40 cu + sau - (p.4)
Raspunsuri - Pagina 16
noemi marian spune:
Karina La Multi Ani!si sa-ti traiasca puiul,sa fie mare,sanatos si cuminte
La fel si tie Roxane.
Gabi e rau sa fii racit,dar nu axagereaza al tau?Ca eu stiu din experienta ca barbatii,la cea mai mica raceala,sint gata de perit.Si-s mai rai decit copiii.Dar va doresc ,oricum,insanatosire grabnica! Sa stii ca palinca fiarta cu putin piper este beton pt raceala.Acu io prestez la a mea de pere ca ma dor toate si nu pot lua calmante.Am abuzat de ele in adolascenta si mi se cam face rau .Tot la dr voi ajunge.
Ieri am beut fo 4 pahare si m-am anesteziat total!Nu-mi mai lipsea omul,nu ma mai durea nik.M-am culcat la 7 seara si la 5 dimineata am fost fresh.Da azi pe la prinz am reinceput distractia.Asa-i fain!
Eu,apropo de virsta,va pot zice doar ca nu ma uit in CI pt ca n-are rost!Am manifestari de copil tembel in continuare.De m-ati vedea cum ma fugaresc cu Ghiompirica prin casa in fiecare seara v-ati face cruce.Si-mi plac desenele animate si cartile Harry Potter(mare fan)
si povestile.Si filmele pt copii.Nu am nici o sansa sa mai scap,dar cui nu-i place sa scrie acasa!
Va doresc o dupa-amiaza placuta,Noemi
Liliana,am uitat,training usor.
lu.more spune:
Cine se ocupa de deschiderea unui capitoul nou (ca io n-am timp).
Imi cer scuze, fetili, ca nu mai stiu cine ce a zis (va citesc in graba) dar voiam sa va spun ca atata vreme cat noi ne simtim bine si tinere, varsta in sine conteaza mai putin.
Mi-a placut cand am citit despre uitatul in oglinda (ceva de genul „ma uit si nu ma recunosc, pentru ca sufletul mi-e altfel decat ceea ce se reflecta in oglinda... iar voi, din spatele ecranelor nu ma puteti vedea sau judeca”). Citez foarte aproximativ din memorie, si vreau sa fac un comentariu: Ba, si daca ne-am vedea – ne vedem, avem poze in albume, unele dintre noi – ar schimba asta ceva? Suntem o mana de oameni, raspanditi cine stie pe unde prin lumea larga, eu simt ca suntem inteligente si avem cu siguranta oarece experianta de viata, destula ca sa nu ne judecam una pe alta, nu, NU din acest motiv!!!! Eu una afirm cu mana pe inima ca alte lucruri sunt cu muuuuuuult mai importante decat ce vedem in oglinda.
Schimb sobiectul sa va spun si voua bucuria (am povestit fetelor mele din Franta) : Anca mea, manca-o-ar ma-sa, a trecut de faza preliminara a unei preselectii pentru o emisiune care va fi difuzata pe un canal pentru tineri (TPS jeunesse). Sambata pe 11 zburam la Paris la casting, cica! Din 60 de copii (intre 12 si 14 ani) trebuie sa aleaga 12. Daca e printre alesi pleaca in tarile calde, fara mama fara tata, vai de capul ei! E ceva de genul „gaseste obiectul misterios”, in natura (cu ridicat cortul pentru dormit, catarat pe munti, inotat in ape tulburi, mancat radacini, vanat gandaci si alte oratanii... cautat indicii...
Sincer? Tare mi-as dori sa fie printre alesi, si trebuie sa recunosc ca am mers cam departe cu imaginatia...
Cu acestea zise va pup si va doresc un week end pe cinste, sanatate la bolnavi si odihna la toata lumea!!!!!
Si ... La multi ani, c-am vazut ca avem sarbatorite printre noi!
Lulu
P.S. noi o sarbatorim si noi pe cea mica maine, implineste 8 ani. Nu stiu daca Mik isi mai aduce aminte, e vorba despre Carla, de care se indragostise lulea fiu-sau. Pun poze duminica.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Mik spune:
Lulu vrem poze !
Serios vorbind, subscriu la cele spuse de Lulu adineauri cu ascunsul dupa ecran.
Fanna si Karina bine ai venit !
Sa raspund si eu la sondaj : voi avea in iulie 37 de ani ! Ce virsta !
Pupici de week-end.
Mik.
lu.more spune:
Tinerica, Mik, tinerica...
Uite-aci la mine 38 la inceputul lui aprilie !
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
polux spune:
Multumesc fetelor de urari.
Ce urat imi e de ziua de maine....sambata sa fi ocupata de la 8 la 5 seara. Ne mai punand transportul care in Chicago te omoara. Asa ca inca vreo 2-3 ore pe drum. Dar lasa ca nu mor eu...si in plus e platit, asa ca....Ufff, chiar totul se reduce la bani? Ma ingrozesc uneori la gandul asta. In america stiu totul e o alergatura dupa bani...dar...
Noemi...sti foarte bine ce sti despre barbati. Intotdeauna devin copii atunci cand sunt putin raciti...si vorba aceea fac din tantar armasar. La noi daca suntem un pic racite nici nu se cunoaste...la ei parca ar fi sfarsitul lumii. Sau poate asa e numai sotul din dotarea mea, nu si ai vostri.
hahaha, credeam ca eu sunt singura nebuna care ma "harjonesc " cu omul meu. Ieri o studenta chiar imi spunea ca m-a vazut pe strada cu sotul (ma ia seara de la cursuri-uneori chiar din clasa) si ca ia atras atentia sotului, ca uite pe mine ma tine sotul tot timpul de mana, el de ce...
Adevarul este ca inca suntem tineri, cel putin sufleteste.
Pai sa va spun eu ce am facut aseara (ma omoara sotul daca afla ce v-am spus). El, intins pe jos in sufragerie...ca de obicei facea temele la engleza. Si ma cheama sa i le corectez. Eu ma duc si ma asez pe el si incep sa-l gadil usor, caci avea mijlocul gol. Dupa cateva avertizari de "(a)stampara-te" si "potole(ste)-te" am ajuns ...nu spun unde. dar partea cea mai simpatica a fost cand m-a dus la culcare (el ramanand mai mult la calc).Eu il intreb "si pe mine cine ma....." (voind sa intreb 'ma acopere'),dar el cu ganul in alta parte spune "pai nu te-am...., ce mai vrei", la care eu nici nu o dau nici nu o iau "BIS". Bineinteles ca am izbucnit amandoi in ras, dar bis tot nu am vazut...de batranetile.
Si acum sa va spun bancul cu bis, ca aici voiam sa ajung de fapt.
"Nea Marin o duce pe Veta la sala polivalenta la un spectacol cu Dumitru Farcasu. La terminarea spectacolului , spectatorii se ridica in picioare si incep sa spuna BIS, BIS. Veta in intreaba pe Marin de ce striga aia bis si bat din palme. Nea Marin ii explica, ca le-a placut programul si vor ca sa-l repete. Ajunsi acasa, fac si ei ceva asa ca omul inainte de culcare, la care Veta incepe sa aplaude si sa strige BIs Marine, BIs. La care nea Marin spune:Auzi Veto, o fi a ta sala polivalenta, dar al meu nu e taragotul lui Farcasu "
Hai ca am debitat destule prostii ptr o singura zi
Liliana
polux spune:
Me again.
Fanna si Karina bine ati venit. Nu-i asa ca e funny printre tineretile de aici.
Karina La multi ani, sa-ti traiasca puiul scump.
La multi ani si Carla de LUlu si felicitari Anca. Bafta in continuare. Asteptam vesti noi.
Hai ma fetele nu mai faceti sondaje. So what eu voi face anul acesta 39...hai ca nu e asa de grav. Dar bine ca mi-ati amintit ia sariti cu idei cum se poate sarbatorii in mod deosebit o aniversare. De fapt sunt 2 aniversari anul acesta, prima sotul face 40 de ani, si a doua noi facem 10 ani de la casatorie.
Liliana
Danna_36 spune:
Lu.more, eu ma ascund dupa ecran. In ultima vreme ma ascund de toti si toate inclusiv de mine insami, de parca ar ajuta la ceva. Pe 27 ian am implinit 10 ani de casnicie si am hotrat sa trec peste toate si sa ies cu barbatu' in oras. Ca sa fiu sigura ca nu dau inapoi am facut valva si pe forum , la iesencele mele si probabil chiar as fi reusit sa imi pun in practica "planul" daca nu erau frigurile alea care au oprit-o pe mama sa vina la mine sa stea cu fetele. Nici pe ele nu le-am putut scoate, cea mica era racita. Si uite asa n-am mai iesit, dar trebuie sa recunosc ca m-am simtit usurata.
Nu e usor sa fii grasa. Si cand zic grasa inteleg grasa,nu plinuta, dolofana sau cu 2 kg peste normal...Nu de mult am observat ca fiica mea cea mare sufera din cauza asta. Mi-a spus ca ar vrea ca si mama ei sa fie subtire, sa poarte tocuri si parul lung si blond, ca mama unui coleg. Mi-am dat seama ca ii e rusine cu mine. N-a spus asta, nu mi-a reprosat nimic, dar m-a durut parerea de rau din vocea ei si mi s-a facut rusine de felul in care m-am abandonat. Stau acasa cu cea mica, nu mai merg la coafor, nu imi mai cumpar nimic, port doar cateva haine, caci restul nu ma mai incap, sunt o imagine jalnica si nu ar trebui sa fiu asa. Ei trebuie sa ii multumesc ca m-a scuturat si m-a facut sa vad ceea ce refuzam sa vad. M-am apucat in sfarsit de o cura de slabire, sunt la inceputul inceputului, insa sper din tot sufletul sa o duc la capat si sa am si rezultate, ca eram chiar frumusica in vremuri stravechi...
Polux, mi-a placut ce-ai scris...
Karina, Roxane, Carla, la multi ani...
Lu.more, felicitari Ancutei!
adrienne12 spune:
Excelent banc. Lu, iti tin pumnii sa o aleaga pe micuta ta... La multi ani sarbatoritelor si tot ce va doritzi. Sa av cresca puiutii sa va bucurati de ei. eu m-am pus serios pe slabit caci la vara am intilniri de 20 ani de la facultate si 25 de la liceu si vreau sa arat bine. Asa ca maninc dimineata o ciocolatica SlimFast care are vitamine si imi taie foamea. Luna asta am slabit 4 kg... dar mai am mult de dat jos!
gabibarta spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68232" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68232
poftiti la urmatorul capitol!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006