Cluj rulz!- 28

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Marianadrum bun si sa ne vedem cu bine in ianuarie la noi!!!

Sarbatori feicite !

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor va doresc sa aveti un Craciun Fericit, plin de zapada pentru saniuta si cu Mosi cu desagile pline de cadouri !

Si muuuuuuuuulta sanatate la bolnaviori!(Cristiana , Theiutza si cine mai e)!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Plecam!
Multumim pt urari!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana multumesc!

Mariana
am vazut ca ai primit felicitarea!

Florina tu nu?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Salutare Clujencelor,
Am trecut sa va salut si sa va urez spor la munca, la facut bunatati, fripturi, sarmale etc. si la copilasii vostri.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

ca intotdeauna pe fuga

intilnirile noastre chiar ca imi priesc si mie, mai ales cind mai reusesc sa-l fentez pe sotul si vin. iar pozele sint tare dragute. mihaela si gazdei. urmam si noi ca sa-mi vedeti fata asa ca .... va urma.
repede, repede pt stanca - tare ma bucur ca ti-a placut bratara mea ca era luata in aceasi zi de la meli melo. de 2-3 luni imi doresc una si ma tot uit si tot nu-mi iau ca mi se pare ca nu merita atitia bani (asta a fost 40) si ca as putea face altceva mai bun cu ei dar de data asta, am comis-o.

fericit si "v-am zimbit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Svety, am primit schema. Mersi mult. Esti o draguta. Noi suntem in plin proces de diversifcare (avem 5 luni jumate)si ma tot documentez in legatura cu aceasta problema destul de grea. Acelasi sfat again: mai asteapta cu diversificarea daca Dani creste bine.
Stanca, multumim mult pentru sfaturi. Trec la aplicarea in practica.
Florina, amu cred ca poti vedea pozici cu al meu Bebel. Era o defectiune tehnica.

corina
[url=''http://community.webshots.com/user/corinarghius'']pozicile noastre[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

m-am mai uitat odata la poze in speranta ca vad bratara si am vazut-o nu se vede foarte foarte clar dar cred ca mi-am dat seama :)) Oana, si eu imi dorecs o bratara de la Meli Melo, dar nu ma lasa constiinta, am atatea bijuterii fantezie incat nu mai pot sa cheltui nici un ban pe ele, mi-e jena...am pus insa ochii pe una care costa 50 RON si tot ma uit la ea si jinduiesc dar ma abtin...culmea ca intre timp, in loc sa se vanda, a aparut acelasi model si in alte culori, ma doare inima vreau una mov :)) si bratari mov mai am inca 2

Mai pozele chiar putine sunt delicioase fiindca copiii nostri sunt deliciosi. De data asta cel mai mult mi-a placut de Dragoselu, care e un cuminte si un scump. Cred ca la fiecare intalneala se remarca cate unul din copilasii nostri...si de fiecare data se intampla cate ceva special special de data asta mi s-a parut si faptul ca lui Darius i-a casunat pe Elise acum rad dar nu prea era de ras si Razvanel care bea apa la greu din 2 cani si nu mai stia pana la urma din care sa mai bea asta m-a amuzat teribil si ma tot imbia si pe mine sa beau apa din cana roz . Tare mi-as dori sa fie si Serban asa de sociabil...eu nu-l vad pe Serban mergand la o persoana adulta, in afara mea sau a lui Victor...si sa fie atat de deschis si de dragut...sa-i ofere apa sa bea de exemplu :)) faza cu "speriatul" o face, timid de tot si numai daca ii spunem noi...in fine imi sunt dragi peste masura toti si sunt cei mai simpatici copii :))

va si va doresc noapte buna,
Roxa-boxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am trecut p-aci sa va urez Noapte Buna. Baby-B. sper ca la dimineata nu ne mai trezim cu fata la cearceaf.

Vise frumoase
www.123greetings.com/cgi-bin/newcreate/showcard.pl?q1=gen_goodnight&image=gen_goodnight/1012-017-01-1040.gif&bg=goodnight01.gif&title=Good Night Kisses..., Good Night Wish Greetings&tface=comic sans ms&tsize=5&tcolor=FFFF00&fla=back&message= &redline=Good%20Night%20Kisses...&greenline=To%20wish%20your%20friends/%20honey/%20dear%20ones%20sweet%20dreams%20!&blue_bar=Everyday Cards : Good Night&bigimagetype=new&newbgpath=Y&newmuspath=EN&Backurl=/general/goodnight" target="_blank">noapte buna

...va place?

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

daca cineva nu doarme!
va rog mult pe fetele din cluj..
as vrea sa aflu daca se poate unde a ajuns cineva care a fost dus cu salvarea din cluj..
la ce spital. si daca se poate si nr de tel al spitalului!!!

Pacineta e bunica sotului
am aflat acum seara ca e in spital si as vrea sa stiu la ce spiatl e ca sa vb cu dr.
se numeste
ZALANYI EMMA

MULTUMESC!

Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
si iar NATHALIE
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput