Constanta te saluta!(61)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Madamsadamy spune:
SANZII, sa-ti traiasca sotul si sa va iubiti pana la adanci batraneti sanatosi!
Este ziua onomastica sau aniversara?
ADINUTZA-si pentru tine am aceeasi felicitare.
Tatiana, daca ai citit prospectul si ceva nu ti-e clar, sau ai ceva urme de indoiala eu zic sa-i opresti peritolul.Nu-mi administrez nici un fel de tratament pana nu citesc prospectul,chiar daca e la rec doctorului, si daca s-ar intampla sa nu corespunda as merge si la alt doctor,de ex seara la urgenta unde toti doctorii pediatrii sant buni(dupa parerea mea).
Fetelor sa-mi ziceti si mie la multi ani ca azi este si ziua mea
De cativa ani,cam 5/6, am aflat ca de iordan serbeaza si toti Danii si Danielele ziua onomastica.Nici nu stiti cat ma bucuram pentru ca eu nu aveam zii onomastica.Asa ca datii bataie, ca le-am luat-o inainte la IONI.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mama_de_bebe spune:
si eu sunt din constanta.am 28 ani si sunt mama a doi copilasi frumosi:bianca _maria{8-05-2004}si robert_luca{1
_06_2005}.va pupam si va dorim un an nou plin de bucurii
nastasie spune:
la multi ani, Dana!si eu tot acum am aflat de faptul asta.sa traiesti cu numele, sa fii sanatoasa, fericita si tot ce-ti doresti.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Constanta_2004 spune:
Buna dimineata si La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi.
Dragele mele, voi ati depus actele pentru indemnizatie sau stimulent la primaria din Constanta?
Eu ma simt depasita de situatie...
CRIXIA spune:
N-am stiut ca azi serbam Daniela si Daniel! Sa ne traiassca! Dana, la multi ani!
Constanta 2004, ai aparut! Bravo!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Buna, buna!
La multi ani Ior...Dana/ii-lor cat si Ionilor si Ioanelor!Multa sanatate si tot ceea ce va doriti
Tatiana, multa sanatate Biei si multa rabdare tie.
Gabi, cred ca solutia cu bona este doar de moment, dar poate se schimba opinia Alisiei in legatura cu somnul. A speriat-o ceva? De ce este reticenta? Cred ca si tu vei raspunsuri la aceste intrebari.
C-ta_2004, pe Ec. Varga este dezastru, eu vreau sa-mi depun dosarul pt stimulentul de 300 RON, fiindca am in ceput munca, ieri a fost sotul pe acolo si tipele erau cam aeriene, iti trebuie o serie de acte pe care trebuie sa le iei de la ei pt a le completa, buletinul tau, certificat de nastere, livret de familie etc un intreg dosar ce mai. Aici pe DC la Juridic am citit aseara Normele OUG, care poate te vor lamuri in legatura cu ceea ce iti trebuie. Multa bafta si...rabdare!
Tania, tu nu vrei stimulentul?
O zi buna si fara ploaie, afara este
.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Constanta_2004 spune:
Bine te-am gasit Cristina :).
Eu m-am intors la job si imi pun lucrurile in ordine dar nu am rezistat sa nu intru sa vad ce fac fetele.
Ce face Alexia?
Una peste alta, incerc sa aflu despre minunea de stimulent, mai ales de la fetele care au facut drumuri la primarie.
Multumesc mult Cami pentru raspuns.
Am sa incerc un telefon sa vad ce acte imi mai trebuie pentru ca eu, citind forumul legislativ, mi-am completat cererea si declaratia pe proprie raspundere (anexa 1 din Norme).
Pupici la bebici.
Georgeta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Mama_de_bebe bine ai venit in "gasca" noastra!
Georgeta, daca ai vesti "calde", te rog sa ma anunti si pe mine, ma intereseaza problema .
Incerc sa pun niste poze facute la Mamaia si scanate de o prietena, sunt in albumul meu de pe yahoo si vreau sa vad daca se deschid, astept atentionari. poze Mamaia
Daca nu se deschid le voi pune pe webshots.
pa
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
sinzi_ana spune:
Multumim de urari...sotul meu face 27 de ani..hihi si maine e si ziua mea...ca ma mai cheama si Ioana...dar prea multe evenimente si de obicei se cam uita de mine
Tatiana, si eu sunt impotriva ventolinului...moleseala poate sa fie de la peritol...
Sa ii dai picaturi de vit C naturala, o ajuta sa lupte cu boala, o pune mai repede pe picioare si ii fac si pofta de mancare...
Eu ii dau vit C in fiecare zi iarna...mai ales daca nu mananca fructe...
Eu ii dau mancare mixata lui David cand e bolnav - gata mestecata - cum ii spun eu ca sa poata manca mai bine...
Va pup si o zi superba!!! (desi e asa urat afara!!!!)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
jone spune:
si eu imi bat capu cu hartoagele si of course daca azi e vineri nu are nimeni "timp" sa imi dea adeverinta aia de la serviciu
jo si alexandra