Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Chiar fetelor..unde e Biby???
Olguttza esti mireasa de 2005 siiiiguuur!! Cununia civila nu se pune.. Deci..esti doar a noastra!!Spor la BB!!
Nushu..te-ai pus pe treaba..?!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Seara buna suratele mele,
Vad ca a inceput sa se mai miste subiectul si asta e bine!
Noi...suntem bine, cu bucuriile si problemutele de sanatate, cu vise si planuri 1000...in fine, este exact cum ne dorim! Nu ca in afara de hartia aia s-ar fi schimbat ceva..ba da, numele meu de familie!
De BB prin vara vrem sa "ne apucam". Mai intai sa rezolvam cu sanatatea si apoi il asteptam cu bratele larg deschise!
Va pup si revin!
p.s. Biby chiar asa..unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by zozela

Chiar fetelor..unde e Biby???
Olguttza esti mireasa de 2005 siiiiguuur!! Cununia civila nu se pune.. Deci..esti doar a noastra!!Spor la BB!!
Nushu..te-ai pus pe treaba..?!!!

Nunta noastra-26.06.2005

ma eu m-am pus pe treaba si chiar cred ca mi-a iesit ...nu stiu exact aflu zilele astea

Nusha Campeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Nusha, acu chiar ca tre sa-ti facem galerie! Daca iese pozitiv, mare grija si multa sanatate va doresc!
Zozela, se prea poate sa fi fost mireasa de 2005...da parca trecura enshpe ani d-atunci, asa ma simt In sensu' bun, evident! .
Sunny, faceti toate analizele posibile si imposibile pan' la vara! Amandoi! Nu vreau sa va spariu, da stan patzitu stie....
De Biby ar trebui s-o-ntrebam pa Ralucah. Cum de ce? Nu e ea "barbata lu' bibyrox"?

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by nushulica
ma eu m-am pus pe treaba si chiar cred ca mi-a iesit ...nu stiu exact aflu zilele astea

Nusha Campeanu

yupiiiiiiiiiiiiii Asa sa fie atunci Ai vazut ce mult te-a schimbat nepotica

E super, in curand o sa se transforme subiectul in gradinita miresicilor de 2005

Va doresc sa aveti burticute atunci cand doriti, cu si de ce nu cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

!!Hai Nushu!! Sa nu te faci ca uiti sa ne dai vestea cea mare...
Olguttza.. la fata!!
SunSmile multa sanate va doresc!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nushulica, hai ca-ti fac si eu galerie. Vezi ca daca ai 2 liniute tre' sa dai de baut! Hai ca daca esti cred ca te incadrezi tot la mamici de sept.-oct. si ai fi a 3-a miresica de 2005 de-acolo! Te asteptam cu drag!!!
Fetelor, eu cu Biby am vorbit prin ianuarie. E bine dar are mult de lucru! Sper sa intre si ea pe-aici sa ne spuna mai multe!

10+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Nushulica facem galerie sa fie cu ochisori asteptam vestea cea mare...
fetele zozela, anangel_lexi, Darria, olguttza, SunSmile, dilaural, simonam_78.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc mult sper si eu sa fie cu ochi....alte fete cu burtici nu mai sunt??...anangel cum merge treaba??bb e cumnite?

Nusha Campeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor multumesc mult sper si eu sa fie cu ochi....alte fete cu burtici nu mai sunt??...anangel cum merge treaba??bb e cumnite?

Nusha Campeanu

Nushulica,cu burtica nu inca...dar ca si voi...ne-am apucat de treaba
Pupici la toata lumea!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput