Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
alus spune:
Hello
La Multi Ani Gabitza si Alina
Laureta- multa sanatate si insanatosire grabnica.
Matutza,Carmen- eu am inceput in iunie sa tin cura de slabire si pana acum am slabit 4 kg.
Am venit si noi acasa dupa Craciun. Julia a vost cuminte, la inceput a cam miortait. La masa a mancat tot ce noi, mia fost frica sa nu aibe alergiie de la cine stie ce, mai ales ca a mancat salata de beuf. De revelion vom sta toti 3 acasa.
Craciun Fericit 
si Un An nou cat mai bun 

Cum sau nascut Sylwia si Julia
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101
pd spune:
Mai trec si eu pe aici, tot in fuga ca si multe alte fete.
De Craciun am fost la cumnata-mea, care are o fetita cu 1 an mai mare decat Cristina. A venit si Mosul, de care Cristina a fost tare incantata, s-a dus la el in brate fara probleme, spre deosebire de vara-sa care n-a vrut sa se apropie de el, ci a fugit in brate la maica-sa. Dupa ce i-a scos Mosul toate cadourile din pachete, ea tot se mai uita in pachetele goale sa vada daca nu cumva o pacaleste Mosul si nu-i da tot.
A doua zi au venit nasii pe la noi, a treia zi am fost in vizita la niste prieteni care au o fetita mai mica cu o luna decat Cristina, de unde a venit maimutica mea toata pictata cu carioci, noroc ca erau din alea lavabile.
Aseara am fost vizita la alti prieteni care au 2 fetite gemene de 4 ani, unde Cristina s-a jucat cu un papagal sau mai bine zis l-a terorizat saracul.
Asa ca zilele astea ne-am tot plimbat si Cristina a fost destul de obosita dupa atata joaca cu alti copii.
Dar a fost bine ca a fost mai obosita ca s-a culcat si ea la ore mai normale, ca altfel e buna sa se ia de mana cu Elena a Laurei (Mamaleone), ca o apuca si 1 noaptea pana o convingem sa se culce.
De Revelion asa cum poate ati citit, mergem pe capul Vanessei, ca n-are saraca destula treaba ii mai dam si noi de lucru.
O sa pun si eu poze, dar nu cred ca azi.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya
Irinel spune:
Buna fete dragi!
Mai ce vrednicuta sunt, apuc sa intru sa va scriu...
Acum am pus sa se incarce si niste poze in albumul "Mos Craciun", cand va treziti voi cred ca deja vor fi gata puse in album si le puteti viziona daca va face placere. Tare mult dureaza.
Danut la primul contact cu Mos Craciun s-a aratat tare curios, il analiza cu atentie, nu stiu ce o fi fost in capsorul lui. Da cand a fost vorba sa se duca mai aproape sa il pupe si sa vorbeasca cu el, a fugit tipand la ta-su...Nici la poze nu prea a vrut sa stea pe langa mosu, desi cadourile le-a primit. Asa bine s-a obisnuit cu procedura de primire a cadourilor, incat a doua zi cand mai venea cineva cu daruri, si le lua frumusel si pleca. Nu tu multumesc, nu tu pupic...recunoscator baiatul mamei, nu gluma...
Ii place tare mult bradutul si globuletele si beculetele...se aseaza pe masuta in fata lui, ma pune si pe mine sau pe ta-su pe cealalta masuta (masutele sunt puse acolo cu scopul de a salva cat de cat pomul de manutele lui, si se pare ca si-au atins scopul) si incepe sa ne arate beculetele ("amina"-adica lumina) si globuletele pe rand... si comenteaza in chineza, ca numai el stie ce zice.
Craciunul l-am facut acasa, am avut invitati nasii nostri cu baietelul lor de 11 luni, alti doi prieteni cu baietelul lor de 7 ani si Lili (LiliB de pe forum) cu sotiorul si cu Biancuta. O sa o vedeti in poze si pe Bianca, are parul cret-cret si blond, e o scupmpa si a fost tare cumintica. S-a pupat cu Danut si imi pare rau ca nu stiu unde a pus sotul pozica, da o sa o adaug altadata. Eu am facut mancarurile traditionale, salata boeuf, piftii de curcan, friptura cu piure si sarmalele le-am primit gata facute de mama nasicii mele. Plus niste fursecuri (unele cu gem pentru pitici, altele cu nutela pentru cei mari) si un tort savarina cu frisca, gem de zmeura si crema de vanilie. Eu am inceput sa fac prajiturile gandindu-ma sa poata manca si cei mititei, ca daca le fac cu cacao, lui Danut nu ii dau si nu vreau sa mananc pe ascuns. Si piftie de curcan a papat si el...Salata bouef mai putina. Da el nu prea mai mananca asa bine. Ma si mir ca vad ca e tot durduliu, da mananca destul de putintel. Insa nu il fortez, stiu ca citisem pe undeva ca e normal ca daca ar continua sa manance in ritmnul de pana acum, ar ajunge obezi si cam asa e. Bine, ma refer la cum manca Danut. Vad ca Vladut si Darius dimpotriva, papa mai bine.
Hai ca am inceput sa bat campii. Va pup pe toate. Noi maine plecam spre Montreal, vom petrece Revelionul la verii nostri de acolo, asa ca nu cred sa prind rand pe DC pana pe marti cand ma intorc la serviciu. Va urez distractie placuta alaturi de familiile voastre si anul nou sa va aduca sanatate multa, liniste si pace in casa si impliniri.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 23+ saptamani
mammy2706 spune:
Ce liniste pe aici...
Si la voi e urat afara???
Aici, in Staffordshire ploua si noua ni s-a stricat umbrela
. Sunt uda pana la piele... aproape.
madutza, nu stiam ca mai tii cura de slabire. Te vazusem in poze si aratai foarte bine. Eu am slabit cu dieta disociata de la 64 la 55/56kg. Pt iarna e OK dar cum burtica nu s-a tras de tot va trebui sa mai muncesc. Si mie mi-e frica sa nu ma ingras la loc pt ca aici am mancat cam aiurea : KFC, sandwich-uri, dulciuri. Si la masa de Craciun (tip bufet) am bagat ca o sparta aperitive, felul doi cu carne de vita, curcan si somon, si cireasa de pe tort....desertul format din 3-4 prajituri (am vrut sa le incerc pe toate
)
Dar cum nu am cantar stau linistita...
Va pupic si fug, ca mi se termina ora de internet...
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
in parculetz
bradutul nostru
acris spune:
Buna fete dragi !
Am intrat sa va urez UN AN NOU FERICIT, PLIN DE SATISFACTII, SANATATE, BUCURII!!!!
Sa ne "auzim" cu bine la anul, copiii sa ne fie sanatosi si cuminti, sa aveti un Revelion pe cinste !!!
VA IUBESC !!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI !!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
madutza spune:
Buna fete dragi,
Nu va urez nimnic pt. ca sper sa nu fie asta ultimul mesaj pe 2005. Multumim pentreu aprecieri tuturor!!!
Mammy, am slabit 16 kg si am pus 8 la loc. Ti se pare ca aratam bine in poze? Crezi ca eu pun poze in care arat rau? Am 95 de kg si tb sa ajung la 70!!!! 

Poate anul viitor chiar ne vedem!!!
Irinel, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Puiul tau e mancacios si nu asimileaza si a mea asimileaza la greu, desi nu mananaca mult. A luat cate 1 kg in ultimele 2 luni. E drept, avea de recuperat.
Paloma, e frumos sa faci Sarbatoirile alaturi de ce dragi. Bravo voua!
Nico, si noi tot acasaica de Revelion, dar cu finii si nasii. Felicitari pentru faza cu olita!!!
Vanessa, nici eu nu am auzit multe pareri bune, doar cateva, in rest pareri mai proaste. Dar cand ai de slabit 25-30 kg....Faza e ca daca te apoci si dupa trebuie sa tii regim si sa iti schimbi stilul de viatza, altfel pui tot la loc inapoi. Si eu am pus la loc si cu regim disociat sau Osaka(sau cum naiba se numeste) asa ca...Pana nu ne schimbam stilul de viatza, nu exista miracole. Sunt dispusa sa fac pasul asta, desi sunt constienta ca dupa aia trebuie sa mananc sanatos. Asta e! Chiar mai vreau sa aud pareri. Am vazut pozele, foarte frumoase!
Diana, ce mai faceti voi? Sper ca sunteti bine si i-au trecut mucisorii lui Vladutz!
pupici!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
alina costin spune:
Buna seara dragele mele.
De cite ori zic ca am sa scriu mai des se intimpla ceva si nu mai apuc.Nu am putut sa mai scriu pentru ca fratele meu a avut un accident de masina destul de grav

,si am fost numai pe fuga,ba la serviciu,ba la spital.Si ca toate sa se tina lant,Alexandra mea a facut azi febra.Sper sa fie de la maselute(chiar daca pina acum n-a mai facut febra),si sa nu fie altceva ca inebunesc

.Va urez un an nou plin de sanatate si fericire,sa vi se implineasca toate dorintele si sa auzim numai de bine.Va 

pe toate si pe toti copilasii.
Alina si Alexandra
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, intru asta-seara sa va salut repede, maine nu cred ca mai pot baga nasucul pe aici, cu prajituri, salate etc.
Acu' salivez, da' parca vad ca maine mi se taie pregatind si nu ma mai ating de nimic.![]()
Va doresc un an 2006 plin de bucurii si de impliniri, sa creasca puii, sa fie sanatosi (si noi alaturi de ei
) si la fel de cuminti ca anul acesta
! Dumnezeu sa aiba grija de noi si de familiile noastre!
Va multumesc ca existati, ca m-ati ascultat si m-ati sprijinit cand a fost mai greu, ca ne-am bucurat impreuna de victoriile si poznele ingerasilor nostri.
Petrecere frumoasa!

LA MULTI ANI!!!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
Sarbatori fericite! 
poze
anacami spune:
LA MULTI ANI!
UN NOU AN PLIN DE BUCURII<FERICIRE SI IMPLINIRI!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Irinusha spune:

Fetelor, va doresc din tot sufletul un an nou cu sanatate ptr. voi si ptr. familia voastra, mult timp petrecut cu puiutii vostri (asta ptr. mamicile cu servici si cu dor mult), bucurii de la copilasi, realizari, impliniri, dragoste, fericire ... si tot ce-mi doresc si mie!
Fie ca 2006 sa fie mult mai bun din toate punctele de vedere!
La multi ani!!!!

Petrecere faina de Revelion ... cu mult
, voie buna
, papica delicioasa
si multa
! :) Va imbratisez si va pupicesc pe toate in parte!