Clubul nurorilor (5)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Am uitat sa va spun ca nu l-a pus in frigider ci pe balcon si afara sunt 10 grade.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Olim bravo voua, distrati-va cat puteti si profitati la maxim de timpul cat stati impreuna, sa nu vi dupa aia sa plangi prin Cluj de dor, ca si sa s-au anuntat inundatii:)) (apropo, sa spui cand vi, k?)
Dana ce sa zic, cu soacra-ta nu stiu daca o scoti la capat. Cred ca e buna ideea ta sa cumperi alt tort de unde sa-i dai Alexandrei si sa iti lasi socrela sa se infrupte din vechitura:) Numi sa fii cu ochii pe ea sa nu-i dea si la cea mica, sti cum sunt copiii ca intotdeauna vor ce vad la altii.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
olim spune:
Salutare
Daca totul este bine pe 30 ianuarie sunt la cluj
Draga diadaniela, soacra ta e nebuna de legat, cum poate sa cumpere tortul de azi pentru revelion
Las-o sa manance singura, poate asa scapati de ea
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Nurorile mele,soacra-mea a cumparat de astazi tortul pt Revelion si eu sunt disperata ca o sa vrea fii-mea din el.Cum dreaq sa-i dau copilului tort de 3 zile? M-am gandit sa ma duc pe 31 sa ii cumpar copilului un tort ca sa nu ceara din ala.Spune-ti voi daca e posibil sa cumperi de azi tort pt Revelion?
Eu am innebunit cand am vazut-o cu tortul! O sa il pun pe fii-su sa ii spuna sa-l manance pe ascuns sa nu vada fii-mea ,da' sunt sigura ca o sa o apuce dracii ca ea nu intelege ca unui copil nu ii se da sa manance orice kk.Sunt cumplit de nervoasa!
Astept raspusuri,voi ce ati face?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
Danutza scumpa, eu zic sa te duci pe balcon si sa vrei sa strergi pe jos sau sa il muti dintr-o parte in alta si sa il scapi jos in apa de sters
![](alcool.gif)
![](icon_smile_evil.gif)
![](bandit.gif)
![](hailabataie.gif)
Bafta mare
![](pupic.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Gargaritza spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti fetelor?
Eu am tot strans si frecat dupa Craciun...am avut 15 invitati...
Bine ai venit Raza de Soare.
Dana, soacra ta este dusa cu biscuitii....
Andreea sa-ti traiasca bebeul si bunicul lui cel student.
Olim drum bun.
impreuna spune:
Fetelor, maine plecam la munte si o lasam pe Sara cu socrii, deci azi bag o tura de instructie, sa stie ce si cum:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
Gargaritza spune:
Sa traiti, doamna general Flavia!
Pana nu saluta corepunzator (socrii) sa nu te lasi.
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Gargaritza
Sa traiti, doamna general Flavia!
Pana nu saluta corepunzator (socrii) sa nu te lasi.
Garga siIrinuca
POZE
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si
![](zana.gif)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea esti mortala:))) Iti dai seama ce mandru ar fi nepotelul cu un bunic student?:)) Ma bucur de bucuria voastra, era de asteptat ca ai tai sa reacioneze asa, nu? Sa-i vedem pe socrii, lor cand le spuneti?
Pai bb face poarte dintr-o familie de studenti activi. Eu, tata, sora mea mihlocie, va urma si cea mica, iar iubi vrea si el sa fac masteratul sau postuniversitara (inca nu s0- hotarat). Asa ca doar mama va fi cea care va sta cu bb, ca noi ceilalti avem de invatat, iar mama e mai libera. A fost distractie totala pe chestia asta cand am anuntat ca vine bb.
Pe socru l-am anuntat in seara de Craciun si a spus ca vine cu scutece. Iubi a anuntat-o pe soacra, dar nu stiu cum a reactionat (dupa spusele lui iubi s-a bucurat, dar pana nu o vad/aud eu nu cred).
POZE
Naty spune:
Dana da, e posibil, la fel face si a mea.
Ba imi dadea indicatii cand avea fata 4 luni sa-i fac supa pe mai multe zile, ca ce-are?
Si-acum ma intreaba ca de ce nu-i fac mai mult lapte cu cereale sa i-l las in frigider, ce nu mi-e greu sa-l prepar in fiecare seara? Auzi...
Cu tortul, ce sa zic, nu cred ca ai alta scapare decat solutia lui adimercedes. Altminteri de trezesti ca-i da fetei din el cand nu esti atenta.
Dragi nurori eu plec acasa si am concediu pana pe 9 ianuarie, asa ca va zic de acum
SA AVETI UN AN MINUNAT,
cu cat mai putine perle de-ale soacrelor! Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI