bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Zic si eu cu intarziere, caci ne-am tinut de vizite,
LA MULTI ANI !!! tuturor Stefanilor si Stefaniilor...
... celor care au mai adaugat o lunisoara zilele astea: Bianca Maria a lui Kris, Albert Adrian/Rachel Owen, Ailish Theodora/Saphir si Vladut/Sirimie...
... si -bineinteles- lui Dragos Mihai care-a implinit un anisor,
sa creasca mare si sanatos!

Magga, acolo nu sunt eu, ci prietena lui fi-miu. Am pus si poze cu mine aici...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

multumesc Ubi!
Am vazut si eu la carrefour dar era o aglomeratie ingrozitoare si nu am mai apucat sa stau sa studiez.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Cum au intrat in familia noastra Jerry soricelu`, Gelu Catelu` si Lutu Calutu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, de unde ati luat calutul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Witchie, eu am luat aparatoare de prize de la farlin 150.000 - 5 buc.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc Tomasa! Tu nu ai poze cu Tudor?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Oana, uite aici poze cu Tudor, chiar sunt curioasa daca si tie ti se pare ca seamana putin cu Vladutz:

la 11 luni

si

Craciun 2005

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

fetelor,daca cititi,spuneti-mi si mie daca trebuie sa ma alarmez,pt ca Elena nu prea face pipi....azi dimineata era uscata.Lichide bea,nu multe...dar mi-e sa nu aiba ceva la rinichi.
Daca stiti ceva,spuneti-mi si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabry, scumpa, eu stiu ca asta inseamna deshidratare. Si mai mult ca sigur este o consecinta a faptului ca vomita si are diaree...
Nu cred ca are nimic la rinichi, chiar daca bea ceva lichide e f. posibil sa nu-i fie suficiente, data fiind pierderea cauzata de boala. Daca nu reusesti sa o stabilizezi acasa cu scaunul, eu te sfatuiesc sa mergi la medic intrucat deshidratarea e destul de periculoasa la bebelusi.
Si neaparat sa-i dai multe lichide in perioada asta, saruri de rehidratare, vezi tu cum faci sa i le administrezi.
Pupici! Iti tin pumnii sa se faca bine cat mai repede!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Gabry, si eu zic tot ca Tomasa.
Anda, eu am luat aparatori de prize de la un magazin de electrice, sunt mult mai ieftine. nu mai stiu exact cat au costat, ca am luat cand era Elena bebe, dar era ceva foarte ieftin, parca 15.000 10 bucati
Crinuta, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu unghiile lui Rayan, la noi e invers. lui Nectarie ii face deosebita placere sa i le tai, sta linistit, cu gura cascata si o figura extaziata, ca si atunci cand ii fac masaj

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Hello! am intrat si eu sa va salut;
Adita iti multumesc abia acum pentru adresa aplicatiei de calendare; am butonat-o pana a iesit cam cum am vrut eu, (cu exceptia zilelor saptamanii pe care nu am stiut cum sa le modific:)), iar bunicile au fost entuziasmate de ce le-a adus Mosu';
Gabry, chiar daca ma repet si eu, da-i Elenei neaparat sa bea ceva (eu mai reusesc sa ii dau lui Andrei sa bea ceai in somn), caci sia- dat seama dupa piele dr. pediatru ca nu prea beea lichide si asa mai reusesc sa il pacalesc sa bea;
Bubu foarte frumoase poze aveti; mi-a placut omida, caci dupa cum parea e mai mare decat el :))Si e buna ideea si cu camionul ala, caci o sa ii luam si noi unul de ziua lui, daca nu o sa zaresc cevva si mai interesant pana in februarie;

Ma apuc de vazut si pozele lui Tudor;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput