40 cu + sau - (p.4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nu stiu cum sa scapi de oboseala. Eu deocamdata ma odihnesc 8 ore/zi la servici:)) Chiar daca stau cu ochii-n calculator si in acte, dar e mai odihnitor decat teroristii mei, mai ales acum in vacanta, cand nu-si consuma energia la scoala si la gradi

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mik? Pai... ti-ai raspuns singura la intrebare! Cand or avea mai mult de 10 ani.
Eu sunt linistita din punctul asta de vedere. Daca vreau sa trag un pui de somn dupa amiaza, sambata sau duminica, ma bag la somn si gata. Fetele is fac singure de lucru, cu orele daca vreau.
Seara la fel, vinerea sau sambata (cand nu e scoala a doua zi si le lasam pe fete sa stea mai tarziu), isi pun un film la ele in camera si de cele mai multe ori adormim inaintea lor. Ce bine e cand nu mai trebuie sa te duci sa citesti povesti inainte de culcare, sa stingi lumina... sa pregatesti micul dejun (si-l fac singure). Bineinteles, avem alte griji, dar ce bine e cand se spala singure, se imbrca singure, cand le spui "la ora cutare sa fiti gata"... Doar Carla e inca mica (8 ani) si ne mai tinem dupa funduletul ei, dar de multe ori face ca surorile mai mari si mai respiram si noi.
O zi buna!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Fetelor, nu va mai plangeti.
Aici sint sa va ajut. Aveti nevoie de babysitter???? EU. Apelati cu incredere!!!! Oferta e valabila numai pana in 15 martie, ca pana atunci sint in concediu (75%)
Grabiti-va...e promotie.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele, la multi ani in 2006!
azi am "dezbracat" bradutul de hainute si Tina s-a "infrupat" cu acele cazute pe jos! in cateva ore a disparut tot farmecul sarbatorilor si a ramas doar iarna, rece si goala.
noi nu ne-am ingrasat, ba chiar am dat jos ceva.
de luni incepem si noi "muncile" pana acum am fost in vacanta!
cam atat, va pupam
Vio und Tinchen

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna seara Si LA MULTI ANI frumosi si buni!

Primiti in club un membru nou?
Peste cateva zile implicesc 37 de ani si 10 ani de casnicie, credeti ca sunt destul de (s)coapta?
Am mai bagat eu nasul de cateva ori pe aici si am spionat timid ( suna ciudat, da' asa a fost). Acu' am prins curaj si am intrat de-a dreptul...
Deci, ma primiti 'au ba, ca acus o iau la fuga inapoi...

Mergi la inceput

bine ai venit, Danna!
Monagan, maine dimineata iti trimit copiii cu IC-ul care ajunge la 11 in Cluj, e bine? Ii vei recunoaste dupa si si
O.K, doar glumeam... sau visam?
Apropo, de ce esti in concediu? Sper c nu-i ceva grav, nu?
Vio, ce ati facut in concediu, ca ati slabit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Viorela cum ai facut de-ai slabit, ati fost la schi? Eu, ca si fetele am luat 3 kg si trebuie sa le dau jos. Bine ai venit Dana. Daca as fi mai aproape si eu as sta cu copiii tai Gabi. Ba chiar ti-as propune un schimb de odrasle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

dana36, bine ai venit. Nu fugi, ca esti "coapta", asa ca poti sta la noi.
gabibarta,m-am trezit dimineata ca sa ma pregatesc de oaspeti.
In constructii in perioada 15.dec-15 martie, se intrerupe activitatea si se da Casa constructorului, adica 75% din salar . Mergi la job 2 sapt si 2 sapt stai acasa si tot asa, dar pana acum INCA nu se stie cum va fi pana in martie, asa ca stau si...astept, de aceea m-am oferit voluntara, ca deh, am timp.
Ce sa-i faci, riscurile meseriei de constructor!!!!!!!!!

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna dimineata si multam frumos de primire.
Se vorbea la un moment dat (si aici pe forum) despre "pragul" de 30 de ani. Eu n-am simtit mare lucru atunci, in nici un caz depresia de care mai povestesc unele doamne. Eram vesela, frumoasa, mai aveam cateva luni pana la nasterea primului copil, am tras doua chefuri atunci (si acasa si la slujba), ce mai, ma simteam centrul universului... Cred ca eu voi suferi insa de depresie la implinirea a 40 de ani, si asta nu datorita varstei in sine, ci a evolutiei mele catre ea...
Bravo voua celor care faceti sport si reusiti sa va mentineti frumoase si tinere. Eu m-am neglijat destul de mult si pe cat de mult sport faceam cu 10 ani in urma, pe atat de intepenita si umflata sunt acum, iar ce e mai rau, e ca nu reusesc sa ma mobilizez in nici un fel sa fac ceva sa ma reconstruiesc si automat sa imi ridic moralul, desi stiu ca de aici mi se trage...
Hai, ca m-am spovedit. Acum nu trebuie sa va simtiti obligate sa gasiti solutii problemei mele, dar daca aveti vreo una, mi-ar prinde bine...

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu vreau raul nimanui, asa ca imi tin copiii acasa
Danna, sport eu nu prea fac numai cand merg sa-mi cumpar ceva haine si vanzatoarele ma "masoara" cu ochii si dau din cap ca asa marimi imnse nu au deloc... No atunci fac un pic de fitness cateva zile pana la urmatorul cm cand nu fac nimic sa nu ma doara burta, si dupa aia uit ca trebuie sa fac sport... pai asa-i memoria la varsta mea...

Mergi la inceput