Aspirante optimiste (172)
Raspunsuri - Pagina 13

MADYN spune:
Martha, felicitari! Hai, fii optimista, de data asta o sa fie bine! Uite-ma pe mine, la 9 saptamini, aproape 10 si n-am avut absolut nici un simptom! Si bebe e bine, mi-a facut cu mina ieri la eco
!
Catalina, sa-ti traiasca comoara, e o dulceata de fetita si....seamna cu tati !
Pup fetele mele dragi si va tin pumnii! 9+
Bebelica

Leditia spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
N3e...vad ca a-ti aflat deja vestea..pe 1 mi s-a rupt apa..am ajuns la spital la 22:00...am nascut natural cu peridurala cu T...cea mai usoara nastere din lume
...a venit pe lume Bia pe 2 ian la 1:31 (sau 1:41...nu mai stiu) noaptea...3200 gr..49 cm si Apgar 10...eu ieri am venit acasa cu ea....suntem fericiti si putin depasiti de situatie
, dar incercam sa ne adaptam
....
Va pup pe toate si va urez sa vi se indeplineasca visul...de asemenea va multumesc pentru urari!
Am pus poze la "cafeluta mamicuta" in albumul "A venit Bia!"
Cafeluta mamicuta
Catalina,Biencutza ta e absolut superba!!!
Pupici cu lipici

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Sorina7 spune:
Buna fetelor,
nu pot sa nu intru cand vad asa vesti super.
MARTHA felicitari din inima, sa ai o sarcina usoara si sa va bucurati peste 9 luni de un bebic sanatos si voios !
Cata, felicitari multe multe, am vazut pozele, e frumusica foc si eu zic ca seamana cu mamica !
Madyn, ma bucur tare mult ca esti bine, sanatate maxima in continuare si tie si la bebic !
aspirantelor, voua bafta multa, mai veniti cu vesti bune sa mai ies si eu din barlog !

martha78 spune:
Multumesc fetelor pt incurajari si sustinere!
Am reusit sa ma programez maine la dr T, sa vad ce si cum e; sper sa fie bine, caci nu reusesc sa depasesc teama pe care o am, sunt ingrozita
Apropo, stie cineva cum pot ajunge la cabinet, un punct de reper ceva, caci am inteles ca e in zona Maior Coravu
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Anca Wish spune:
Ce inceput de an frumos. Sa vedeti voi ca anul asta va fi plin de gravidoase pe aici. Am io un feeling.
Martha, nu fi pesimista. Ai incredere. Eu iti urez sarcina usoara si un bebe sanatos.
Cata, sa traiasca bubulina. Bucalata si frumoasa e. Refacere rapida pentru tine! Mai avea un pic si venea odata cu focurile de artificii din noaptea de Revelion.
Eu azi am facut ultimele cumparaturi pentru botezul de sambata viitoare. Finutza mea e cumintica si frumusica. Abia astept momentul. Imi bate inimioara mai repede cand ma gandesc.
Si mai am o veste buna. Am facut o ecografie la sani si din 6 noduli mai am doar 2 si aia ft mici. Yes! la toate!
anca...SIGUR intr-o zi

Tabitha spune:
Martha78: tinem pumnii si sa ne zici ce iti spune doctorul azi, da? Da Doamne sa fie bine...
anca: iti dorim un botez linistit si sa-ti fie de bine ! Si ne bucuram alaturi de tine pentru disparitia nodulilor.

floricika spune:
Buna dimineata dragele mele!
Martha, felicitari si tin pumnii sa fie bine totul! Cand ti-ai facut programarea?
Eu sunt ziua 31, nici urma de urati, desi de vreo 4 zile tot am simptome ca ar veni. Totuzi sufletelul meu ma indeamna sa sper, asa ca pana la venirea uratilor eu raman otimista!
Nunta

gogosar spune:
LA MULTI ANI pe 2006!!!!!!!
Eu am inceput de ieri serviciul, dar nu am putut intra pana azi pe internet.
Sa aveti un an mai bun si plin de realizari, dar in primul rand plin de sanatate.ca sa putem fi mamici ca lumea trebuie sa fim sanatoase in primul rand nu?
Acum stateam si ma gandeam ca am 2 ani de cand sunt impreuna cu voi, niste ani minunati, niste ani in care am gasit mereu o vorba de incurajare, o gluma, un sfat, o indrumare, exact cum ar face o prietena.dar noi aici suntem mai norocoase, avem mai multe prietene dintr-o data.
Ma duc in urma sa citesc ce am pierdut si revin.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

gogosar spune:
Felicitari Catalina, sa iti traiasca fetita, e o dulceata.
Felicitari Martha, sa dea D-zeu sa fie bine, sa te scoatem dupa lista aspirantelor.
Bine ati venit fetelor noi, sa fiti doar in trecere pe aici, sa nu stationati ca unele din noi mult.
Eu azi fetelor sunt putin cam trista, mi-a plecat surioara azi dimineata si o sa o mai vad prin iulie-august...deja mi-e dor de ea.
Va pupic si mai vorbim mai tarziu.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Tabitha spune:
floricika draga, sa speram ca rushii n-or sa mai vina o perioada lunga de timp de acum incolo.
gogosar: hai nu mai fi trista, noi suntem alaturi de tine.