Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

V-am pupacit ...fug acasa ca si azi am lucrat de nu mi-am vazut capul si pe maine se anunta o zi la fel de grea si naspa...oare numai la noi e asa...parca nu vine Revelionul...mai sunteti careva la servici? Sau doar eu mai muncesc?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Nu se vede? Las' ca-l mai mesteresc eu maine cu ajutorul vostru...
Am fost in Creta de pe 11 septembrie pana pe 21. A fost super...Acu' va las ca tre' sa-mi recuperez viitorul sot si sa mergem acasa.
Ne auzim maine dimineata.

Va bub

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ooana, si eu tot la munca, pana la orele 20.00. Diferenta intre noi doua e ca eu stau degeaba, iar tu chiar ai de lucru.

SunSmile, zici si la noi pe cine stii tu???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Rexanne ok! Te ajutam maine! Seara faina! Si tie Ooana!
Ralu..chiar trebe sa ma dau "cocos"?..Pai printre altii..pe Mircea Radu(am lucrat cu el), pe Sorin(ex Ro-Mania)..prieten, vreo 3 actuali ministri, oameni din politica(tre sa-i cunosc, ca lucram in domenii asemanatoare) si un fotbalist, care-mi fu iubit! Spre parerea mea de rau, acuma! Noroc ca am realizat la timp ca expresii de genul "care face" nu pot fi tolerate la nesfarsit!....
AAA..si ala de la AnimalX ..Serban, era la facultate la mine, la fel Madalina Manole, baiatul mai mare al lui Nastase...etc. Unii sunt super ok, altii nu si nici nu realizeaza ca-s penibili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana faine poze.
Raza da va astept pe toate la Tm.
Ralu, Krelia voi locuiti cu vedete. O mamica de la celalalt subiect sta exact deasupra lui St. Banica Jr. si toata ziua ne povesteste cate ceva despre el si d-na surprizelor.

Fetelor, am uitat ca azi vine popa cu botezul si sa vedeti ce era la mine-n casa. Cand am auzit clopotelul pe scara, m-am facut speedy gonzales, am facut patul, am adunat de prin vasa, dar cred ca tot mi-a vazut popa chiloteii tanga care erau pusi la uscat. Asta e. Doamne iarta-ma.

gio si bb Marco 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

SunSmile, am fost cu ex-Romania in faculta...era cu un an sau 2 mai mic..si la alt profil...ca il tot vedeam p'acolo....sau, venea la cineva..nu'sh...

Gio, pai si stai mucles asa...spune-i sa ne povesteasca si noua

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

sa mai zic si eu?
la primul job, seful meu direct era ludovic orban, un om super de treaba. am fost in PNL si am cunoscut o groaza de policitieni actuali. atunci erau oameni normali, acum... unii se fac ca nu te mai cunosc. in campania pentru Ludovic l-am cunoscut pe Stef. in liceu am fost cu dana marijuana si cu victor de la meteo. oi mai fi fost si cu alte vedete da ... nu-mi amintesc.
si toate trec, si noi ramanem noi, oamenii obisnuiti.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Kreliutza lasa mama, ca acum au plecat din Buc. cu bagaje multe.
Dar pe cand se intorc, tot ce aflu scriu si aici.
D-na surprizelor isi etaleaza talentul muzical in timp ce Jr. canta la pian. dar nu-i prea iese.
Si cand sunt in cica se termina totul rapid, deci nu-l prea tine pe baiet. si scot niste sunete, de saraca Cata nu poate sa doarma.
Vezi ce tii si cu blocurile astea! Totul se aude prin ziduri.

gio si bb Marco 38 fix

Mergi la inceput
Mergi la inceput