Din Republica Moldova cine mai e? (partea 12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

p/u fetele din Basarabia, vedeti morala care am tras-o eu referitor la Brownies www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65269&whichpage=3" target="_blank">aici

lia_c

Mergi la inceput

Alina, Deanna arata superb in aceast costumas de Craciunita! De unde l-ai gasit? se vind pe la voi asa ceva sau l-ai cusut tu?
Corina, cred ca am postat cam in acelasi timp si abia acum am vazut link-ul cu poze. Sinteti o familie adevarata! si Lucian isi ia masa de Revelion Intr-adevar, cred ca temperaturile si clima de la voi nu favorizeaza raspindirea bolilor... Eu la fel, mereu am angina sau racesc sau imi curge nasul... Poate trebuie sa ma mut si eu in Canada ca sa scap de boli
Cam ca in pozele tale, am dezapezit si noi masina cind a nins prima data. Dar acum sotul o pune in garaj , ca pina atunci se gindea ca nu mai ninge si ce sa se chinuie sa deschida garajul Iar ieri era asa un polei, ca au venit parintii si au imprastiat toata ograda cu nisip... Lor le-a ramas nisip , noi l-am terminat vara

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, da' eu te-am prevenit prin PM ca iti trebuie crema de brinza groasa, de consistenta untului [un emotikon care flutura cu degetul aratator pe la nas] Lasa, iese la aspect cum trebuie data viitoare, bine ca a fost buna la gust.
Karina, mi-au placut mult pozele tale, mai ales ananasii care stateau asa dezinvolti pe rafturi, de zici ca acum i-ati rupt de pe curpan.
Dulceata voastra e leit tati (sau asa se vede din poze?), sa va traiasca!
Se vede ca ati sarbatorit foarte frumos si placut.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Fetelor mersi de aprecieri.
Natalia intradevar am sarbatorit bine, dar ananasii au fost mincati ca desert, dar pina una alta erau ca decoratie.
Cam asa zice lumea, ca Lucian seamana cu tata sau. Dar vedem noi mai incolo ce si cum. Ce tort gustos ai facut de care ne spunea Lilia?
Cornelia vino aici si poate ca iti trec toate bolile .
Lilia frumos arata prajitura cu lamiie, dar daca nu e secret care a fost greseala?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Karina, iata tortul de care era vorba: http://community.webshots.com/photo/496085899/541384789NflSyd

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

'neata
hai ca scriu p/u a doua oara... de dimineata am observat ca erau ceva probs cu site-ul...
Multumesc Natalia p/u atentionarea data pe PM, dar cum gasisem maximum de 8 % si ne stiind ce se contine inauntru, mi-am imaginat ca ar merge... Insa continutul arata mai mult a chefir decit a crema de brinza... Iaurtul e mai gros decit respectivul...
Asa-i cind nu reusesti sa inveti din greselile altora, inveti din greselile tale...
Crinia, multumim p/u invitatie, dar cred ca n-o vom putea onora... Sint prea multe lucruri care ne leaga de MD... Am pus niste poze cu iarna din Chisinau, cele care erau cu mai multa zapada, le-a sters frate-meu ca cica nu-i ajungea spatiu sa si le faca pe ale lui
Las ca poate mai prind zapada, acci si acum ninge asa frumos afara

lia_c

Mergi la inceput

Cornelia, cineva zicea ca a facut cu Mascarpone, poate se gaseste asa ceva la Chisinau. Insa imi inchipui ca o fi destul de scump. Vezi si tu, care varianta iti convine mai mult.
Merci pentru poze, sint superbe!

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Multumesc de sugestii, daca nu gasesc Almette sau Philad. sau Mascarpone... cind merg data viitore in Romania imi aduc rezerve in MD sau o sa rog sa-mi trimita din Romania. Dar voi incerca si cu smintina prin tifon... Pare f reusita ideia!

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna!
Olga, bine ai venit! Sa-ti traiasca comoara mica!
Cornelia, sa stii ca e chiar buna ideea cu smintina scursa, eu am facut de proba ca sa gust daca nu e acra, asa cum m-a atentionat Nati. Am luat Alba de 20% grasime si a iesit foarte gustoasa, am mincat-o toata pe piine, eu si fiica-mea. Acum, trebe sa-mi iau cintar si mixer (ca am doar robot si mi se pare ca nu-i tot aia, vreau din ala cu bol) si atunci ac si eu. Ce ciocolata ai folosit? Philadelphia cred ca am vazut mai demult in Green Hills, dar costa atit ca mi-a trecuit pofta, eu fiind mare amatoare de crema de brinza pe piin proaspata.
Lucia, pai neaparat ne vedem! Sa veniti voi mai repede! Dar parea cu gatitul .......
Lilia, ne zici reteta cu clatitele? Eu sint mare amatoare de clatite cu umplutura de carne afumata, cascaval si ciuperci. E aceeasi reteta sau altceva?
Karina, foarte frumoase poze! Si chiar seamana toti copiii astea ai nostri cu tatii Imi place cum e decorata casa ta. Te-ai ocupat tu sau era deja decorata/mobilata?
Nati, super tortul! Nici nu-mi pot imagina sa pot face asa ceva. Esti foarte talentata!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Cornelia, acum am vazut pozele tale si mi-am adus aminte de copilarie. Casa parintilor mei e pe strada Bernardazzi colt Alecsandri, deci e in zona...
Aia e casa voastra?
Ce mult imi place vaca de la Boucherie!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput