Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

anangel_lexi ti l-am admirat pe bebe...sa creasca mare, mare si sanatos...ai ceva probleme sa inteleg??
Alte vesti de la miresici si nasici nu prea mai avem....unele fete au emigrat la miresicile 2006
Se pare ca subiectul asta e perimat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc pentru urari. Bebe e bine, eu am ceva probleme cu uterul dar sper sa se rezolve cu bine. Astazi sunt optimista!

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Obosite?!
Io venii sa va spun ca i-am luat finei mele jartelutza..
Ratusca..cum sa fie?!!..Pai nu suntem noi aci?!!
Anangella mamica frumoasa..Stai linistita ca o sa fie bine..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

zozela nu stiam ca nasica ia jartelutza...eu voi nasica sper in 2007..niste prieteni deja ne-au "arvunit" sa le fim nasi dar la anul vor sa se casatoreasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Seara buna fete dragi,
Sa stiti ca eu va urmaresc mereu, chiar daca stau mai mult cu miresicile de 2006.
Lexi fa-te bine! Sa fii o mamica fericita cu un BB sanatos si "zgomotos"!
Felicitari pt implinirile voastre. Si eu trebuia sa fiu nasica, dar din pacate doliul nu-mi da pace. E un lucru pe care chiar daca ar fi frumos sa-l fac, nu pot.
Va pup si promit sa mai intru aici!
p.s. Doamne ce trece timpul...pe 25 implinim 5 luni de casatorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

SunSmile, felicitari pentru aproape jumate de an. La cat mai multe aniversari!!! chiar ca trece timpul repede. Si noi pe 22 facem 4 luni.

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Salut, fetelor! Cine zicea ca nu sunt nasici? Ba sunt, uite una de septembrie.Am gasit anul trecut, cand cautam rochie de mireasa, o rochie superba de seara crem, la Salonul Gabriela. Nu cred ca o mai gasesc, dar sigur gasesc una la fel de frumoasa. Am vorbit deja cu fina si ea vrea sa poarte o rochie alb-ivoire. Evident, am intrebat-o pe ea intai, fiindca nu puteam sa port eu crem, daca si rochia ei de mireasa era crem. Acum oscilez intre o rochie verde-smarald si una crem. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
p.s. Doamne ce trece timpul...pe 25 implinim 5 luni de casatorie!

cat timp a trecut eu fac pe 24 dar crede-ma ca nu am stiu ca se fac chiar 5 luni...ma gandeam ca-s mai putine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Tanti Zavaidoc
Acum oscilez intre o rochie verde-smarald si una crem. Voi ce parere aveti?

As alege crem dar sa fie o nunanta mai deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ratusca..finii mei nu sunt in tara...vin cu 2sapt.inainte de nunta.....Noi ne ocupam de mai tot ce tine de organizare..De-aia am luat jartelutza eu....Ma bucur de nu va spun..de nunta asta..Retraiesc momentele organizarii nuntii mele.....
Tanti Zavaidoc,daca rochia miresei va fi crem..io zic sa o iei p'a ta...orice alta culoare..numai crem..nu.....la nasica frumoasa
Uff...Si noi facem 8 lunide la casatorie...Ahhh..Ce amintiri frumoase..!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput