Aspirante optimiste (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

multumesc mult pt raspuns simonette.
tocmai asta e necazul. medicul meu imi spune ca e de ajuns o luna de asteptare. pe internet gasesc si alte pareri... 2-3-6 luni.

medicul meu m-a avertizat ca cel mai mult o sa-mi doresc o a doua sarcina... dar nu credeam ca o sa fac o obsesie.

numai gandul ca o sa incerc iar ma mai linisteste si imi da forta sa merg mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nu am mai avut rabdare si mi-am facut testul si e pozitiv...sunt fericita, dar in acelasi timp mi-e teama ca am niste dureri pe partea stanga... mi-e frica sa nu fie extrauterina sau sa nu mi se opreasa cumva din evolutie cum am mai patit-o
Oricum deocamdata nu-mi vine sa cred ca am 2 liniute!!!!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Martha Felicitari!!! nu-mi vine sa cred!!! Bravooo...sa ai o sarcina usoara, s-o duci cu bine pana la termen si sa ai un bb sanatos!!! Ma bucur enorm de mult pt tine!

Mergi la inceput

Merci, mult Simo, esti draguta, iti doresc sa ai si tu cat si celelalte fete cele 2 liniute.
Deocamdata raman pe listuta ca nu sunt prea sigura ca e in regula pana nu merg la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Bravo Martha78! Felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!
Nu stiu daca ma mai tii minte am fost si eu 3 luni pe aici acum sunt la odisee la mamici de iulie august. Iti spun de la inceput nu te speria ai dureri mai mari decat cele de la ciclone! Crede-ma si eu ma tot speriam pana mi-a zis doctora ca este normal, acum se intinde uterul. Sper sa ai o sarcina usoara asa cum am eu- mi-a fost rau din ala cu greata si stari de voma, doar 2 saptamani. Sa te duci la doctor sa iei vitamine- mie mi-au recomandat elevit si de atunci nu mai am greturi, si acid folic. Sa ai muuuulta grija de tine de acum inainte, si sa ai grija si de scorpiutul acela mic care creste in tine!
Iti spun un secret eu vroiam leu sau scorpiut-sunt bune zodiile, barbatu' vroia leu, si ne-a iesit sa fie leu!

Ioana 10+

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Martha78! Ai reusit!!!! Chiar daca mosu a intarziat putin, nu te-a uitat.
Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Martha felicitarii pentru sarcina,sa ai un bb sanatos si sa duci sarcina pina la capat.Eu deocamdata nici o veste noua,doar ca ma chinui in continuare cu tusea mea.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

martha78: felicitari, . A meritat asteptarea. Daca banuiesti o extrauterina, ar fi bine sa mergi cat mai repede la medic. Dar noi iti tinem toate pumnii sa fie bine totul si sa ai o sarcina usoara. Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

Sarcina usoara si multe felicitari!!!!!

mel

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetelor!!!

Deocamdata vreau sa merg la doctor sa mi se confirme sarcina si ecografic si sa vad daca e sau nu OK

Mergi la inceput