Racusori, la apel! (7)
Raspunsuri - Pagina 3
monagan spune:
Ce faci lucia?, vrei sa mor. fie-ti mila, ca eu nu rezist cand vad prajituri
M-am fardat, aranjat, parfumat si imi astept musafirii.
Fetelor, sa speram ca anul care vine o sa fie mai bun ptr. toate,ca eu una am avut parte numai de ''bucurii'', dar nu ma mai uit inapoi. Gata l-am ingropat
Se pare ca noua racilor, nu ne-a placut 2005.
arinna, sa te faci bine!!!
MG
arinna spune:
Multumesc, monagan!
Sper sa scapam de necazurile aduse de 2005 si sa ramanem numai cu ce ne-a adus bun si frumos...
MirelaV spune:
hello. am ajuns acasa de prin vizite. de la 13 sunt plecata. am fost la niste prieteni si la fini. decat o zi de stat in casa...
m-am cam saturat. mi s-a cam luat
Lucia...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Feteleeeeeeeeeeee ....si eu tot singurik,dar de aceasta data nu si disperata !
M-am apucat de curatenie in casa in seara de ajun pe la 7 seara,iar pe la 11 noaptea cica eram gata cu ea.Mancarik mi-a facut-o bunica, eu am fost numai si am ridicat-o (in cazul acesta, daca n-ai batrani -cumparati!) ...apo' chiar daca anu' trecut am fost trista si lansam subiect aci pe forum legat de tristetea mea, anul acesta mi-am impus sa NU mai fiu trista nici o clipa.Asa ca,chiar daca am mancat singurik ,am inchinat singurik si m-am uitat la tv toata ziulik, am fost OK! M-am jucat cu al meu catelush lovit de o afectiune neobisnuita in ziua de Craciun ...dar deh' mi-am impartit si eu ziua cu o fiinta care chiar ma amuza in orice zi din an .
Ieri 26 m-am ridicat din pat la 12 cu kpul k dovleacul si nu nu nu ...nu de la vin ci de la prea mult somn ..hehe
Maine , de fapt azi marti -caci iaca'ta ca iar m-a prins ora 2.20 dimineata in fata pc-ului- ma trezesc frumusel pe la 10 (sper sa fiu in stare) si ma duc cu fetile la o cafeluta la o barfutza
De rev cred ca merg in munti la Arieseni, asa ca ... toate'or fi bune si frumoase,daca si noi gandim la fel
Lucia esti criminala
Auch mama ...ma duc in pat.e imediat ziua si eu tot p'aci
ciaoooo -sau cum se zice la Bucale - pa paaaa
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
Lucia_B spune:
neata frumoaselor.
nu io-s criminala ci Natalia de a indraznit sa posteze asa recete .
o zi frumoasa si numai bine.
-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
MirelaV spune:
neata. monagan..beau singura cafeaua? vad k n-ai semnat condica azi
io aseara dupa ce v-am scris voua mi-am desfacut o sticla de sampanie si=am zis k o beau toata singura de unde..abia am reusit performanta unui pahar. ehhhh...dar perseverez
sa aveti o zi buna!
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Buna dimineata!!!
M-a trezit telefonul, ca altfel mai dormeam Si azi am sa dorm toata ziua, ca am sosit azi dim.la 7,30 si ma doare gatul, ochii si imi suna si telefonul si...inca un telefon prin care la ora 12 mi se anunta iar musafiri. Nu mai pot de oboseala, sint rupta. Nu-mi trebe musafiri, sa stea acasa !!!!
Fetele de abia mai vad tastatura si eu care din studentie n-am mai facut asemenea chefuri, va dati seama in ce hal arat acuma? Of, of. Asa ca azi la mine cu DC-ul ...pauza totala, dar am intrat numai la semnat condica.
la toate .
MG
Menna spune:
Semnez si eu condicutza ...stiu ca'i tarziu,dar mai bine decat deloc
Fiti cuminti.Nu goliti sticle de sampanie singurele ...dah de fapt de ce nu !? si eu era sa golesc una de vin ...tot singura
Eu imi pastrez zambetul pe buze si sper si ma rog Domnului s-o tin asa pana la Anu' s'apoi toti anii de acum in colo ... fie ce'o fi
Menna va pe toaaaaaate
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
cookie spune:
Racusoarelor, se pare ca anul 2006 va fi unul bun pentru noi!
Mie, cel putin, mi-au priit anii cu sot, asa ca sunt sigura ca cel care vine va fi unul bun!
Sa aveti un an plin de bucurii si satisfactii!
MirelaV spune:
uf mai fetelor...la mine parca nu se mai termina toate. imi vine sa plec intr-un colt de padure si sa stau acolo..k zau as fi mai linistita k acasa...
in rest...sper doar sa apuc sa ma mai odihnesc si eu..k de altceva nu mai am nevoie.
va pup pe toate..si termin cafeaua tot singura..
MirelaV
pupicei pe burticei