Miresele anului 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
zozela spune:
Pai chiar trebuie sa ai rabdare Sub nici o forma nu trebuie sa se mai intample ceea ce s-a intamplat....
Fir-ar sa fie de bani ..M-am saturat de cate probleme pot sa faca....
Iar cat despre ciclu...tre sa vina...e normal sa fie asa acuma..
Curaj Olguttza,curaj!!! Stii bine ca nu poate fi doar primavara..
Te .....
Nunta noastra-26.06.2005
nushulica spune:
offf cate probleme pe aici printre noi ....toate avem acelasi telsi nu ne iese
zozela stai linistita ca rezolvi repede problema (eu nu cred ca poate fi ceva grav)si dupa aia te apuci de
lorym eu deja te-am felicitat dar nu te iert nici acu
SA FITI SANATOSI SI TU SI BB SI SA AI O SARCINA USOARA!!!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Ioana81 spune:
Ehhhhhheeeeee! Buna miresici de 2005, uite acum v-am regasit, cautam un restaurant de botez ....mda am un bebe 18 saptamani si suntem f fericiti. Suntem de aproape 8 ani impreuna-eu si sotul, dar dupa nunta sincer fetelor ni s-au intamplat atatea lucruri minunate....de revelion sotul mi-a zis ca 2005 a fost cel mai frumos an din viata lui dar ca 2006 e sigur ca ii va lua locul si asta doar datorita baietelului nostru minunat si jucaus din burtica!
Can am vazut ca ati mai scris... bruta de mine s-a simtit vinovata ca nu am mai discutat cu voi. Nu am avut timp sa citesc o voi lua acum de la inceput , am tinut sa va scriu.
Ma bucur mult ca v-am regasit. Ratusca trece si la mine mamica de iulie-august. Sarna'!
Ioana18+ si
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
zozela spune:
Ioana Felicitari pt. baietelul din burtica!!! Sarcina usoara in continuare si sa dea Dumnezeu sa aveti un BB sanatos si mancacios!!
Nusha ..O sa reusim noi pana la urma..
Nunta noastra-26.06.2005
ratusca1977 spune:
Ioana FELICITARI!!! sa ai un bebe sanatos si sa va bucurati de el. Te-am trecut si pe listuta
nushulica spune:
quote:
Originally posted by zozela
Ioana Felicitari pt. baietelul din burtica!!! Sarcina usoara in continuare si sa dea Dumnezeu sa aveti un BB sanatos si mancacios!!
Nusha ..O sa reusim noi pana la urma..
Nunta noastra-26.06.2005
zozela iti dai seama ca o sa reusim pana la urma...eu cel putin nu ma las asa usor...iti tin pumnii si tie si ai grija sa faci tratamentul ala
ioana 81 felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
SunSmile spune:
Neata,
Ioana felicitari pt BB din burta! Sa ai o sarcina usoara si un Bb sanatos!
Fetelor voua va tin pumnii stransi! Sa faceti analize si apoi sa va ajute DD sa fie BB.
V-ati ales baba?
Pupici si weekend placut tuturor!
anangel_lexi spune:
Zozela, imi pare rau ca ai probleme. Ai grija de tine, sa fii cat mai santoasa!
Lorym, felicitari, o sarcina usoara si fara greturi si un bebe sanatos tun!
Eu l-am vazut ieri pe bebe la eco, inca nu se vedea ce vom avea, dar cred ca la urmatoarea eco pe 7 aprilie vom sti sigur daca va fi baietel sau fetita. Deocamdata era super saltaret ieri, se misca de colo colo, abia l-am prins sa-i facem o poza Luni o s-o atasez la album!
Cat despre baba, eu mi-am ales-o pe 8. Sunt tare curioasa cum va fi vremea!
toate fetele!
11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png