Clubul nurorilor (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza suratelor
Am ajuns si eu acasa Tare frumos a fost la tara. Am fost la colindat pe la rude, si daca tot am mers cu colindul le-am facut si cate un cadou.... o invitatie la nunta Toti de acolo mi-au confirmat prezenta la nunta.
Am avut un Cracin super. De soacra nu am avut parte nici macar la telefon, ceea ce nu e un lucru rau. SDocru ne-a sunat sa ne ureze toate cele...iar iubi i-a spus de bb. A fost putin socat, dar a spus ca o sa vina cu pempersi in august. Maine e ziua cea mare. parintii mei vin la noi si le vom spune ce cadou ne-a adus mosul. O sa incerc sa fac poze sa va arat cum au reactionat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna dimineata,
Eu am avut parte de vizita socrilor, chiar aseara, cand am avut si musafiri (10 pers), chiar ea mai lipsea.!!!, dar recunosc ca mi-am dat toata silinta sa fiu draguta si am reusit.
Asa ce eu nu am scapat de prezenta ei nici de sarbatori.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna fetelor!!

eu cu soacra nu am avut probleme (ca de obicei) de sarbatori! am fost am colindat-o si am ami fost in ziua de craciun! ea la noi nu prea vine. nu a mai fost de la nunta (de acum 6 luni), si sincer nu ma supar deloc ca nu ma viziteaza......

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetele, ma bucur ca ati avut parte de un Craciun fericit cu sau fara socrii, stati ca mai urmeaza revelionul :)

Noi tot cu socrii dupa noi, n-avem ce face. De rev evadam si mergem la munte (sper), ramane doar de vazut daca o luam si pe Sara cu noi sau o lasam la ei.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

De revelion...NU O SA VAD picior de soacra:D....ca daca il vad il rup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna fetelor!

Iar m-a suparat soacra. Am ivitat-o ieri la noi si nu a dorit sa vina. Parca am avea raie. Asa ca am stat toata ziua singuri in casa, iar spre seara au venit la noi nasii.
Toata lumea se plange cand le viziteaza soacrele, numai eu sunt pe invers. Iar nu mai vorbesc cu ea 6 luni. Sau poate ma trezesc cu ea de Revelion
Am uitat sa va zic ca am primit amandoi de la Moshu' lenjerie intima rosie. La noi acasa e frumos si cald si miroase a brad ...

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare!
Scuze pentru absenta indelungata.

Noi le-am luat socrilor cadou de Craciun un DVD (si, de parca nu era suficient, sotul s-a gandit sa le ia si doua filme a 600.000 bucata, ca de` sa aiba ce sa puna in aparat!).
Am primit in schimb una bucata trening roz cu bleu (precizarea scoacrei - "de stat in casa") si o gramada de nervi.
Echitabil, nu?

In ziua de Craciun s-au gandit ai mei sa faca o fapta buna si i-au invitat si pe ei la masa. Au stat cumintei, de frica dusmanului.
Dar ieri am fost noi la ei si si-au scos parleala, reusind sa ma scoata din minti de tot.
Intai, cand sa culc fata s-a apucat sa se joace cu ea si sa faca tot felul de strambaturi, pana a agitat-o pe aia mica in asa hal, ca nu a mai vrut sa doarma de dupa masa si a marait in capul meu pana la 10 seara (eu fiind dupa un lunuuuuuuug sir de nopti nedormite din cauza de bebelina mucioasa)
Apoi, cum am disparut din camera, sa-i pregatesc masa de fructe, s-a apucat sa-i dea cozonac cumparat de ea de la cofetaria minunata din cartier.
Cum dracisorii mei m-au facut sa simt ca ceva nu-i in regula, m-am dus sa cerecetez situatia si am prins-o. I-am zis foarte politicos "va rog, nu-i mai dati cozonac ca n-are voie sa manance dulciuri, nu-i mai dau oua de cand cu aviara (poate o nebunie, dar eu sunt ma-sa si decid ce mananca) si, oricum nu-i dau produse preparate in oras; in plus e ora de papat fructe si-si strica pofta'. Eu am vobit, eu am auzit, ca imediat ce m-am dus la bucatarie a venit fie-mea fericita la mine cu un bucatoi si mai mare de cozonac.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Naty, la faza asta trebuia s-o ! Eu sigur i-as fi zis vreo 2-3 de nu mai sufla! Auzi la ea!

Sarbatori fericite tuturor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor nu le mai lasati pe soacrele astea sa va amarasca (eu vb:)

kisstherain si pe mine m-ar fi deranjat gestul soacrei, da vezi partea plina a paharului si bucura-te ca aveti sarbatori linistite.

Naty asa fac si socrii mei, ii dau la Sara sa manance de multe ori fara sa ma intrebe, da ma enervez si le zic. Eu ca eu, da sotu face scandal si de frica se potolesc (o vreme).

Simina voi cum petreceti de Sarbatori? Cu soacra sau fara?:)

Camelia ma bucur pt voi ca ati stat linistiti zilele astea, poate s-a potolit socrela si nu va mai supara (o vreme)

Andreea sa ne povestesti cum a fost intalnirea si cum reactioneaza i tai la aflarea vestii, sigur vrem si poze:)

Mona socrii tai nu s-au simtit aiurea ca au dat buzna peste voi cand aveati musafiri? Ca eu cred ca eram in stare sa ii rog sa vina mi tarziu (asta daca nu se simteau ei mai intai). Noi cand nu stateam cu ei, intotdeauna ne telefonam intai abia apoi ne faceam vizite (si noi si ei).

Lavinia cum de nu va viziteaza socrii daca va intelegeti bine?

Eu m-am enervat aseara pe socrii mei de imi venea sa crap: or tinut-o ieri pe Sara incaltata in casa toata ziua, iar seara avea besici la picioare care s-au spart si era numai rana, mi-a venit sa plang cand am vazut-o. Cand o intreb pe soacra care-i smecheria, si ii spun sa nu o mai incalte, zice ca ii e frica sa nu raceasca daca umbla doar in sosete. Am crezut ca turbez S-a dus al meu sa le spuna cateva si sper ca au inteles, acum ascund pantofii sa nu mai gaseasca nimic!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!Eu va spun ca de Revelion tot cu soacra stau

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput