ?
Sanatate maxima,Maria
Rabdarea este cheia fericirii.
Eu nu am avut ciclu peste.. dar din cate stiu prima sangerare se datoreaza fixarii oului fecundat,deci nu e un ciclu,si nici nu trebuie sa fie abundent ca un ciclu.Daca mai sunt si alte sangerari as recomanda sa se consulte un gineclog ptr ca deseori aceste sangerari, care se confunda cu ciclul, cred ca au o consecinta nu prea buna.Poate gesesc dar eu cam asta am citit...Tu ai probleme Maria? Sa fim sanatosi!! Bebe Jill si mami!!
Si eu am avut o singerare, dar asta nu e ciclu ci se cheama ciclu fals. Se intimpla foarte des la femei, insa daca devine din ce in ce mai abundent inseamna ca e o problema. In ambele cazuri trebuie consultat medicul. Acest ciclu fals dureaza mai putin decit un ciclu normal.
Maria eu am avut niste singerari mici in a 2-a luna de sarcina, vreo saptamina, chiar doua, nu ca un ciclu ci doar picaturi rebele. Am stat in repaus la pat si nu m-am dus la medic decit peste vreo luna. Din cite am inteles a fost ori chestia cu implantarea ovului fecundat in uter ori o mica dezlipire de placenta care din fericire s-a rezolvat doar prin acel repaus la pat si fara medicamente.
Deci singerarile in sarcina pot fi periculoase sau mai putin periculoase. Trebuie mers la medic, pe mine m-a certat ca nu m-am dus imediat.
Maria,e vorba de o posibila sarcina la tine???????
De asta intrebi de ciclu peste sarcina?
Doamne ajuta!
Mariuta,draga mea,ne dai o veste buna???
ITI TINEM PUMNII,STRINSI,STRINSI!!Cristina si Mihnea