Greturi in luna a 7-a?

Greturi in luna a 7-a? | Autor: anairda36

Link direct la acest mesaj

De vreo cateva zile mi-e asa un pic greata dimineata indiferent daca mananc sau nu dar m-am tot abtinut sa nu vomit si nu am prea dat importanta.
Azi in schimb abia am ajuns la baie si am dat afara si ce am mancat acum 2 zile. Am frisoane si ma simt ca naiba. Abia am putu sa inghit un pic de ceai, de mancat nici nu poate fi vorba.
E normal sa revina greturile in ultimul trimestru??

28+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anairda poate ca ai gripa sau toxiinfectie alimentara. Eu am citit la fetele de ian-feb ca unele au greturi si acum, dar daca zici ca ai frisoane...nu stiu ce sa zic...incearca sa rontai niste sticksuri sau covrigei uscati. Nu ai cum sa mergi la dr pana in sarbatori? Nu de alta, da' sa-ti tihneasca si tie sarbatorile
Multa sanatate

Laura cu ? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Eu am avut greturi in a 8 a luna, nu de acceasi intensitate cu cele din primele luni , dar am avut. Iar de vomitat , s-a intamplat de vreo doua ori.E bine sa consulti si medicul, daca poti.
mara si flavia nicoleta(7.12.2005)_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Azi m-am simtit toata ziua zombi sper sa nu se repete si maine figura sau sa ma apuce de craciun ca in afara de kefir nimic nu-mi pica bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

anairda, tu iei cumva vitamine sau alte suplimente? pentru ca dr. meu mi-a zis ca uneori si astea pot provoca reactii de greata, daca nu sunt bine tolerate de organism...pe mine tot timpul ma intreaba cum ma impac cu Materna...oricum, tu incearca sa mananci, chiar daca te simti mai nasol...gogonele ai incercat?

Noe. 27+

Poze nunta & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

anairda seamana a indigestie, daca zici ca ai varsat ce ai mancat cu 2 zile inainte... Presupun ca raspunsul vine tarziu, deja te-ai lamurit... E bine sa fii sigura ca nu a fost o toxiinteftie alimentara, desi nu cred; si greturile pot reveni si nu inseamna neaparat ceva rau. Ideea este sa elimini orice alt motiv care ti-ar complica viata...

Valentina

Mergi la inceput