Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Ia incearca sa-i spui ma-sii lucrul asta si renunta, te rog, la insistenta pe langa sot sa-i lase bani, la cadourile scumpe, pe care oricum nu le apreciaza, la porc, la... tot ! Invat-o minte ca sunteti 2, o familie si mai intai aveti voi probleme, apoi ei !

Razuca, ai perfecta dreptate! Eu stiu foarte bine lucrurile astea, dar sincer, mi-a fost mila de ei , ca asa sunt eu. Spuneam asta si intr-o postare anterioara: ca nu-mi place deloc sa ma port asa ... dar daca trebuie ... nu ma dau la o parte . Adica eu pot fi extraordinar de buna si de generoasa, dar daca sunt calcata pe bombeu ... iau foc imediat...si definitiv
Pe de alta parte, de cand am hotarat sa facem nunta, ea a lasat-o balta cu cerutul banilor si chiar ne sfatuieste sa nu mai aruncam cu banii aiurea ca avem nevoie. Eu am amintit de asta pt ca voiam sa subliniez stilul ei de a cere ..."ii cer BAIATULUI" ... si nu NOUA. Asta voiam sa spun de fapt ... ca eu oricum nu fac parte din acea familie ... ei sunt tot ... EI. Dar are fata grija sa fie ca ea pana la urma ... Si de obicei cand imi propun ceva imi cam iese ... chit ca tre sa am rabdare chiar si nush'cati ani

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetelor, nu va ma suparati din cauza soacrelor. cred ca toate sunt croite dupa acelasi tipar. secretul este ignoranta. mie una mi-a luat mult timp sa gandesc asa, dar credeti-ma pe cuvant ca merita. odata educate in spiritul asta, nimic nu va va mai necaji.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_trend
A si lucrul care m-a streseaza cel mai mult... care nu cred ca-l voi mai intalni vreodata.... dupa ce vine de la firma ce credeti ca face... se posteaza in fata calculatorului(care este in camera noastra) si se JOACA pana pe la vreo 12noaptea ... mai ai si tu intimitate daca poti...
Ahhh, si daca eu sunt la calcu face crize ca pe mine m-a gaseste treaba numai cand vrea ea sa se JOACEEEE
Mai am putin si il arunc
Asa ca Divine as vrea sa am taria ta sa o reped un pic.

Baaaiii, asta e chiar culmea!!!!
Andreutzoooo, fa mama ceva in privintza asta, ca nu e in regula deloc!!! Adica ... cum se joaca??? Sa stii ca ... "so acra" mea ( bravo Sunny ) nu e chiar asa. Adica nici macar nu indrazneste sa ma deranjeze daca dorm. Din contra, noi la ei dormim intr-o camera prin care se trece, nu e decomandata, dar pana nu ma trezesc nu aud nici musca, chit ca dorm pana la 1. Si de obicei in vik asa dorm. Deci nu imi pasa ce zice ea. Eu sunt obo dupa o sapt de munca, asa ca ... "shhhh ... doarme fata ... nu va mai fatzaitzi prin camera ei atata". Din acest p.d.v. ... jos palaria "so acro".

Dar baiatul tau nu spune nimic? Hai ca tu poate nu poti sa zici nimic ... dar el???!!! Nu pot sa cred!!! Trebuie sa-i spuna ceva, nu se poate! Vorbeste cu el, explica-i ca te deranjeaza prezentza ei pana la ore asa de tarzii, si roaga-l sa ia atitudine. Fa-l sa se simta barbat si sa-si "apere teritoriul" . Si ... in plus, treaba aia rushinoasa de-i zice ... ... voi cand si cum o mai faceti? Scuze daca m-am implicat prea mult, dar m-am enervat rau

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cri.
Apropo, sa vedeti cretinitate, mai nou a scos una traznet: soacra trebuie sa-i aleaga rochia miresei

Gresit!!! Soacra trebuie sa PLATEASCA rochia miresei, dar nu s-o si aleaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Va multumesc pentru urari!

Din pacate eu inca mai astept inelu-> desi la mine sunt 99,9% sigura ca nu mai vine. Asa-mi trebe daca l-am refuzat odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

hehe, super tare asta cu "tre sa plteasca rochia". O sa i-o spun cu prima ocazie Va dati seama ca asta nu mai doarme de frica ca tre sa dea vreun ban....abia astept

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

quote:
Originally posted by andreea_trend
A si lucrul care m-a streseaza cel mai mult... care nu cred ca-l voi mai intalni vreodata.... dupa ce vine de la firma ce credeti ca face... se posteaza in fata calculatorului(care este in camera noastra) si se JOACA pana pe la vreo 12noaptea ... mai ai si tu intimitate daca poti...
Ahhh, si daca eu sunt la calcu face crize ca pe mine m-a gaseste treaba numai cand vrea ea sa se JOACEEEE
Mai am putin si il arunc
Asa ca Divine as vrea sa am taria ta sa o reped un pic.

Baaaiii, asta e chiar culmea!!!!
Andreutzoooo, fa mama ceva in privintza asta, ca nu e in regula deloc!!! Adica ... cum se joaca??? Sa stii ca ... "so acra" mea ( bravo Sunny ) nu e chiar asa. Adica nici macar nu indrazneste sa ma deranjeze daca dorm. Din contra, noi la ei dormim intr-o camera prin care se trece, nu e decomandata, dar pana nu ma trezesc nu aud nici musca, chit ca dorm pana la 1. Si de obicei in vik asa dorm. Deci nu imi pasa ce zice ea. Eu sunt obo dupa o sapt de munca, asa ca ... "shhhh ... doarme fata ... nu va mai fatzaitzi prin camera ei atata". Din acest p.d.v. ... jos palaria "so acro".

Dar baiatul tau nu spune nimic? Hai ca tu poate nu poti sa zici nimic ... dar el???!!! Nu pot sa cred!!! Trebuie sa-i spuna ceva, nu se poate! Vorbeste cu el, explica-i ca te deranjeaza prezentza ei pana la ore asa de tarzii, si roaga-l sa ia atitudine. Fa-l sa se simta barbat si sa-si "apere teritoriul" . Si ... in plus, treaba aia rushinoasa de-i zice ... ... voi cand si cum o mai faceti? Scuze daca m-am implicat prea mult, dar m-am enervat rau

Io zisai mai dvrm si alte variante... vezi ca sar fetele ca arse, cand e vb de suparari provocate de soacre ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

eu as innebuni sa-mi stea soacra pe cap pana noaptea tarziu
spune-i ca ti s-a virusat calculatorul si va trebui sa formatezi hardu...si fa-te ca uiti o vreme de asta. Poate uita si soacra de jocuri!!!
(alta idee mai buna si mai pacifista nu stiu)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Divine girl

Gresit!!! Soacra trebuie sa PLATEASCA rochia miresei, dar nu s-o si aleaga!

Gresit, Divinuto... daca ar fi sa ne luam dupa traditii, parintii miresei ar da faliment, saracii... ca ei ar tb sa plateasca tot-tot... rochia, petrecerea, cadourile... parintii mirelui ar tb sa achite doar costumele lor si inca o chestie care-mi scapa acum... dar dc tii neaparat, ma uit in Mireasa si-ti zic maine...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SimRam

Va multumesc pentru urari!

Din pacate eu inca mai astept inelu-> desi la mine sunt 99,9% sigura ca nu mai vine. Asa-mi trebe daca l-am refuzat odata.

De ce si... cum adica l-ai refuzat ? pai 3/4 din fetele de aici ar ucide pt el si tu-l refuzi ???????

Raza de soare

Mergi la inceput