Miresele anului 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
SunSmile spune:
Bhey...leoaicelor, ce va laudati atata? Ca io sunt gemeni (ca Trenurelu) da' am ascendent in leu, na poftim!
Frumoase pozuci Ralu!
Dya..pai da aici..data nasterii, preferinte..sa am ce alege!
Hai ca ma bucur ca s-au trezit si somnoroasele..ca Raza si cu mine ne "bateam de musca" p'acilea!
Rexanne spune:
Daaa, foarte frumoase pozele, mai ales unde erai punkista...Sa-ti traiasca Stefanu' si sa te bucuri de el o viata intreaga!!!Si ai un catel absolut superb (eu sunt moarta dupa catei, e golden retriever cumva? Nu ca m-as pricepe eu prea bine, da' e rasa mea favorita...)
Razuca, la mine e invers, el mananca o data pe zi, ceea ce nu este prea sanatos, ca de aia pune si pe el, ca papa mai ales seara...Iar eu mananc de doua ori mai mult si nu ma ingars...nu asa de tare ( da nu e mancarea de vina, e sedentarismul, ca stau mult timp la birou cu dosu' pe scaun...)...
ralu_trancu spune:
Pai sa o luam sistematic.
1. in poza in care eram punk, era 25 seara tarziu si incercam sa imi mai deschid culoarea ca aratam ca mama mare. nu a prea iesit. Stefan imi facuse respectiva creasta.
2. Barky este intr-adevar golden, asa cum ai banuit. este cel mai cuminte catel pe care l-am avut , si am avut o groaza, el find al cincilea.
3. saru'mana de urari. daca aveti kg in plus pe la sotiori, Stefan al meu ar avea nevoie , dar numai in masa musculara. el are 51 de kg.
si sta cu kuru'n masina toata ziua. dar in poze e si tatal lui, asta ca sa vedeti cu cine seamana.
quote:
Originally posted by Rexanne
Daaa, foarte frumoase pozele, mai ales unde erai punkista...Sa-ti traiasca Stefanu' si sa te bucuri de el o viata intreaga!!!Si ai un catel absolut superb (eu sunt moarta dupa catei, e golden retriever cumva? Nu ca m-as pricepe eu prea bine, da' e rasa mea favorita...)
Razuca, la mine e invers, el mananca o data pe zi, ceea ce nu este prea sanatos, ca de aia pune si pe el, ca papa mai ales seara...Iar eu mananc de doua ori mai mult si nu ma ingars...nu asa de tare ( da nu e mancarea de vina, e sedentarismul, ca stau mult timp la birou cu dosu' pe scaun...)...
http://community.webshots.com/user/trenurelu
SunSmile spune:
Rexanne..ti-l imprumut pe al meu vreo 2 zile! Sa vezi ce dragut e! Sa stii ca face "alea imputite" cam de 10 ori pe zi, cam peste tot...se joaca, mananca de zici ca-i spart, latra, musca, maraie...si e cel mai dulce catel "inventat" vreodata!
ralu_trancu spune:
si de ce il mai tii , daca nu iti place?
quote:
Originally posted by SunSmile
Rexanne..ti-l imprumut pe al meu vreo 2 zile! Sa vezi ce dragut e! Sa stii ca face "alea imputite" cam de 10 ori pe zi, cam peste tot...se joaca, mananca de zici ca-i spart, latra, musca, maraie...si e cel mai dulce catel "inventat" vreodata!
SunSmile spune:
Ralu ai inteles gresit! Mor dupa el, e sufletelul nostru! Era doar un fel de a ii spune fetii ca sunt dulci intra-adevar, dar au nevoie de toata grija si atentia din lume! Pai cum sa-l dau cand eu deja nu-mi mai imaginez viata fara el? Ne-a schimbat pe aman2...ne iubeste neconditionat! E cel mai dulce si rasfatat copil blanos din lume!
ralu_trancu spune:
asta asa este. nu e mare diferenta fata de un copil mic. il speli, il hranesti, in duci afara, trebuie sa te joci cu el.
al meu tocmai a dat afara. cineva a aruncat ceva pe langa cosul de gunoi si probabil el a luat de pe jos. ca tot ceea ce e pe jos el intelege ca e al lui. si a inghitit un ghemotoc de folie de aluminiu. si bineainteles ca a vomitat. si acum e trist si baloseste aici langa mine. ca ii e rau.
briza_marii spune:
Vreau si eu cadou de ziua mea mutunache mare pt colectia mea, ca si eu tot leulet sunt....
nunta2006
briza_marii
cri. spune:
In urma vizionarii pozelor consemnez:
- tortu' mi-a lasat gura apa
- gazda e frumusica foc
- masa era aranjata super
Intrebari:
- voi cati brazi aveti frate? 2?
- cum adica 51 de kg? pai e mai slab ca mine...sunt invidioasa
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
ralu_trancu spune:
saru'mana.
Cri, ala natural e din casa de la bucuresti, unde stam. Celalallt este in casa de la Calarasi, cumparat tot de noi, dar acolo stau socrii mei. Si noi am fost in prima zi de Craciun. Petrecerea de Sf. Stefan s-a tinut in casa de la Bucuresti.