Il lasati sa vada rochia inainte de nunta?
Fetelor, ce opinie aveti voi?
Sa fie surpriza? Sau poate sa o vada inainte?
Eu ma gandeam sa nu i-o arat deloc. Si nici altora, cu cateva mici exceptii: mama, sora, prietenele cele mai bune...(ale mele toate, of course).
Ma gandeam ca in ziua aceea ar fi foarte frumos sa ma vada in rochia de mireasa si sa fie cu adevarat surprins (in sensul bun, din nou of course).
Asta mi se trage probabil, de la povestea ce mi-a spus-o o cunostinta, despre o mireasa care a procedat asa si cand a vazut-o mirele i-au dat lacrimile. M-a impresionat intamplarea...
Dar daca insista sa o vada si nu rezist eu sa ma tin tare pe pozitie?
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Raspunsuri
SunSmile spune:
Elara...te-ai gandit foarte bine. Eu asa am facut si multe miresici 2005. Iubi a mers cu mine, am probat o rochita...si a inlemnit, ii curgeau lacrimile si nu mai putea vorbi. Apoi cand am hotarat unde fac rochita, a fost si el de acord sa nu o vada. Ea a stat in husa, iar la mama acasa, pana la nunta, am asezat-o pe un manechin invelit in folie! So..DA, e mult mai fain asa! Si pt ei este un soc-pozitiv(eu n-am auzit de altceva)...si merita sa le vezi expresia atunci.
Ai toata sustinerea mea si banuiesc si a miresicilor 2006. Lasa-l sa astepte si nu ceda! Merita!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Ai toata sustinerea mea si banuiesc si a miresicilor 2006.
Eu-s pentru ! Adica, sa nu te vada...Dispare si surpriza sau se diminueaza si se spune ca nici nu e bine sa te vada mirele inainte de nunta ( o fi superstitie, dar eu pe asta o tin ).
Puiu' meu nu vrea sa ma vada mireasa decat in ziua nuntii. Mi-a si spus, ca daca vreau sa probez, pe el sa nu contez ca va merge cu mine. Bine, tinand cont ca locuim deja impreuna si ca eu la mama nu-mi duc rochia nici picata cu ceara ( ca mi-e teama... cine stie ce se poate intampla ), probabil o va ghici prin sifonier... dar in ambalaj e una, pe mine e alta.
Acum cateva zile, uitandu-ma la voalul sorei mele, am fost tentata sa mi-l pun... In urmatoarea secunda mi-am amintit ca puiu' e langa mine si l-am pus la loc...
Sfatul meu: rezista cu stoicism ! Desi, ma indoiesc ca iubi tau va insista atat de mult...
Raza de soare spune:
quote:
Initial creeata de elara
Eu ma gandeam sa nu-o arat deloc. Si nici altora, cu cateva mici exceptii: mama, sora, prietenele cele mai bune...(ale mele toate, of course).
Cred ca doar prietena cea mai buna o va vedea inainte de nunta. Atat ! Ca daca o arat mamei si sorei, tb sa o vada si soacra si cumnata... si vecinele... si... NU !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
lgireada spune:
Nu!
E mult mai fain sa te vada atunci in biserica. Si nici la probat nu il iau cu mine
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
osolita spune:
Fetelor dar ce se intampla daca mirelui nu-i place rochia de mireasa? Ca asa cum poate isi spune pararea atunci cand mergeti impreuna la cumparaturi si-i place bluza aia sau rochia aia si o alta nu-i place deloc, tot asa se poate intampla si cu rochia de mireasa.
Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.
(Mark Twain)
Hirondella spune:
In mod sigur NU !!! Sa nu-l lasi sa o vada caci e pacat sa-ti pierzi expresia lui din ziua nuntii cand te va vedea. Si sa nu-ti faci griji ca nu-i va placea rochia ...o sa-i placa cu siguranta.
Daniela
[url=http://community.webshots.com/user/hirondella]Nunta noastra[/url]
http://hirondella.cabanova.ro/
elara spune:
Fetelor, drageleor, Eu as vrea cat mai multe pareri.
Asta e ideea centrala a mesajului nu ca sa obtin sustinere, intr-un sens sau altul.
Sa nu ma intelegeti gresit, , nu ca nu as aprecia mesajele voastre, dar sa nu credeti ca asta e scopul mesajului, sa cer sprijin si sa fac din voi un grup de "majorete"
Deci nu va axati pe asta.
Dati frau liber parerilor...
Asadar, declar deschise lucarile Reuniunii stiintifice on-line cu tema "Ii aratam viitorului mire rochia de mireasa?"
Chiar asa, osolita. Ca bine zici. Asta cum o rezolvam?
Uffffffff, ca eu de nush cate ori am patit sa ii se para urat ce mi se parea mie frumos...
Ei? Pe unde scoatem camasa (rochia ) in cazul asta?
Si acum alta intrebare (nu ma abat de la tema discutiei, doar o pun in alta lumina), ca sa mai coplicam putin lucrurile:
Daca zice ca nici el nu ne arata costumul de mire?
Eeeeeeeeee? Cum ne simtim NOI la faza asta? Ca eu una nu as aprecia "gestul".
Ba inca m-as simti teribil de revoltata.
Si unde mai pui ca m-a crizat cu ca el vrea costum "gri". Sa mor...nu alta. Ba i-am si spus: pai vrei sa arati ca toti invitatii? Ca e CEA MAI COMUNA CULOARE!
TU, DRAGULE, TREBUIE SA FII SPECIAL, UNIC, IN ZIUA NUNTII TALE (adica noi doi, fiecare in felul lui).
Aici chiar tin la asta. Mirii sunt centrul atentiei si nu sunt de acord cu cele care cred ca doar mireasa e elementul cheie.
Nu am dreptate?
Hai ca acum, chiar ma indepartez vertiginos de subiect...
So.....
Astept in continuare opinii si va pup pe toate.
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
niccostea spune:
Hi-hi... imi amintesc de o nunta la care am fost cu iubi meu si m-am dus sa ma aranjeze vara-mea. M-a facut super: de la coafura (imi facuse un coc foarte fain, simplu si romantic, in care imi prinsese niste flori de chiparos), pana la ultimul firicel de fard! Ce mai, muncise biata de ea la mine de incepuse sa transpire ea, acolo, langa mine... Ei, si vine iubi meu sa ma ia si eu mandra foc-nevoie-mare, ca uite ce uimit o sa fie, ce fatza o sa faca!
Tzeapa!!! S-a uitat lung, a zis aproape fortat de vara-mea & comp ca da, arat bine si ca vara-mea e maestra... Dar si acum, cand mai mergem la cate o petrecere mai sofisticata imi aminteste de cocul meu de atunci cu chiparos... bineinteles in gluma, dar...
Si-mi mai amintesc de o rochie de mireasa care mie mi se parea superba si ma duc cu el s-o vada si-mi zice ca lui nu-i place, ca seamana cu o camasa de noapte .
Asa ca cu asta si-a semnat "contractul" de alergat cu mine de la un capat la altul al Bucurestiului ca sa-mi caut rochie de mireasa. Nu de alta, dar daca imi tranteste chiar in ziua nuntii o chestie de genul "seamana cu o camasa de noapte"... presimt ca nu o sa mai pot fi o mireasa la fel de fericita!!!
Iar la lacrimi oricum nu prea pot sa ma astept, ca el nu prea le are cu impresionarile de natura vestimentara... Daca or sa fie lacrimi, probabil ca vor fi la biserica, ca doar ala e momentul central.
pupici la miresici!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
lullabay spune:
Eu sunt pentru NU ...sa nu vada rochia...dar noi nu suntem din Bucuresti si vrem ca la anul sa mergem la targurile de nunti,poate rezolvam mai multe probleme deodata...si atunci va fi cam greu sa nu o vada.
Cat despre costumul mirelui daca nu vrea sa il vad (cu toate ca ma indoiesc,barbatii au nevoie in general de parerea noastra critica) foarte bine nu am nimic impotriva ,dar o sa am grija sa mearga sa il aleaga cu un prieten sau cu cineva in care am incredere
Pe de alta parte rochia de mireasa e unica,costumul, nu va fie cu suparare e un costum...ca multe cele pe care le-a mai puratat...chiar daca e costumul de mire
Zambeste,maine va fi mai rau!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by osolita
Fetelor dar ce se intampla daca mirelui nu-i place rochia de mireasa?
Eu i-am aratat de la inceput ce vreau... si i-a placut ! Norocul meu ca ni se potrivesc gusturile. Si acum, daca mergem in " plimbare de studiat
oferta din magazine " ne amandoi la o rochie mai ciudata sau ne plac diverse decoltee / fundite, etc...
Revenind la intrebare: ce poate face, decat sa accepte ?... sau sa cumpere alta, care sa nu placa miresei ? ma indoiesc...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...