Cluj rulz!- 28

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Fetelor is pe fuga ...am intrat numai sa vad ce mai faceti si sa va urez si io ca miine nu cred ca intru...

Sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT ,bucurii, liniste si implinire alaturi de familile voastre !

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

vad ca-i slaba miscarea. la sarmale sau la culcare?

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Ola, fetelor!!! ma intorc cu forte proaspete cica, dupa 2 zile jumate de copt la prajituri... si sa vedeti ca de Srabatori, nici nu o sa vreau sa le vad. Harnice fete, aveti un spor "diabolic" ;a scris..., abia daca pot citi tot si sa mai si tziu minte. Oricum, am vazut pozele, frumoase foc, la fel si bebeii vostri- cum zicea Roxa, parca is cei mai frumosi.
Florina, la noi a venit mosu asta seara, ca eram fiecare fff curiosi, mai niciodata nu apucam seara cuvenita si decat sa ne apucam de cotrobait prin cotloaneeee.... Felicitari ca reusesti sa faci singurica tot, daca Mihai e plecat!! Mie asa mi de urat fara sotzior (sper sa fie asa si peste 20-30 de ani
Roxana, mie tare mi-au placut fotoliile de carton... eu cand eram mica aveam de lemn impletit cumva, tare frumos, dar mama l-a dat la alt bebe pe vremea aceea... ce mi-ar fi placut la Stef... (tu ai mai multe?? kiar si de datla o fetitza mica si cuminte???- pliiizzz sa nu te superi ca am indrasnit, ca )
Anca draga, nu am venit acasa asa cum am planuit, de aia nu am aparut pe net la intalnirea cu tine. Lasa ca poate dimineata??? cine stie. Maine dimineata stau pana pe la 10-11, asa ca poate-poate.
Criss. ,tare rau imi pare de Theiutza, bine ca ai descoperit la timp si ii faci tratament- draga de ea, primeste de la Stef multi pupici dulci. Sper sa ne vedem de Sarbatori, daca nu, si dupa e bine, nuu??? Ca sunteti si voi aglomerati, iar noi iara tot pe drumuri.
Machetutza, cand te apuci de invatat???... mai bine te las si te intreb dupa Sarbatori, nuuuu??? Pupici multi lui Lucian ce isi zice Luchi (dragul de el...)
Daca nu mai intru pe la voi , va doresc tuturor din tot sufletul Sarbatori Fericite, alaturi de cei dragi, un superdarnic, si mai ales copii sanatosi.
P.S. Stanca, dupa sarbatori, poate o sa te intreb ce si cum despre usa glisanta de la bucatarie- mi-a placut eeennnooorrrmmm. (daca va fi cazul- o sa iti cer modelul, etc.)
Pupici multi bebeilor si noapte buna.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Stanca, pentru Razvan toata dragostea din lume si o felicitare:

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3055480&path=25292&va=1" target="_blank">felicitare

Baby-Boom, pentru Elise o tona de pupici:

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3064570&path=25292&va=1" target="_blank">felicitare

Carrie pentru Alexia:

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3066887&path=25292&va=1" target="_blank">felicitare

Tuchi, pentru Dragos:

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3023140&path=25292&va=1" target="_blank">felicitare

Tatiana G, pentru Clara

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3023180&path=25292&va=1" target="_blank">felicitare

Adela , pentru Tudor :

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3068565&path=25292&va=1" target="_blank">felicitare

nonna pentru Vlad:

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3086602&path=25292" target="_blank">felicitare

impreuna pentru Sara

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=3&prodnum=3056281&path=25292" target="_blank">felicitare

codruta_grg pentru Petra Alexandra

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=4&prodnum=3068422&path=25292" target="_blank">felicitare

Mihaela ema pentru Darius

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=6&prodnum=3055479&path=25292" target="_blank">felicitare

steaua pentru Aleandru

www.greetingcards.com/d/greeting_cards/card_102_1759.html" target="_blank">felicitare

ralucames pentru Stefania

www.greetingcards.com/d/greeting_cards/card_102_436.html" target="_blank">felicitare

dara pentru daria

www.greetingcards.com/d/greeting_cards/card_102_68.html?&P=2" target="_blank">felicitare

joszaerika pentru Norbert

www.greetingcards.com/d/greeting_cards/card_102_1761.html?&P=2" target="_blank">felicitare

machetutza pentru Lucian

www.greeting-cards.com/card_demo.jsp?cardId={742b5c19-6672-0b66-e034-080020858268}&categoryTreeId={742b5c19-83a3-0b66-e034-080020858268}&versionType=webcard" target="_blank">felicitare

country girl pentru Ilinca

www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3056095&path=44337" target="_blank">felicitare

Daca am scapat pe cineva, sa ma ierte, iar Marianei i-am trimis ieri. Va doresc Craciun fericit, caldura in suflete, pace in familie si copiii sa fie sanatosi si cuminti.

Cu drag de la mami Svetlana, tati Mihai si Dani-pui

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

"CRACIUN FERICIT!",Sfintele Sarbatori sa va aduca in suflet lumina, bucurie, alaturi de familiile voastre.
la copilasii vostri si sa le aduca mosul, multe multe jucarii.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

svety super surpriza (si ideea, cred ca ai avut ceva de lucru:)

Va doresc tuturor Craciun fericit cu multa bucurie si pace in suflet!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelr
Va salut pe scurt!!
Va doresc spor la treaba, nu stiu daca mai intru pana deseara cand vine Moshu'...

Sa fiti cumintzi sa va aduca multe multe cadouri

Raluca, facem cumva sa ajunga la tine un scaunel... :)) ne mai intelegem noi, ok?

tuturor,
Roxa-boxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Flavia, intr-adevar mi-a luat ceva timp, dar a meritat.

Fetelor, sa va deschideti Felicitarile!!!

Noi am plecat. Va pup.
urati-ne drum bun ca mergem la zapada mare.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Svety, multumim ca te-ai gandit la noi, felicitari ca ai reusit sa le puilui Danutz.
Roxana,mersi, vb. dupa sarbatori, ca acusica tre sa iesim din casa...
Va pupam pe toate, spor la treaba!!!!!!

Mos imbelsugat!!! ca la noi a fost ffff darnic...(sa ii dea D-zeu sanatate) va spun detalii dupa sarbatori, ca mor de bucurie

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare

am intrat sa va urez Sarbatori fericite si linistite!fie ca Mosul dar in primul rand noi sa reusim sa ne aducem in suflete caldura si bunatate!!
va doresc tot binele di lume, seninatate si fericire!!

si eu sunt in culmea fericirii!Craciunul a fost intotdeauna special pentru mine de cand eram mica-si am crezuut mult timp in Mos-si acum ma bucur ca un copil.
azi am gatit la greu fac bunatati ca familionu ni se strange seara la masa si impartit cadouri...
is umpic stressata ca-s in urma cu treaba da recuperez eu.

Thea e bine, nu-i mai supureaza urechea, maine mai mergem la control ca e de garda medicul sper sa fie ok.

Svety multumim muuuult de tot de felicitare super gest!

va pup inca odata

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput