Cluj rulz!- 28

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Serus all! Mariana, ma butzur ca ati avut un Craciun excelent. La anu musai il sarbatarim impreuna. Noi suntem p- acasa. Alex e un pic racit. Fara febra, dar tuseste un pic. Am fo la medic si a zis ca e doar o mica raceala. Poate veniti voi la colindat, ca noi......... numa asteptam colindatorii.
La multi ani, nashicu Stefan!!!!!!!!!!!!!!!

corina
[url=''http://community.webshots.com/user/corinarghius'']pozicile noastre[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

saltare gagici !!!

Cum ati petrecut ?Cam slaba miscare pe aici.....se vede treaba ca inca mai petreceti ,ai ?

Si noua ne-a trecut f frumos Craciunul asta .....dar deabia il astept deja pe cel de anul viitor cind probabil Darius o sa priceapa mai multe , o sa vina si mosul in persoana , o sa se bucure de brad.......
Anul asta s-a mirat vreo cinci minute de bradut ca era gata chiar cind s-a trezit el .......dupa care nu l-a mai bagat in seama ....ceea ce ii ff bine ca imi frica ca o sa-l traga pe el .
In rest am primit musafiri, am fost in vizite si inca mai avem ceva vizite de facut .....si tooot asa .....

Vad ca sunteti curioase de intilnire ......io va invit cu mare drag si miine la mine dar si sapt viitoare!!!!Dupa cum spuneam mai demult,
cred ca o fim putine acum pt ca fiecare e cu ale lui (si noi trebuia sa merem miine in vizita la nasii la Dej dar s-a contramandat),
asa ca .......va astept !!!!!!!!!!!!!

Cine mai doreste , cine mai pofteste ?

Cine vine sa zica sa-i dau adresa pe PM.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STEFANIA !!!!!!!!!
LA MULTI ANI STEFAN!!!!!!!
LA MULTI ANI DARIA !!!!!!!

Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!

Am vorbit cu Raluca pe mess si ea vine saptamina viitoare la noi.

Restul ?

Dara zi cum ati sarbatorit-o pe Daria .....pune poze .A fost si Bianca cu Rares?

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Eu o sa plec imediat in vizita la niste prieteni si ma intorc tirziu asa ca astept sa va hotariti repede si deabia astept sa ne vedem !

Mai intru diseara dupa zece.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI STEFANIA SI STEFAN!
LA MULTI ANI DARIA!

Noi azi am revenit pe la casela noastre.Am petrecut un Craciun minunat cu multa zapada si copindatori.
Ne-am distrat de minune.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am scris o gramada si cand sa trimit...pac! Nu m-am inregistrat. Noi suntem inca la Bistra si venim maine. A fost ok Craciunul, bunicii au facut un brad de 3m. Dani a suportat destul de bine evenimentul si aglomeratia.
Maine venim acasa. Ieri am fost la sanusi iar Dani a dormit tun...

Ne vedem maine.

pentru Stefan
Mariana sa creasca Stefan mare, ca frumos e deja.
www.yahoo.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3086607&Searchstr=birthday&path=42809&st=t" target="_blank">stefanutz

...si pentru Stefania
www.birthdaycards.com/bc/birthday_cards/card_201_320.html" target="_blank">stefanutze

...tre sa fug acasa ca au sunat socrii ca nu-l pot linisti pe Dani.

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

No fetelor ne vedem miineeeeeeeeeeee???????????

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Pe transee, fetelor!!!!

...a venit Mihai, am petrecut si noi...cu intarziere, da' si mai si....

Mariana, ma bucur ca ati avut asa multa zapada...da' io stiam deja....ca ti-am zis ca nashicii Elisei sunt din Vicea, si cica si p-acolo erau troiene de juma' de metru!!!!!!

Ma bucur ca a trecut asa bine Craciunul pentru toata lumea...
...Mihaela, si mie imi era teama ca va trage bradul pe ea, dar nici vorba...si i-am facut doua, unul in sufra, si alalalt in dormitor...

Mi-i ciuda ca n-am dus-o la un mos...cu toate ca o parte din mine crede ca e prea miculutza....as fi dus-o pt. ca e incredibil de incantata de reclamele cu moshi & spiridusi & reni & restul treburilor de gen.....si-l striga in isterie pe "Mo"....da' se pare ca va trebui sa asteptam pana anul viitor!!!!

Fetelor, io dupa ce trece vara, abia astept iarna, in speta Craciunul...cum trece "spiritul" nu-mi sta gandul decat la nisip si plaja...cre' ca-s defecta!!!

...mie mi-i dor de Simona, oare ce face ea????
...Simo, sa nu ma uiti cu ce te-am rugat, te rog frumos....si anume vorbe de duh de-ale Smarandei...pliiiz!

Roxu, bine c-ati fost la sanius, ca cica vin ploi...ciuciu zapada...mi-i o ciuda de ma zgariu pe ochi...vreau sa fac si io om de zapada!!!!

Mihaela, io nu stiu ce mai zic fetele...daca se hotaraste intalneala io dau accept...cu toate ca mai bine e dac-o lasam pe ailalta saptamana, nu??? ....asa cred io!!!

Io va pup si revin....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

........

LA MULTI ANI STEFAN, SCUMPULE!!!!

....SI LA MULTI ANI MICUTZEI STEFANIA!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Florinama bucur ca ai sarbatorit in sfirsit cu familia reintregita

oare ce fac fetele astea ?

Marianooooooo, ne-ai stirnit cu intinirea si nimic?????

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput