Miresele anului 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 27
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreea bine ai venit in "clubul gemenilor".
Da sunteti gemene pe aci, nu gluma....
Azi o sa pun si eu poze cu inelushu meu.... si cu catelusa mea... Tara... care e o nebuna.... da nu am decat o poza cu ea.... cand dormea...
Nunta noastra
ralu_trancu spune:
sau poate ca sunt eu cu in sus de cateva zile. ca nimic nu imi mai place
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
apropos de moartea lu' lazarescu.....ca sa ma laud...asa..in prag de sarbatori...cristi puiu sta la 3 blocuri distanta de iubi...sau, ma rog..de casa unde a crescut el (adica de casa lu' soacra-mea)...ah....si am mai zarit-o p'acolo pe tili nicolae (roxana din "la bloc" - avem prieteni f buni, comuni, am si stat cu ea la masa - nu e deloc ...pe oreste, mai demult...pe mircea si pe badea inaine sa se mute.....pe damalan de la directia 5.....
Raza, nu uita ce te-am rugat, pliz
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by andreea_trend
Da stiu viluta aia ... in fiecare zi bagam un ochii la ei in curte... da acum nu mai poti sa vezi nimic acolo.... au pus ceva pe gard....
Ena, nu ai voie la vizite... parca ati fii intr-o institutie de aia comunista....
Oricum de acum stiu... dimineata cand plec la facultate ... si trec prin fata cladirii.... o sa-mi aduc aminte de tine
Poate ai noroc si ma vezi si prin bucatarioara mea... da' sa nu ma confunzi cu sefa, roscata si urata... si a dracu' ca si asta se vede... io-s bruneta... si cu sani... ca sefa n-are...
Da, nu am voie sa dau nr, sa sun, sa vb la tel personal, sa primesc vizite, sa intre puiu' cu masina in curte, nu am voie tocuri ca-l deranjeaza pe sefu'... persoana publica, dar retrasa... dc intelegi...
Pai Teia a pus d-alea-n gard ca sa nu se mai uite astia ca tine... da' eu din birou ii vad si-n casa...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Acum chiar m-ai facut serioasa... cand ajung la facultate o sa-ti scriu in fiecare zii ce miscare am vazut eu pe acolo pe la voi...
Poate te vad in statie la maxi.... la 16fix ai zis ca iesi parca....
Nunta noastra
ralu_trancu spune:
Da io care stau cu 2 personalitati tota opuse pe scara. la etajul 2 sta Guta si la 5 sta Ducu Bertzi. Meserie, ha?
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
mai ai nitel. numai nitel....
De abia astept....
Cred ca maine o sa am si eu o steluta...
.... eu fac cinste de pe acum
Nunta noastra
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by andreea_trend
Felicitari Razuco pt steluta... vreau si eu una...
Multumesc ! Ai putintica rabdare...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
FELICITARI pentru steluta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
apropos de moartea lu' lazarescu.....ca sa ma laud...asa..in prag de sarbatori...cristi puiu sta la 3 blocuri distanta de iubi...sau, ma rog..de casa unde a crescut el (adica de casa lu' soacra-mea)...ah....si am mai zarit-o p'acolo pe tili nicolae (roxana din "la bloc" - avem prieteni f buni, comuni, am si stat cu ea la masa - nu e deloc ...pe oreste, mai demult...pe mircea si pe badea inaine sa se mute.....pe damalan de la directia 5.....
Raza, nu uita ce te-am rugat, pliz
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Pai sa ma laud si eu...daca asa se poarta..."Dl. Lazarescu e din Tg-Mures si are un apartament vis-a-vis de mine in care sta cand vine acasa"!
Na...oi fi eu din provincie da mai am si eu "vecini"!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Da io care stau cu 2 personalitati tota opuse pe scara. la etajul 2 sta Guta si la 5 sta Ducu Bertzi. Meserie, ha?
super tare.....
Eu am impresia ca sunt vecina cu Iantu...ca prea l-am vazut p'aici....ba cu pretini..ba singur cu masina...o Yaris momentan bushita
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
decat cu un manelist si un babalac, mai bine cu iantu. face cat 2 (sau mai multi, dupa parerea mea)