Cluj rulz!- 28
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Hello. fetele!!!!
Mortal, de-a dreptul Mariana!!!!!
....daca-l citeam aseara ma pisham pi mine de ras, acum e doar cu efect...i-am recunoscut potentialul, oricum....m-am trezit cu fata la cearceaf, cum zice Svety!!!!
Roxu, mama, hai ca tu stii tot, di ce bre se luara la hartza pt. inceput fetili astea doua,mey????
Va pupacesc si revin io
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
'neata si de la noi!
Chiar asa, Roxana, pe ce teme s-au tras de par astea doua la inceputuri? Roxa, sa mergi azi dupa caseta+CD ca maine avem inchis la magazin.
machetutza, pozele noastre sunt sub cuvantul NOI de la deschiderea subiectului. Ma bucur ce te-ai bine dispus.
Da, care dintre topicuri v-a placut mai mult? Despre narancea-mituuu sau ala cu tente religioase
?
Florina, tu de ce te-ai trezit cu fata la cearceaf?
svety, esti mortala; te-ai mai culcat? gashca.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
M-am culcat si peste 30' m-am trezit ; am gasit cauza: ieri am stat pana la ora 1 sa fac bradu' - fain brad - si lui Dani ii este tot atat de inutil ca sticla cu lapte. El are o mutruta la toti si la toate: "Daca nu da lapte, la ce bun!"
Daca mi-as pune globuri si beculete pe titzi, i-ar placea mai mult.
Oricum ma simt mai bine
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
roxana1974 spune:
Buna dimineata fetele mele.
Am citit si eu topicul ala...recunosc ca acum l-am vazut prima data, deci habar nu am ce s-a intamplat...sincer, pe mine nu m-a distrat, m-a intristat ... cat de tare se pot rani doua persoane, fie si virtual ....
Sa revenim la copilasi si mamicile lor, Mariana, nu am vrut sa tin secret faptul ca vine si Oana, dar mi-a spus ca nu e sigura ca vine si oricum de cand i-am dat adresa mea nu am mai apucat sa intru pe topic sa scriu, totul a fost o chestie de moment, sper ca nu esti suparacica din cauza asta...mai bine zi cum se simte flacaul cel mic :)
Ah am uitat scaunelele nu sunt de decor, tin copilasii, e tare cartonul...
va pup,
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
svety spune:
Intrebare existentiala: "Cine e NARANCEA?" Are tot atata importanta ca si intrebarea: "Care-i scopul semnificatiei"
mami de dani
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by svety
Intrebare existentiala: "Cine e NARANCEA?" Are tot atata importanta ca si intrebarea: "Care-i scopul semnificatiei"
mami de dani
svety, nu stii cine e narancea
![](radtare.gif)
![](alcool.gif)
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
svety spune:
Nu numai ca nu exist, dar nici nu sunt in proiect pentru lumea asta sucita!
mami de dani
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by svety
Nu numai ca nu exist, dar nici nu sunt in proiect pentru lumea asta sucita!
mami de dani
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Roxana, pt ce sa ma supar? Fi serioasa soro!
Simona, sper ca ati ajuns cu bine!
![](dual.gif)
![](indragostita.gif)
![](bandit.gif)
![](bebe.gif)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
country girl spune:
'neata la fete! mai aveti un strop de cafea si pentru mine?
profit cat mi-au dat liber la laptop, net si timpul meu colocatarii care sforaie si intru si eu sa stau oleaca de vorba cu voi.
Mariana, sarumana, am lecturat pe fuga sobektele anului 2005 care fuse narancea - mitul nostru foarte real si ce este sexul oral. Noroc cu tine ca ne facusi "revista presei" si am mers direct la subekt.
Cum mai e vremea la Cluj? Ca aici ne ploua de ne rupe nervu nervos (nimic nou, deci). Bronsita mea tot acolo, bine mersi. Tusea e mai rara dar mai dureroasa.
Cum fuse intalneala voastra? Dupe poze a fost tare placuta, as usual. Abia astept sa ajung si eu pe la Cluj sa va intalnesc in carne si oase.
Facem apelul care mai ramane de sarbatori in jurul computatoarelor si pe undele netului? Io una sper sa mai intru pe forum desi presimt ca spiritul Craciunului va fi inlocuit de spiritul Solstitiului
poze cu "Zmeoaica"
svety spune:
Stiti care-i culmea prostiei? N-o stiti. Sa fi administrator la un bloc de pensionari!!!
Dar ce ma terorizeaza pe mine cel mai tare, e femeiade servici, care ma trezeste in fiecare dimineata, iar cand nu ma trezeste, sar din pat in asteptarea batailor in usa...si ce batai...moarte de om. De cateva ori am iesit la ea ca-l trezea pe Dani.
Faza-i ca Mihai e adm. iar eu sunt toata ziua acasa. cand ies afara cobor in taina sa nu dau de vro' babeta: "cand punem interfon?", "S-au furat flori de pe scara", "Nu spala nimeni perdelele".
Problema mea e alta: am cizme albe cu toc cui si nu stiu cum sa port pantalonii: trei sferturi sau inauntru in cizma.
mami de dani