Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Credeti-ma...nici prin cap nu mi-a trecut sa va supar, dar cum mi-am luat o pauza si ma simt obligata sa abandonez pt. moment proiectul bb, parca ma simt oarecum aiurea vorbind despre asta... dar n-am vrut sa sune chiar asa...nuuuu! M-am exprimat io gresit!

Va si vb. maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, pe maine-poimaine imi astept ovulatia, dar de vre-o 3-4 zile mi-e cam greata si mai ametesc. CM a fost normal. Sa fie o lipsa de calciu, de fier sau de-altceva? Dupa ce am pierdut sarcina(iunie) dr mi-a dat sa iau fier dar nu am mai avut probl de atunci. Ce sa fie?
Simonette capul sus si nu uita ca suntem alaturi de tine
Liana ai grija de simonette si da-i o lectie de optimism ca pe tine te asculta sigur.
Noapte buna aspirantelor

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danutza p'aci pi la noi e trecut de 12..cred ca ai luat deja rezultatul sau esti pe drum....io te astept cu vestea buna
Bianca asa am sa fac...ai grija de tine sar putea sa fie de la lipsa de calciu....
soroooo eu am inteles ce trebuia da am vrut io sa te cert putin..ete na....sic...sic..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

... si io is tot pe acilea Liano ... si tot cu manutza intinsa ... daca are nevoie de noi ... nu ma culcarez astazi.
... mai asteptam ...

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

si eu is pe aici Danutza..alaturi de tine..

Liana30..merci iubita...oricum sper sa intru si din bistrita...zilele astea nu prea am avut timp sa stau pe forum...
acum sunt cu bagaju' aproape gata...si astept sa-mi vina somnul..
va pup pe toate..
anu care vine va fi mai bun!...veti vedea!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Banuiesc totusi ca pana la ora asta v-ati dus la nani! Va doresc somn usor...vroiam sa stiu ce a facut Danutza si m-am gandit sa mai intru putzin...
Danutza, sunt cu sufletul alaturi de tine, indiferent de situatie, cu speranta ca rezultatul va fi pozitiv totusi!!! Bafta multa si multi

Mergi la inceput

Diciulica te si iti doresc un La multi ani din tot sufletul! Sa ai un an nou asa cum ti-l doresti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor ... nu cred ca mai apare Danutza asta noapte pe aci ... sper numai sa fie bine.
Intru dis de morning sa vad ce a scris.
Va pup si somnic ushor la toate.
An nou fericit si aducator de bebe tuturor cu aceata dorinta.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Dragele mele, imi pare rau ca ati facut noapte alba din cauza mea! Si dupa atita asteptare nici nu am inca un rezultat! La mine acuma e 6 seara.

Am fost la doctor, mi-a luat singe dar rezultatul il aflu abia amine dupa 12 prinz, deci dupa 10 seara la voi.

Inainte de a pleca la doctor am vazut ca am avut o mica singerare, cu singe rosu, ceea ce e neobisnuit pentru ca cm nu poate sa fie atita timp cit iau utrogestanul. Doctorul a spus ca poate fi fie o implantare tirzie (dar e exclus dupa atitea zile, 16 zile de la ET!) sau am pierdut unul din ei (au fost 4). Nu stiu, o sa vedem maine. Acuma s-a oprit singerarea, mai am o discreta durere, in rest nimic.

Promit sa va scriu maine cum aflu ceva ca sa nu va mai fac sa stati toata noaptea treze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

danutza: iti tinem pumnii sa fie bine si diseara sa ne dai o veste buna. Trebuie sa fie una buna, neaparat.

simo: atata vreme cat iti doresti un copil sau atata timp cat ne sustii, ne ajuti si pe noi, celelalte, esti bine-venita. Mai mult decat atat, e obligatoriu sa fii aici cu noi.

Sa va aduca anul 2006 tot ceea ce nu v-a adus 2005, ba chiar si mai mult.

Eu, prestez la 2 zile, ca nu se stie de unde sare un voinicel. Stau mai prost cu tensiunea, mi-am luat-o cu un aparat dintr-ala smecher si mi-a zis ca am 8 cu 5. Pai la tensiunea asta mi s-a zis ca ar trebui sa fiu in spital. E drept ca in ultima vreme m-am simtit cam slabita si am avut ameteli, dar eu sunt o fire puternica, trec peste toate, si de aceea nu mi-am facut probleme. Si voi trece si peste starea asta de acum... Azi sunt ziua 11, asa ca incepe perioada fertila.

Liana: mi-e dor de tine, fato. Cum mai stai cu zapada? Mai vrei de la mine putin? Urc pe munte si iti aduc o galeata.

Va urez o zi super, un sfarsit plin de vesti bune (mai ales de la Danutza) si un an 2006 plin de impliniri marete. Eu sper sa mai intru pana la Revelion, asa ca inca nu va zic distractie placuta. Dar daca vreti, puteti incepe petrecerea

Mergi la inceput