La ce mincaruri se foloseste nucsoara?
Stiu ca are si proprietati terapeutice - ce se poate trata cu ceai de nucsoara? Parca-mi amintesc de insomnie dar nu sunt sigura. E toxica in cantitati mai mari?
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
nucsoara...mie imi place mult aroma ei...dar singura intrebuintare pe care i-o dau este ca pun cate un varf de cutzit in cana cu lapte ... e foarte bun laptele cu nucsoara, insa altceva nu stiu ce sa fac nici eu cu ea...
Mama mea pune nucsoara (impreuna cu alte mirodenii) in cozonaci, care capata un gust deosebit.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Eu pun o idee de nucsoara (rasa...) in pireul de cartofi, in besamel (de ex. cind fac lasagna)...
quote:
Originally posted by emoison
Eu pun o idee de nucsoara (rasa...) in pireul de cartofi, in besamel (de ex. cind fac lasagna)...
noi punem nucsoara in pireu dar numai daca fac cat se mananca odata, daca sta cateva ore cu nucsoara nu mai e bun.
O folosesc pt. cartofi frantuzesti, in toate sufleurile, in supa de ceapa, de spanac, supe creme de legume...pt. friptura de pui alaturi de boia.... Da o aroma tare faina!
Bychi