Racusori, la apel! (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Neata ! sau Ziua Buna dragelor ....eu acum m-am ridicat din pat si-mi simt capul cat dovleacul

De la 9 seara dorm si in ciuda atator ore de somn, parca simt niste dracusori in mine ...o fii lipsa cafelutei sau asa o sa fiu toata perioada asta ?! Observ ca mai toate ne aflam intr-o stare de agitatie ...oare ce'o fi in atmosfera sau ce s-o fi intampland cu noi in sapt ce urmeaza!? Nu s-a uitat nimeni la horoscop ?
Eu uneori ascult previziunile de la B1TV ,parca parca le mai nimereste ...si cum azi e vineri, tb sa urmeze si emisiunea

Uf ... ma duc sa mananc,sa-mi beu cafelutza,sa-mi bat si cuiul de dimineata ..ma uit la emisiune si revin

Pupici

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Eu acu am sosit din oras, am luat-o de dim. de la 9 si am ajuns leoarca, ca n-am avut umbrela iar acum mie un somn...dar nu pot sa dorm ca vine o matusa, la povesti. Recuperez la noapte.
Poate mai tarziu sa ma apuc de o ciorba de burta, daca nu si maine ca e timp.
la toate si..... ne revedem later.Buy, buy girls!!!

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io-s cu piftia pe foc..cu compozitia la betivanele mele in frigider si de la miros....(de alcool - le caracterizeaza numele), tre sa ma duc sa le dau o forma
si cam atat....necesit o a 2-a cafea. o sa fierb si zarzavatul pt salata beof in seara asta maine doar sa le toc...si...ma potolesc..zic io

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Acum ce mi-am scos si eu ultima tura de haine din masina pentru anul asta si le pun repede la uscat ...
Acum a inceput emisiunea de pe B1Tv ... ascult,inregistrez si va comunic
Se pare ca nu vrea sa ne zica pe tot anul,ci numai pt perioada 30.12.2006 - 06.01.2006 ...
Revin cu detalii ...sa vedem daca se identifica careva previziunilor

Menna - no sa videm ce zici despri noi dracusoarelor

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

ia fiti atente aici ! am sa incerc sa va reproduc cuvant cu cuvant ce a zis ...pe mine una m-a amuzat si da pot spune ca ma regasesc in descriere

Este o zodie mai supusa la incercare si mai chemata sa fie vedeta din punct de vedere astral.
Pentru cei care au un partener de viata un capricorn,traiesc o clipa importanta.Daca au fost conflicte si au fost suparati se gandesc sa se impace,dar nu pentru ca brusc doresc sa apara intr-o lumina de pace sau pentru ca ar fi facut ceva deosebit si ar merita sa fie iertati,ci pt ca exista un calcul la rece,un calcul poate meschin uneori, un calcul care poate pleca si de la statutul si echilibrul financiar sau de la dorinta de a se stabili in familie, nu calm si armonie, ci mai degraba indiferenta ... adik un fel de "sa ma lase in pace sa-mi vad de treburile mele" ...in felul acesta cei nascuti in semnul racului nu mai doresc un partener activ langa ei, prezent ,vioi,galagios,comunicativ si care sa-i solicite la plimbare ,la mancare , la distractii sau chiar la o activitate sexuala ... nu mai doresc nimic si f multe dintre despartamintele de viata in doi se produc acum,dar fara sa ma fie vorba de conflict.
Este ca un fel de tranzactie f inteligent plasata si pusa in pagina.Se poate sa zica partenerului "ca sa nu ne mai certam,hai sa nu ne mai vedem deloc " sau "cand tu dormi ,eu lucrez si in felul asta evitam sa ne mai certam" ...vor face tot felul de oferte dintre cele mai ciudate,care-l pot lua pe partener prin surprindere,nu vor intelege cei cu racul si atunci vor spune "aha,dreptate au astrologii cand spun ca racul este imprevizibil,este ciudat,iti tranteste una de nu stii tot anul ce a vrut sa zica" . Aceasta saptamana vine sa le dea apa la moara racilor aflandu-se intr-o dimensiune in care ei vor sa se protejeze ...pt ca ei nu sunt niste structuri puternice si nu sunt niste luptatori, ci nu mai vor sa auda reprosuri de genu' "ce'ai zis tu...ce'am zis eu", nu mai vor nici sa se apere , vor pur si simplu sa fie lasati in pace sa nu mai fie agresati si atunci lucrul cel mai bun, nu este nici o concesie fara limite care sa arate a slabiciune,nici un compromis care sa arate ca nu ar avea caracter,ci este mai degraba o oferta de modificare a vietii in doi,care este f contabiliceste pusa pe masa si inteligent sustinuta.De aceea partenerul s-ar putea sa nu zica nu,ba chiar sa fie incantat, iar acolo unde exista cupluri si cel de'al doilea implicat sa fie de acord ,dandu-le dreptate ,dar asta nu inseamna ca se va ajunge la un divort,dar se ajunge la un soi de impartire a teritoriului ,de limitare si de delimitare fara ca unul dintre ei sa-si incalce intimitatea.Aceste cercuri de personalitate, de viata si activitate sunt cercuri de fapt ale individualismului si intr-o anumita masura a egoismului.
Planetele care se afla acum in Capricorn ,sa nu se uite faptul ca anul va incepe cu Luna Noua,Luna fiind pt raci un element esential.Isi vor da ca reper si isi vor spune "am cedat tot anul, am cedat toata viata,ei acum punct" si isi vor lua ca reper un moment metaforic incarcat de simbolism sau cel putin de noutatea si inceputului k in matematica ...vor zice "gata,de la 1 ianuarie ,din noaptea asta se schimba lucrurile" asta fiind pana pe 31 dec. ... de aceea in mod special Anul Nou,revelionul sau momentul trecerii in noul an,chiar daca este petrecut mai vesel sau mai modest, el va reprezenta un reper, un prag in atitudinea si in viata interioara a racilor.In foarte multe demersuri,aceiasi atitudine se va putea reflecta si daca nu este vorba de partenerul de viata,ci de un partener de afaceri.Si in acest caz vor face la fel, decat sa se certe si sa umble cu avocatii dupa ei in procese, vor delimita niste parti de atributii si vor cere sa fie lasati in pace si respectati,ei promitand ca vor proceda la fel.Este momentul unui partaj, un partaj intre atitudini si responsabilitati, nu vor exista partaje si in bunuri. La acest capitopl :bunuri, bani si avere - racii sunt in continuare destul de lezati sau subminati.
Cum au instinct ,cum au premonitie si capacitate de a prevedea isi vor da seama ca nu este in interesul lor sa amplifice o disputa cu o solutii iremediabile, fie ca este vorba de sot, de partener de afaceri sau de colegi intr-o activitate oarecare.Vor vrea sa faca un pas lateral pentru a pastra ceea ce au, pentru al administra mai bine si pt a-l aduce in situatia unui bun administrabil cu certitudine si invulnerabil pe termen lung. Dinamica acestei saptamani nu are nici o legatura cu sarbatorile din aceste zile,are legatura cu acest determinism astral care este extrem de important.De retinut ca ziua a sasea din noul an, ii va determina pe raci sa fie duri ,sa fie nemilosi, sa fie categorici.

Eu una ,zau daca mint, asa ma simt. Vreau sa fiu lasata in pace, zic "bine" la orice si la oricine tocmai in ideea de a nu creea conflicte verbale, caci numai de ele n-am rabdare si stare in aceasta perioada.
Am mai sesizat ca am putut sa ma detasez f usor de suferintele/problemele altora ... stiind fiind faptul ca noi racusoarele suntem niste sensibile si usor impresionabile ,cu dorinta permanenta de al ajuta pe cel da langa noi,chiar cu riscul de a ne abandona propriile dorinte/necesitati.

Intr-adevar eu imi propun k noul an sa fie unul al schimbarilor radicale atat ca atitudine,cat si ca comportament,gandire,etc.

Poate va fi putin cam dificil sa intelegeti ce v-am redat mai sus,insa recunosc ca am scris dupa dictare caci n-am vrut sa pierd nici o idee din formularea originala.

Pupici

Menna

Mergi la inceput

La Multi Ani dragelor !!!

Noul An sa va aduca numai bine ... si sa cereti sa va dea tot ce vrea inima voastra ...Fericire ,sanatate si realizari marete in toate !

Sa fie intr-un ceas plin de noroc si bucurie !

Menna

Mergi la inceput

fetelor..va mai pupik si eu o data pe 2005 si vin si cu o urare ce am primit-o si eu
La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, LA MULTI ANI si SUS PAHARUL!
plec sa ma pregatesc si ne vedem la anu'

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

La multi ani! La ora 8 dimineata!
Va pup pe toate si ma duc urgent spre culcus....

Mergi la inceput

neata si la multi ani si la multi bani!
io am apucat sa dorm putin dar m-am trezit cum nu se poate mai prost..dar am baut cafeaua si-s ca noua.
sper k v-ati distrat. ne auzim later.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Eu m-am ridicat din pat de o ora, abia ce mi-am facut un dusuletz ... am ascultat concertul de Anul Nou al filarmonicii din Viena care mi-a mai ridicat adrenalina si acum ma duc sa bag ceva la ghiozdaaan

Va pupicesc si va doresc ca dorintele ce le-ati pus la cumpana dintre ani sa devina realitate ...ce mai , ce-mi doresc mie ,va doresc si voua ...numai bine .

Vb mai incolo [:P]

Menna

Mergi la inceput