Bebelusi de martie - aprilie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
adseana spune:
LA MULTI ANI CEZAR, IOANA SI STEFAN!

....vine 
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
adrianafedorca spune:
neata dragele mele,
intru iar pe fuga sa va multumesc pt urari, sa urez si eu La multi ani sarbatoritilor de azi, Ioana
si Stefan
sper sa-mi fac un pic de timp liber sa intru sa va mai povestesc de noi...in fiecare dimi ma trezesc deschid calculatorul intru pe DC si cam atat....daca apuc sa citesc inseamna ca am avut o zi linistitaaaa....daca nu....vai de mine
acum sunt si cu gatitul pt craciun, s-au anuntat invitati ...
si io care credeam ca dooorm de craciun...
, asa ca azi trebuie sa gatesc...sa va zic repede ce fac eu de craciun: la aperitiv- cascaval, branza , muschi file, rosie umpluta cu branza, lebar, toba, piftie, oua umplute (daca mai apuc ) sa va dau linku' sa vedeti ...imi plac l anebunie...sper sa reusesc sa le fac..
http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=4510ed9b397d0fabb348bcccd36445bb&showtopic=8287&st=0
sarmale cu mamaliga, friptura ,si tort inca nu stiu de careori tiramisu ori zahar ars...ori ma duc la cofetarie si cumapr unul![]()
cam asta e tot, de revelion inca nu am stabilit meniul
Adriana si bb Cezarica

Sarbatori fericite
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
Ana71 spune:
Buna,
La multi ani sarbatoritilor de ieri (scuze pentru intarziere):Mara, Radu, Alex, Rares, Adela!
La multi ani sarbatoritilor de azi: Stefan, Ioana, Luca, Cezar! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Nu prea am mai avut timp sa scriu (desi va citesc zilnic) pentru ca am fost tare ocupata cu pregatirile pentru Craciun, cu cumparaturi si cu serbari. Marti Victor s-a intalnit de 3 ori cu Mosu' de era bietul copil de-a dreptul bulversat . Dar s-au nimerit in aceeasi zi si serbarea de la gradi si cea de la mine de la servici si cea de la tenis. Dupa ce a primit o multime de daruri si la sfarsitul zilei era tare obosit m-a intrebat daca sunt sigura ca Mosu'a primit totusi scrisoarea lui pentru ca i-a adus tot felul de chestii dar nu i-a adus B-Daman-ul mult dorit. Asa ca mi-a pus imaginatia la grea incercare si am inventat o poveste si drept urmare ma bate la cap din 10 in 10 minute sa vina odata seara de Ajun sa se intalneasca cu Mosu' care a primit scrisoarea. Maine seara vom merge la niste prieteni si am inchiriat un Mos "profesionist", sper sa se descurce cu intrebarile copiilor .
Eva e bine, suntem in a 11 zi de la vaccin si nu a facut nici o reactie. Ieri am iesit afara cu ea (dupa vreo 2 saptamani de stat in casa) si s-a tot mirat privind zapada. In continuare nu mananca legume, ba mai nou a inceput sa refuze si borcanasele (am incercat sa-i pun un pic de carnita sau galbenus in ele si si-a dat seama imediat-desi am pus cantitati infime). O s-o las vreo 2 zile si apoi o sa incep iarasi cu borcanasele (Rrox, orgoliul meu de bucatar
a fost pus din greu la incercare de Victor asa ca acum e deja tocit). Ce ma enerveaza este ca nu am in ce sa-i amestec peste, ficat, carne. Voi le mai dati si altceva in afara de cereale, lapte si masa de de fruct? Eu pur si simplu nu mai am alte idei. Bucatele mi-e teama sa-i dau pentru ca nu are nici un dinte si oricum se ineaca tare usor.
Mamacita, cred ca iti venea sa explodezi cand ai simti gust sarat. Sper sa-i iasa analizele bune lui Alexut! Nici eu nu cred ca a fost afectat . Pungute sub ochi mai are uneori si Eva (cand are o noapte mai agitata). Oricum poate ar fi bine sa-i gusti mancarea inainte sa i-o dai (borcanas, iaurt-am avut o data o surpriza la Victor cu un iaurt in termen si care arata perfect dar avea un gust oribil-si el tocmai se refacea dupa o enterocolita ).
Mai revin ca deja ma cheama datoria.
coco spune:
La multi ani sarbatoritilor: Stefan, Ioana, Luca, Cezar!
La multi ani! tuturor bebeilor ce-si sarbatoresc zilele in perioada aceasta de Sarbatoare Sfanta a Craciunului!
Ana- si eu mi-am pus aceeasi problema legata de meniul lui Vlad (nici el nu are dintisori...)
Pt. ca-s f. ocupata zilele astea (doar ce apuc sa va citesc si sa ma amuz de bataile virtuale cu bulgarii de zapada Constanta- Timisoara
)- va doresc sa aveti parte de zile minunate de Craciun
si Mosul sa vina tare bogat la toata lumea!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
andira spune:
Am mai revenit si noi...
Oana, Rrox, Ligia - 

La Multi Ani pt Stefan, Ioana, si Cezar!!

Maine Irina are 10 zile de la vaccin, deocamdata e ok, si sper sa nu apara nimic intre timp.
Noi am rezolvat cu actele, dar intre timp ne-am trezit cu altceva: alaltaieri seara a intrat un bou cu masina in noi. Am paralizat cand am auzit busitura!! A intrat pe partea lui Ionut, si ne-a infundat aripa, a spart semnalizatorul etc. Cand s-a dat jos Ionut din masina am crezut ca il omoara, era plin de nervi. Un pustan de 20 de ani, nascut in '85, care n-a vrut sa stea in rand cu lumea, s-a bagat pe contrasens, si cand a venit unul pe banda lui, boul a tras de volan dreapta, sa se duca - unde, nu stiu!!!! Mai exact a intrat in noi.
Dupa ce am tras pe dreapta a incercat sa ne imbrobodeasca, mai intai ca n-avem nimic (desi era clar aripa infundata!!), apoi ca sa zicem ca ne-a lovit-o in parcare, apoi ca sa declaram altceva, nu ca a venit el pe contrasens, sa nu ii ia permisul, ca sa constatam pana la urma ca nu avea RCA obligatorie.
In fine, pana la urma s-a rezolvat ieri la politie, unde Ionut a stat 5h (de la 18 la 1 noaptea).
Dar, acum de Sarbatori noi suntem cu masina busita...![]()
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Mamacita, cred ca iti venea sa omori pe cineva cand ai gustat supa...
Asa eram eu cand a venit Irina dezbracata de afara...
Tin pumnii sa nu fie nimic!
de la Irina pt celelalte falcute!![]()
Eu v-am tot citit, dar nu prea eram intr-o dispozitie de scris...
Bebelusul e bine, sper, eu in schimb n-am reusit sa ajung la dr. Cred ca o sa ma traga de urechi in ian, cand ma voi duce. Asta e.
Nu stiu daca o sa mai intru de acasa, va spun de pe acum Sarbatori Fericite, un Craciun minunat alaturi de comorile noastre, eu va
pe toate si Irina
toti bebelusii fratiori si surioare!!
Irina, piticul meu drag
elibui spune:
Zic si eu un LA MULTI ANI sarbatoritilor!
Fetelor, Alisa a facut alaltaieri o minune: s-a ridicat in picioare tinandu-se de patut! Asa ca l-am transformat in tarc! Si am o banuiala ca ii ies si dintii de sus, ca dintr-o data mi-a dormit toata noaptea! Minuneeeeeeee!
Mamacita, daca Alexul tau e samurai, Alis e dinozaur! Scoate niste sunete demne de Jurassic Park. Vreau sa zic ca a venit bunica la mine si n-a inchis ochii toata noaptea de frica! Nu e gluma!
Super faza! I-am facut cadou de primul dinte niste aplice din alea care se lipesc. I-am cumparat cu Tweety&Silvester. A avut un succes nebun! Sa vedeti cum da din picioare si cum se bucura, mai ales la pisu-Silvester! Dupa asta au mai urmat altele si a inceput sa-I recunoasca daca o intreb despre fiecare.
A mea nu sta o clipa singura. O iau cu patut cu tot cu mine. Bine ca am luat textil. Nu stiu cum puteti voi sa va pregatiti de Craciun cu bebeii. Astept sa vina cate cineva sa o predau. E rea, rea, rea! Te si bate daca nu-I convine ceva. Ieri nu stiu cum, m-a muscat de nas. Doare rau!
Mamacita, eu am hotarat sa ii dau sare (mai putin sarat decat mancam noi-si nici noi nu ne intrecem cu gluma), dupa ce am citit motivul pt care n-ar fi recomandat. (stiti deja: sa nu se obisnuiasca cu gustul sarat si la maturitate sa se trezeasca cu hipertensiune. asa am gasit eu cel putin). In concluzie, cand o fi mare e clar ca nu o sa gatesc separat pt ea, deci o sa manance la fel de sarat ca si noi muuuult timp de acum incolo. Asa ca... Insa Alice niciodata nu s-a umflat la ochi. Ori lui Alex nu-i prieste, ori era mai sarat decat ii trebuia lui.
Cat despre mancarea la borcanase: yakkkkkk! am luat odata de la hipp si cum l-am deschis mi-a venit sa vars numai de la miros. L-am aruncat si de atunci ii fac eu personal mancare.
Ana, eu dreg carnita in general, iar ficatul in special (pt ca mi se pare scarbos) cu iaurt, pe langa ce mai pun; si fac in general supita, sau cu orez, sau cu piure...
Chemati-ma si pe mine pe YM!!! Abia astept!
pup you all!
ninocikap spune:
Adseana si eu am primit. e foarte frumoasa. Multumesc.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex