Fetele din galati!Am si eu o intrebare la voi:stie cineva cum as putea sa gasesc un unchi care nu mai stiu nimic de el de 9 ani?de fapt este fratele tatalui meu iar tatal meu vrea neaparat sa-l gaseasca dar nu stie cum sa faca.Stiu doar ca locuieste in Galati.era foarte apropiat tatului meu si cum imi doresc f mult sa-l vad pe tatal meu alaturi de fratele lui de craciun,am apelat la ajutorul vostru,deoarece nu stiu incotro sa incep sa-l caut.Noi stiam unde sta,dar stiu ca si-a vandut apartamentul de unde statea si nu a zis la nimeni nimic.Va rog mult de tot,daca stiti incotro sa-l caut spuneti-mi.Astept raspunsurile voastre.Ar fi cel mai frumos cadou facut de craciu pt tatal meu iubit.PUPICI!
Sarbatori fericite!
Daca nu ai alte rude sau cunostinte care sa-l stie, mergi la primarie sau la politie. Si unii si altii cu evidenta populatiei, depinde de oamenii de care dai, cit de amabili sint (ii poti face tu mai amabili :)). Mai e si cartea de telefoane daca nu are un nume prea des intilnit ai cum sa suni la 20-30 de numere si sa incerci.
Mai sint si vecinii lui de pe unde a stat si eventual colegii de serviciu. Succes,orice varianta ai alege!
Natasa,meric mult de tot de ajutor.El nu are telefon fix,daia imi este si f greu sa il caut,eu nu pot sa-l caut deoarece sunt f departe,iar tatal meu nu are timp.Am sa incerc sa dau cateva telefoane la primaria galatiului,dar in primul rand trebuie sa gasesc nr de tel de la primaria galatiului.PUPICI!
Sarbatori fericite!