Pot sa-l vaccinez pe bebe 1 cu Varilix???

Pot sa-l vaccinez pe bebe 1 cu Varilix??? | Autor: cornelia_laura

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 10 saptamani si am un baietel de 1 an si 6 luni pe care vreau sa-l vaccinez saptamana viitoare cu Varilix(impotriva varicelei). Eu nu am facut boala pana acum si ma intreb daca vaccinarea lui cu virus atenuat ma poate afecta pe mine?
Daca sunt mamici care au trecut prin asta la a 2-a sarcina, tare bine mi-ar prinde un sfat.
Multumesc anticipat.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Medicul ginecolog mi-a zis ca pot sa-l vaccinez. Pediatrul a zis ca se mai intereseaza si imi spune diseara.
De exemplu, pe site-ul Dr.Tutunaru, dansul recomanda amanarea vaccinarilor cat timp mama e insarcinata.
Din pacate se pare ca epidemia de varicela a inceput deja.

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Cornelia si eu sunt la a doua sarcina,am un baiat de 1 an si 5 luni si luna trecuta l-am vaccinat cu Varilrix.recunosc ca nu am stiut ca trebuiesc amanate vaccinarile cit mama este insarcinata.
Bafta si sa imi spui si mie ce ti-a spus pediatrul

Ancutza cu bebe Luca Andrei.(28.07.2004)

http://community.webshots.com/user/anka77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Pediatrul a spus sa mai asteptam, macar sa trec de primul trimestru. Ideea e ca eu nu am facut boala pana acum, ca altfel nu era nici o problema. In orice caz nici in prospect nici in alte articole pe aceasta tema nu este specificata situatia in care mama este insarcinata.
anka77, daca ai avut boala e totul ok.

Mergi la inceput