Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Hello fetelor...semnez si eu condica azi... sunt cu gandul la meciul de diseara al Stelei, sunt stelista infocata si sper din tot sufletul ca STEAUA sa se califice in sferturi.
In rest nici o noutate, trimit CV-uri intr-o veselie. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977
sunt stelista infocata

Si tu, ratusco? Si eu! La mine e mai nasol ca sotul e dinamovist Eee, da' acu' la meciul de diseara important e ca e o echipa romaneasca! HAIDE STEAUA!
Zozela, 2 kg intr-adevar nu inseamna mult, mai ales cand le dai jos. Adineauri m-am cantarit si am tot 73 de kg (adica exact atatea cate aveam cand am aflat de sarcina), numai ca acum sunt si imbracata destul de gros si cu burta super plina ca tocmai am mancat copios! Deci cred ca am vreo 72. Mie-mi convine

Pana misca bebe? Pai cica fetele misca mai tarziu. Acu eu nu stiu inca ce am, ramane de vazut, cred insa ca mai am de asteptat vreo luna pana sa-l simt pe bebe!

13+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

anangel eu am noroc ca sotul meu e stelist la fel de infocat ca si mine...dar in seara asta nu cred ca mai conteaza ce esti (stelist, dinamovist...) suntem romani si cred ca am fi cu totii mandrii sa avem doua echipe in sferturi.
Felicitari RAPID!!!

Mergi la inceput

FELICITARI STEAUA!!!
Aseara am fost cei mai fericiti europeni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Helau, helau dragele mele miresici. Raportez ultimele zile. Am a vut mult de munca, si luni cand am mers la control optimista de mine a plecat cu lacrimi in ochii....si asta pentru ca nu era bine pe acolo, aveam contractii dureroase, colul era scurt, uterul intredeschis.....uffff.....parca mi-a cazut cerul in cap. Noroc cu doctora care m-a incurajat si mi-a zis ca s-ar putea sa fie totul ok dupa 2 saptamani cand ma voi intoarce la ea pt alt control. Drept urmare vin acasa si incep sa iau pumni de pastile ..... si acum ma simt mult mai bine, nici urma de contractii, bebe ma mai bate din cand in cand. Cred ca acum recupereaza si el, scumpul, ce tampita, cum l-am chinuit. Ufffff...acum mi-am dat seama ca nimic nu e mai important decat bebitul meu..bine stiam dianinte dar neavand pb am zis ca pot face tot ca inainte .... ei bine am gresit si merit. Cam asta am facut eu saptamana asta si de aceea nu am mai scris. Sper sa ma iertati, oricum am revenit!
Anangel, scumpa mea nici vorba sa te simti rau ca ai pus DOAR 2 kile. Este f bine pana acum. Oricum eu am o zi pofte, trei nu, poate asta este norocul meu pe de o parte si de aia nu ma ingas. Mananc exact ca inainte. Dar nu iti face pb kilogramele nu inseamna nimic, trebuie sa fie bine bebe si sanatos. Te pupic si ai grija de tine. Ps mai dormi si tu in concediu ca ii face bine lui bebe. A! Cat despre miscarile lui bebe sa stii ca eu am simtit de la 14 saptamani. Este ca un gadilat, imagineaza-ti un fluture care da cu aripa prin burtica, e minunata senzatia.

Nusha, olguttza, zozela, roxanicea, mitumac, ratusca, laviniai(bine ai venit) si cate o pentru fiecare.
Promit ca vin mai des pe la voi. Acum dorm si frec menta, cat o sa am menta .

Ioana 20+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
Ma bucur ca sunteti bine si ca aveti proiecte mari! Va tin pumnii!
Eu inca nu ma apuc de treaba, dar pregatesc terenul!
Pup

CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

BRAVO STEAUAAAA!!! Sunteti cei mai tari!!!

Ioana, ma bucur ca acum te simti mai bine. Ai grija de tine ca sa-i fie bine si lui bebe si nu te mai obosi atat. Eu cand simt ca obosesc, gata iau o pauza, cat de mica. Cum spuneai si tu, bebe e cel mai important.

13+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Halou, fetele!
Iaca mai apuc si io sa intru sa mai dau binetze. Saptamana asta fu una destul de agitata (pe langa mecuri de fotbal, mai fu si unu de rugby, chiar azi , in care Romania zapaci Portugalia ). Cu toate astea, reusii sa-mi iau rezultatele de la analize (toxo, rubella, listeria si cmv), care-s toate negative; nu va spun ce criza de nervi am putut sa fac, pentru ca ma asteptam sa-mi iasa ceva, cat de mic, ca sa stiu ca a existat o cauza care poate fi tratata si, astfel, sa ma linistesc si eu si sa ne-apucam din nou de bb. Acu mi-au trecut crizele, dar sunt pe punctu de a intra in altele, caci sunt aproape 2 luni (mai exact, marti se fac) de cand m-a chiuretat si io n-am nici urma de CM. Tre sa ma duc la doctor curand, ca ma lasa nervii de tot! Sunt multumita, totusi, c-am reusit sa-mi fac ochelarii (mi-am gasit, intr-un final, si rame pe plac, caci mult am bantuit dupe ele) si luni o sa-i am pe ochi. Poate o sa vad si io lucrurile mai clar!
In rest, ca si uikendu trecut, aim haum alaun, barbatu mi-e la meciuri, prin tarile calde, iar io nu mai prididesc sa ma dau pe net.
Pup fetele si aveti grija de voi, mai ales gravidutzele!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna fetelor!

olgutza, felicitari pentru reusita analizelor! si ac sa iasa si proiectul cu bb.....mai leaga-ti barbatul de usa casei..ca e meru plecat pe undev aprin starinatatzuri!

ioana, multumesc pt si si ti le intorc inzecit!!!!!!!!

noutati...nici de unele. pace si liniste!

duminica minunata si distractie, sau dupa caz,odihna cat mai multa!

pupi tuturor si numai bine!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sal'tare la toata lumea si un dulce dulce pt.fiecare!!!
Ioana lasa prostiilesi ai mare grija de tine!!
Nu uita nici o clipa ca BB e cel mai important acum..
Anangel ce-ai facut cu examenul? Cand il dai?Bafta sa ai!! multi pe burtica!!
Sunny hai cu terenu' ala mai rpd!! la fata!
Olguttza nu te mai gandi(incearca macar,stiu ca e greu)la ceea ce a fost.. Atata timp cat analizele au iesit bine,eu zic sa te concentrezi asupra a ceea ce o sa urmeze(adik)!! Uite ce scria cineva(care a pierdut o sarcina)pe undeva pe la "Aspirante": "poate te consoleaza ce-ti voi spune acum(mie un preot mi-a povestit aceasta poveste frumoasa)o data o femeie si-a pierdut pruncul nenascut la doar cateva luni de sarcina,avea o mare credinta in d-zeu si dupa acest eveniment neplacut mereu plangea si il intreba in rugaciuni pe d-zeu de ce a permis sa i se intample asa ceva?....dar intr-o noapte femeia a visat ca era in cer printre un grup de copilasi si aveau fiecare in manuta cate o lumanare aprinsa...iar unul statea intr-un colt si plangea....acel copil a atras-o fff mult...ca un magnet....era ceva special in el ...s-a apropiat de copil si l-a intrebat de ce plange?iar copilasul ia raspuns:plang pt ca tu esti mamica mea si de cate ori tu plangi mie mi se stinge lumanarea si nu pot sa ma alatur celorlalti copii ,te rog mamica nu mai plange ,nu-ti dai seama ca lacrimile tale imi sting lumanarile..?...visul i s-a parut atat de real incat din acea zi femeia nu a mai varsat o lacrima!si mereu ii aparea in vis un copilas care mereu radea si era fericit! "
Hai capul sus!! Milioane de pt.tine!!
Haideti fetelor,inviorarea!!Uitatzi..vine Primavara!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput