Obiceiuri culinare
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
kisstherain999 spune:
Eu as manca iaurt sau lapte dulce rece cu orice fel de mancare. Cred ca de lene, ca sa nu mai mestec mancarea.
Cand eram mica imi placea sa mananc castavete verde cu zahar, acum nu cred ca as mai putea
In liceu, meniul pt pauza mare era de doi covrigi cu multa sare si o cola.
Si in general imi place sa mananc mancarurile amestecate. Vorba sotului terci. (cartofi+branza+ou+carne+sosuri si indesate pe gat cu lapte)
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Jocelyn spune:
Mie imi plac combinatiile dulce-sarat de gen miere cu branza f sarata. Lapte cu zacusca. Sau de multe ori mananc desertul intai si pe urma mancarea, nu prea imi place ca dulcele sa fie ultimul. Sau mancare, dulce si ceva sarat dupa.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Eu mananc lapte batut cu pizza, cartofi prajiti cu pizza, varza dulce calita cu usturoi(catei de usturoi).
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
denizel spune:
Pot sa scriu, ca sigur nu ma fac de ras!
Paine cu chiftelute si gem
In general, orice combinatie mi se pare ok.
Numai chestia aia cu paine muiata in sange m-a ingretosat la maxim. Brrrr! Tre' sa iau un anghirol, ceva...
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denizel spune:
aaa, mi-am amintit ca am avut la pranz fetita de vreo 3 anisori a unor prieteni. Eu facusem supa de spanac in care am ras branza. Aia mica nu a putut sa manance supa cu branza rasa, le-a zis si alor ei cu ce am torturat-o:)) si de atunci, daca nu mananca ce i se da, o ameninta ca o aduc la mine sa-i dau supa cu branza rasa
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
V. Erica spune:
Mey, voi v-ati propus sa va provocati greata, acu dupa mesele copioase de Craciun?
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
denizel spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Mey, voi v-ati propus sa va provocati greata, acu dupa mesele copioase de Craciun?
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Denitzel sa nu te superi pe mine ... cred ca nu m-am trezit inca ... citeam ce ai scris si nu reuseam sa trec mai departe :
quote:ma gindeam :"mincaruri ciudate ..dar totusi ce au facut cu fetita de 3 ani ???"
Originally posted by denizel
aaa, mi-am amintit ca am avut la pranz fetita de vreo 3 anisori a unor prieteni.
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mie imi place pinea cu mustar si uneori (mai rar in ultima vreme )miros otet si chiar beau cu lingurita ... cind eram mmica mincam brinza cu dulceata dar am inteles mai tirziu ca nu e chiar asa ciudat
![](icon_smile_big.gif)
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
denizel spune:
quote:
Originally posted by crista-s
Denitzel sa nu te superi pe mine... cred ca nu m-am trezit inca ... citeam ce ai scris si nu reuseam sa trec mai departe :
quote:ma gindeam :"mincaruri ciudate ..dar totusi ce au facut cu fetita de 3 ani ???"
Originally posted by denizel
aaa, mi-am amintit ca am avut la pranz fetita de vreo 3 anisori a unor prieteni.
Noi doi... si nu numai
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](hi.gif)
Culmea e ca la pranzul de maine il avem pe varu-sau. Asta-i mai mic si mai slab
![](vampir.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Denitzel vrei sa ma omori ... ma doare burta de atita ris ... mi-am amintit de cind eram mici, fratele meu era tare slabutz, ii numarai coastele, i se vedeau pe spate "aripioarele" si tata ii zicea mereu ca daca o sa-l prinda canibalii mai mult de o ciorba de oase nu iese din el .... , de parca stateau "canibalii2 sa-l pindeasca la scara blocului ....
Oricum, vezi cum sperii copilul cu supa cu brinza ....
Cristina
Noi doi... si nu numai