Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori fericiti Nicola , Delia si Vladut !!

Andruzza Este cumva ziua Ancai Micaela? Zi-ne si noua sa-i uram!!

Mamacita Multumesc, am admirat samuraiul pe indelete. E mortal asa cumintel si cu fatzuca precum luna plina Si mami si tati arata foarte bine, se vede ca dorm cum trebuie Sa-mi zici cum se descurca cu burduful muzical, am fost si eu tentata sa-i cumpar unul Ioanei, dar mi-a fost frica sa nu se suie pe el si sa aterizeze fix in cap... Pupacim Alexutul de 8 luni!

Gata, acum papam si fugim intai in parc la plimbarica (n-am mai fost de o gramada de vreme si acum e soare si frumos) si pe urma o vizitam si colindam pe mamaie. Ca mai avem un cadou sub brad si e pentru ea tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, ihim, este ziua Ancai Micalea

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, ce cadouri frumoase i-a adus Mosu' lui Alex. Si multe, inseamna ca a fost cumintel! Si bradul imi place!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani Anca Micaela!!!!!

abia acum am vazut. sorry.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumesc frumos!
Si voua multa sanatate si fericire!
Maine in zori plecam sa socrii mei, dar o sa intru de pe mobil pe yahoo chat, ca am primit cadou telefon destept, ca am fost cumintca...
La multi ani!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI , a doua zi de Craciun,tuturor si mai ales sarbatoritilor zilei:Delia,Nicola si Vladut si Anca Micaela(cea mai cuminte dintre bebelusi,auzi cecadou a primit)!
rrox si andruzza,multumesc,nici n-am apucat sa va spun ca am pus poze de decembrie,in albumul 15.Multumim ptr.aprecieri,rrox si andruzza
Am vazut-o si pe Aliciacea dulce,sa va traiasca!
adseana,drum bun,fara peripetii si distractie cat cuprinde!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mamacita am vazut si noi tizul ... ce fr4umos e el printre cadouri... si sta sub bradut exact ca un cadou... pentru mami si tati.
PS tu spui ca in albumul 15 dar eu vad doar 2 albume...

am pus si noi poze in albumul 14 - Craciunul.

Poze

Mergi la inceput

am uitat sa va spun sa nu radeti prea tare de decoratiile mele cu Alba ca Zapada si Mosul ca sunt facute de mine, ma refer colorate cu carioci... decupate si lipite pe pereti...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Am trecut si eu scurt pe aici..dat fiind ca am ratat Craciunul, va urez in schimb un An Nou In care sa aveti parte de sanatate, dragoste,multe impliniri, iar copiii sa va fie sanatosi, voiosi, mancaciosi!!!..iar pt burtici sarcini si nasteri usoare!

Noi suntem bine..Alex e putin racit..s-a trezit azi-noapte tare speriat si agitat, ca nu putea respira bine pe nasuc...sper ca la noapte sa fie mai bine.
Are in continuare doar 2 dintisori(dar cu care roade ca un soricel...vai ce-i mai plac cartoanele... ), nu poate sta inca in funduc nesustinut..de aceea inca nu i-am luat scaun pt masa...a avansat la tirat..asa ca soldatii ..daca nu-s pe faza deschide sertare,dulapuri...a cazut de doua ori din pat..din fericire fara consecinte. Nu prea-s multumita de cit maninca..are doar 8 kg..nu-i plac pireurile de fructe..in schimb isi baga coltii cu placere in marul pe care se intimpla sa-l pape mami, papa cu placere orez expandat. Mai are doar o masa de laptic de la sin..dimineata.
Daca am noroc doarme fara probleme pina la 5.30 a.m...cind se trezeste, bea putin ceai si mai doarme pina la 8 .
Multumesc pt.felicitari An-k, Adrianafedorca, Ninocikap, Alessia, Adseana
Distractie placuta de Revelion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Anca Micaela, sa fii sanatoasa si fericita!

Geani si Daria

Mergi la inceput