Mamici de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata burtici!
M-am trezit ca in fiecare dimineata cu foame si am constatat ca nu am lapte si paine. Drept umare am mancat 4 kiwi si sunt foooarte ametita e prima zi in care ma doare capu'.
Andreea eu stiu ca singurul medicament ce se poate lua e paracetamol. Si mie mi-a zis ca daca am dureri mari de burta sa iau nospa dar nici nu mi-am luat....cand am dureri ma asez in pat si stau la cald pana imi trec. Voi fetelor aveti dureri? La mine sunt un pic mai mari ca cele de la menstruatie si tin mai mult maxim 10 minute. Andreea asteptam sa vedem cum a decurs vizita la doctor!

Si mai am o problema oare la 9 saptamani e posibil sa se vada asa un pic de tot umflata burtica jos? sau e de la mancare? Deci sa nu va imaginati ca e mare...asa un pic mic! Sper sa nu incep sa fiu paranoica. Eu am o prietena care a nascut acum 2 luni si la ea s-a vazut burtica imediat. Deci ea nu se vede cand sunt imbracata!

In rest multi pupici pe burtici!

Ioana 9+

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Iulenca, eu am fost prima data la medic la cateva zile de intarziere menstruala si dupa primul test de sarcina pozitiv...si m-a consultat dar m-a trimis acasa ca era prea devreme, sarcina avea patru saptamani...M-a chemat iar la 6 saptamani cand m-a consultat, mi-a confirmat sarcina, mi-a spus ce analize sa fac si ce suplimente sa iau(Materna si Tardyferon cu acid folic). Si dupa trei zile am si vazut samburica le ecograf si i-am ascultat inimioara...

Ioana81, si la mine s-a vazut burtica devreme, uterul incepe sa creasca si sa-si faca loc. Ai grija cu durerile de burtica pentru ca durerile de burtica inseamna contractii uterine si contractiile uterine pot duce la scurtarea colului. Eu umblu cu No-spa in geanta.

Miky 13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

pumpkin, ma intrebai cum e vremea aici.
Raspunsul "in general" ar fi ca-mi este cel mai drag lucru de aici (ca cel mai urat este praful si zgomotul), iar raspusul pentru ziua de azi ar fi ca "e cam rece". De la Craciun exact s-a racit bine si am pus si noi caloriferul in functiune.
Aici nu se practica a avea instalatii de incalzire fiindca e "iarna" numai doua luni jumate, si nici atunci nu se ajunge mai jos de 10-15C. Insa cum eu sunt o friguroasa, in lunile de foc iulie august imi e bine, iar iarna sunt totdeauna cea mai infofolita din familie (ei se calesc de mici).
Tie unde ti-a placut cel mai mult in Egipt? Ooops cred ca sunt in afar subiectului...dar nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Multumesc Miky
Mi-am vazut poza in album.
Eu sunt la job si toata ziua stau pe net. In perioada asta nici nu am altceva de facut decat sa monitorizez tot ce misca pe DC forum :))
Asa ca daca are vreuna chef de vorba sunt pe pozitii. Pe yahoo am acelasi nick asa ca va astept,

O zi frumoasa burticilor

iulenca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Norocuta, mercic pentru raspuns. Ti-am scris pe mail, ca sa nu mai fim "off-topic".

Miky 13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele si ma bucur mult sa constat ca de cate ori intru apar burticoase noi....suntem asa multe ...si ma bucur tare si va doresc celor mai noi venite sarcina usoara si bebei frumosi

Ce harnicute ati fost voi, ce ati mai scris...eu nu prea am mai stat prin casa zilele astea, am fost la munte 3 zile, si daca ma simt ok (slava Domnului!) profit si ma plimb mult, iau aer si sunt activa...o sa plec la munte din nou pentru o saptamana, asa ca am zis sa intru azi putin sa va pupacesc pe toate....

Ioana, ma bucur mult pentru tine si burtica ta, nu stiu daca tu ai citit pe site in urma ce am patit eu cu dr Dinca, in fine, nu vreau sa ma repet si nici sa te sperii...sugestia mea sincera si sfatul meu prietenesc sunt sa incerci sa mai mergi la un alt medic in paralel...ca sa nu ajungi ,Doamne-fereste ca mine...eu am pierdut din cauza ei sarcina la 22 sapt, o sarcina care fusese ok si care putea fi salvata...pe mine ma ia cu ameteli acum cand aud de ea, este singura pers din lumea asta pe care o uras cu toata fiinta mea si sub nici o forma nu vreau sa mai pateasca altcineva ce am patit eu...
La Polizu sunt putine rezerve si se pot inchiria, erau vreo 60Euro pe noapte parca...de asemenea, sunt multi medici buni la Polizu...
Gata, nu te mai bat la cap, vezi tu ce si cum faci..daca vrei mai multe info, poti sa imi dai PM

Pumpkin, si eu umblu cu No-spa in geanta, sa fie just in case...pe tine te doare/ inteapa burtica?
Mie mi se mai intampla seara cand sunt obosita sa mi se mai intareasca putin pe alocuri, nu stiu daca sunt contractii ca nu sunt dureroase...si atunci de frica iau No-spa....crezi ca sunt contractii?

Huacin, Stefania, Pika, cum va simtiti?
Io va pup mult pe toate si ma scuzati ca nu retin si mentionez toate numele, ca suntem deja multe rau, dar ma bucur mult ca suntem o gasca mare si va doresc sa ajungem cu bine la final cu toatele...

Cristina + bb 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Norocuta, cred ca e tare frumu la tine acolo...eu nu am fost in Egipt inca, dar e bine ca e cald, ca nu aveti ploi si ger...
Stai de mult acolo?

Cristina + bb 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

norocutza,praful ma timpea si pe mine in egypt si claxonatul infernal.Dar in seara asta mi-am adus aminte de delicatesele soacra-mii,o super femeie si-o super bucatareasa.Acum nu mai pot,am balele pina in briu gindindu-ma la minunatiile care le face.Nu mai poooot de poftaaa.
Sa stii ca anul trecut a fost frig in egypt,ma saturasem de iarna,mi s-a parut tare lungaaa.
Sarcina usoara si baga la burtica o portie dubla de ceva buuuuuun ,pt. mine ofcourse.

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna mamici. Sunt si eu o viitoare mamica. Am citit mesajele voastre. Sunt o mamica de iulie. Si eu am ceva dureri de burta, mai ales daca ma plimb prin oras sau daca merg la cumparaturi. Am avut si mici sangerari, dar de fiecare data am fost la eco si totul a fost ok. Incerc pe cat posibil sa stau in pat. De mancat abia am inceput sa mananc, s-au mai linistit greturile. O perioada au fost groaznice, dar tot nu pot spune ca m-au lasat definitiv. Eu pan ala ora 12 nu bag nimic in gura si stau asa in pat si dormitez pentru ca altfel bebe ma asteapta la cotitura. Seara am o energie debordanta si as manca orice.

Va doresc la toate un an nou plin de bucurii si impliniri. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem la bun sfarsit sarcinile si sa ne vedem mici nostri ingerasi. Noi ni l-am dorit foarte mult, 6 ani ne-am chinuit si am reusit pe cale naturala, fara nici un fel de tratament. Am vrea sa fie fetita, dar ce o fi sanatos sa fie. Va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Huacin multumesc pentru raspuns. Eu de ingrasat m-am ingrasat un pic pana acum, problema era ca in ultima perioada nu ma mai ingras "vizibil". Sunt atat de paranoica incat ma masor in fiecare zi si cm raman aceeasi. Unde mai pui ca mi se pare ca mi s-au lasat sanii si ca nu sunt suficient de mari (mi-au crescut ceva la inceput, dar eu aveam oricum pieptul mai mare, iar in ultima perioada nu mi-a mai crescut de loc; am avut o colega de rezerva cand am fost in spital, insarcinata in 3 si 1/2 luni si imi spunea ca aproape i s-au dublat sanii). Sper sa fie doar paranoia si sa nu fie nimic serios, mai ales ca la dr. Trebuie sa mai merg abia pe 16 ianuarie.
Cineva intreba de retete compensate. Si eu mi-am cumparat o perioada lunga retele cu toti banii, pana m-a invatat cineva: cu reteta de la dr. de familie beneficiezi de gratuitate 100% daca ai salariul minim pe economie, daca il ai mai mare de minim se compenseaza procentual(au ei nu stiu ce norme); de exemplu mie mi-a compensat Gravibinonul cu 90%, iar Utrogestanul 50%, si sa stii ca s-a simtit (am luat la inceput Utrogestan cate 8/zi, o cutie imi ajungea 3 zile si ceva).
De vreo 2 zile m-am apucat "de munca" caci imi vin neamurile cateva zile de sarbatori; ieri chiar am exagerat, si am mai fost si la cumparaturi la Carrefour vreo cateva ore, asa ca aseara imi plangeam de mila
Sper sa nu se intample nimic rau, mai ales ca mai am de treaba (ma duc sa termin salata de beuf).
Va pup

Mergi la inceput