creme prajituri
![](images/user_woman.png)
Imi spune shi mie cineva,va rog dc pot face cremele de prajituri daca nu am lapte?
Raspunsuri
danyce spune:
Catalynaa, sigur poti face creme pt prajituri fara lapte. Poti face o crema de vanilie cu oua pe aburi+unt+arome sau cacao+arome, cum ai tu chef.Mai poti face crema cu mascarpone sau cu frisca sau cu branza Philadelphia/Almette, cu pasta de ciocolata sau ciocolata menaj sau tableta rupta bucati si frisca (frisca o pui 2 minute pe foc si apoi o torni calduta peste ciocolata si bati cu telul sau mixerul pana creste putin, iese ca o spuma de ciocolata si e excelenta, adaugi scortisoara si zahar vanilat, chiar zahar daca nu e suficient de dulce).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
teodora35 spune:
stiu si eu o reteta fara lapte
3 oua
1cana zahar
un pachet unt 250 g
cacaua 5 linguri
totul se amesteca la foc mic pina se ingroasa crema se amesteca tot timpul ca sa nu se lipeasca atunci cind ridici lingura din crema trebuie sa fie ca o smintina groasa eu mai pun si nuca de cocos sau alune acum depinde de gustul fiecaruia
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by danyce
Catalynaa, sigur poti face creme pt prajituri fara lapte. Poti face o crema de vanilie cu oua pe aburi+unt+arome sau cacao+arome, cum ai tu chef.Mai poti face crema cu mascarpone sau cu frisca sau cu branza Philadelphia/Almette, cu pasta de ciocolata sau ciocolata menaj sau tableta rupta bucati si frisca (frisca o pui 2 minute pe foc si apoi o torni calduta peste ciocolata si bati cu telul sau mixerul pana creste putin, iese ca o spuma de ciocolata si e excelenta, adaugi scortisoara si zahar vanilat, chiar zahar daca nu e suficient de dulce).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Multam fain..problema mea era ca vroiam sa fac un tort cu piscoturi ,avemam creme la pliculet si nu aveam lapte in casa..eram racita si mi-era lene sa cobor..putoarea de mine
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
Danyce-Oricum reteta pe care mi-ai scris-o tu precum si pe cea a Teodorei le-am salvat pe discheta si sigur ma voi folosi de ele deoarece in anul care vine mi-am propus sa ma fac sexperta
![](icon_smile_big.gif)
Sarbatori Fericite!!!