Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Ralu vad ca si al tau este un dulce...super pupacios!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

ilenutza spune:
BEE, iti urez multa bafta maine, sanatate pentru amandoua si totul sa decurga ca la carte! ![]()
Noi nu am reusit nimik pana in prezent asa ca avem toate sansele sa ne vedem maine!Chiar daca nu ne cunoastem
!
PS: la ce dr. esti?
Ilenutza
anasebe spune:
Ma bucur ca va plac cateii mei. Sunt super simpatici.
Rali - e mortal. Am inteles ca sunt si super destepti.
Utocatalina Maine petreci vad, nu gluma!!!!
Imi ploua in gura deja. Harnicuta mai esti. Inainte sa nasc nu-mi doresc decat sa apuc sa mananc piftie si tort de bezea. Tortul il comanzi sau il faci singurica? Eu am sa-l comand ca ...e mai simplu.
ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
anasebe spune:
Utocatalina Am citit mai atent mesajul tau si am vazut ca tortul este comandat. Unde?
ana sebe 35+
Giova spune:
Neatza
!!!
Am revenit, sunt la Clau la birou, acum kmergem la eco.
Pe urma merg prin oras dupa ceva cadouri si scriu mai tarziu de acasa, caci pana pe 9 ian. am laptopul.
Nu am citit decat 2 pag. de la cap. 102, deci am de recuperat.
Fetelor eu de luni ma simt naspa, sunt ca drogata, tot in pat am stat, adorm la Tv cate 15-20 min. Nu stiu ce e cu starea asta. Aseara am vomat. Azi nu-mi venea sa ma ridic din pat, noroc ca trebuie sa merg la eco si prin oras, dat n-am chef de nimic.
Vi-i s-a intamplat asa ceva?
fetele!!!!
Fugim la eco!!! Pe mai tarziu.
gio
si bb Marco 36+
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Intru si eu repede pe forum, sa va salut, ca am treaba, il ajut pe sot sa monteze sifonierul lui bebe, de fapt eu ma invart pe langa el, el saracul face toata treaba.
Denisa, merci frumos de reteta
, o sa te anunt cum a iesit.
Ana, frumosi catei, sa iti traiasca, i-as pupa in botic toata ziua.
Ralu, si catelusul tau e superb.
Dana
, unde esti? Ne-ai uitat?
Giova, sper sa te simti mai bine
, nu stiu de ce te simti asa de rau, eu am avut ameteli in ultimele doua zile.
Mireluta, sper ca n-ai nascut, da-ne vesti despre tine.
Bee, tin pumnii sa nu iti mai fie frica de cezariana.
Recunosc ca si eu as fi la fel, dar noi suntem toate alaturi de tine si ne gandim la tine.
Acum fug la treaba, revin mai tarziu. Pup restul fetelor
Anda si bebe Mark 37+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
luizza spune:
Buna fetele mele
ce faceti?am intrat doar sa va spun ca de azi am intrat in capricorn.......
deci pot veni bebelasii................si Maria mea
ca doar nu degeaba am programat-o capricoanca
pupici la toate
si apropo ce fac fetitele se lasa asteptate?
ralirali spune:
Da, Ana, sunt f destepti si cu personalitate puternica. de ex. cainele nostru stie cand plecam la munca nici nu se urneste,d ar in weekend se infiinteaza in fata usii si nu putem pleca fara ea.
Mai nou cred ca simte ca vine bebe pentru ca nu mai doarme deloc cu mine, inainte era umbra mea, acum se aseaza singurica pe fotoliu si mi se rupe inima..dar ma bucur ca se educa singura si nu va fi calare pe bebe.
Gio, bafta la eco, sa intri sa ne dai detalii. Cred ca ti-a fost dor de noi
, din aceasta cauza nu te-ai simtit asa bine
.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
T_Ioana spune:
Saluti dragutelor!
Eu tot nu reusesc sa termin de scris povestea nasterii...dar pana va apucati de nascut pe banda
sper sa termin.
am intrat sa vad macar ce mai faceti. Razvan e bine, multumim de intrebari si va multumim frumos de aprecieri. Se pare ca numai mie, mama denaturata nu mi se pare frumos. Mi se pare dulcic, scumpit, dar pana la frumusel.... Chiar aseara ma certau mama si Cristi ca tot zic ca nu e frumusel... Mama e topita dupa el Cand nu o gasesc prin bucatarie sau sufrragerie, stiu ca e la bb si se minuneaza de el. Aseara am intrat in dormitor si mama statea pe pat, la juma de metru de Razvan (care dormea) si se uita la el. Statea de vreo 40 de minute. Ii zic "Ce faci dom'le, vrei sa iei aura cupilului, ce te tot benoclezi toata ziua la el?" si zice saraca mama" Doamne drag imi mai este, sufletelul lui bunica, si acum ma uit asa ca mi-am luat si ochelarii sa-l vad mai bine, uita-te si tu ce gurita perfecta are, eu cred ca esti geloasa pe el ca e mai frumos decat tine"
...
fetelor m-am apucat de cap cand am vazut cat a pus bebeul Teolindei, al meu are 210 grame in plus fata de cat avea cand am iesit din maternitate (2.920 gr) iar de masurat nici nu stiu sa-l masor, trebuie sa-l intind?![]()
caut cu disperare o listuta cu cat ar trebui sa manance bb la o masa in functie de varsta in saptamani pe care o are. Ma ajuta cineva?
Ieri ne-a cazut si noua buricutul, dupa ce toata lumea se mira ca la 15 zile inca nu cazuse, iar eu ziceam ca nu vrea baiatul sa rupa orice legatura cu mami a lui

maine facem baie in cadita, mi-e o groaza, ca al meu cam urla si la "baita" cu carpa uda de pana acum. Sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat suzeta ca din mare necaz ne-a scos. Poate nu sunteti de acord cu folosirea ei dar decat sa-si suga manutele si sa-i fie tot timpul umede si reci....
M-a certat asistenta car ne-a vizitat ieri ca nu il iau in brate, si mama ma tot cearta, eu nu voiam sa-l invat cu brate dar cica la varsta asta e pre amic sa se formeze dependenta. Eu sunt tot invers, bietul copil o sa creada ca nul iubesc de nu il iau sa-l pupicesc si sa-l strang la piept!
Va pupic si mai intram cand avem timp, dar ma ucideti cu ritmul de scriere, 2 cap/zi!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Off, Giova, din pacate stiu prea bine prin ce treci, pt asa sunt si eu de duminica incoace. Ametita, obosita - dar nu pot sa dorm, cu chef - dar lipsita de chef si totul culmineaza cu arsuri si
. Nimic din ce mananc nu-mi prieste, as iesi la plimbare dar singura nu am nici un chef, asa ca stat cu fundul pe scaun in fata calculatorului.
Asteptam sa te intorci de la eco cu vesti bune.
ana sebe 35+