Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa ionescu spune:
frumoasa serbare.
Copii costumati in niste saci pictati de ei. Mosul cam ramolit dar a mers. L-am luat si pe catalin pentru ca, s-a tinut in sala de sport si a fost spatiu. A fost super incantat. Daca ati fi vazut ce ochii a facut cand l-a vazut pe Mosul....
A fost fascinat. Si cand spunea Frati-su poezii incepea sa-l strige. Si il striga Aaaaaaa. Un A foarte lung si cu o intonatie specifica. am pus si poze. adresa e:
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
o pun si la semnatura. nu stiu ce am facut la aparat dar i-am zapacit setarile si au iesit cam inchise.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE
vanessa ionescu spune:
GATA, E SI LA SEMNATURA
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE
SERBARE
anacami spune:
Vanessa,intr-adevar, se pare ca a fost f. frumos! Felicitari, sa-ti traiasca , cavalerii!
Mi-a placut Catalin portar si pozele in care se imbratiseaza!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
pd spune:
Eu la ora asta impletesc la sarmale, dar am facut o pauza si am zis sa va scriu si voua o discutie care m-a distrat tare ieri intre Cristina si tati.
Cristina tocmai bagase toata manuta in gura si rodea la degete si tati o intreaba "Ce iti iese mai tati acolo de rozi degetelele?", la care ea sta se gandeste un pic si foarte serioasa "Naninii", in traducere caninii.
Am fugit inapoi la sarmale.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya
anacami spune:
Bunaaa!
Paloma,va doresc sa iasa "naninii" cat mai repede,fara dureri.
Nally, ce mai faceti? Cum merge cu trainingul?
Noi vom desface in seara asta cadourile!Sunt asa curioasa,nu mai am rabdare (mai ceva ca un copil...)!!
Am impodobit bradul,Sebastian ne-a ajutat si el cat-de-cat, mai ales ca ne-a redus destul de mult nr. de globuri:lua cate unul pe furis, fugea repede-repede pe hol si il arunca cat putea de mult pe gresie, special sa-l sparga
.Cand il vedeam ca fuge, deja stiam ca pune ceva la cale
.
Poze mai noi
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele.
Io tot la munca, cica astazi nu mai trebuia sa vin, dar nu mi-au venit toate machetele de publicitate ca sa inchid revista
. Si tot azi ne dau si salariul pe ianuarie.
Aseara am fost la petrecerea angajatilor dda nu prea am avut dispozitie asa ca pe la 23.30 am spart gasca.
Si uite asa mai pierd si ziua de azi pe la serviciu.
PS. Ne-am luat camera de filmat sa o filmam pe Bia noastra.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
laureta spune:
La Multi Ani Gabitza_ro!!
Eu nu am avut net ieri delok,eram numai foc
.Bine ca reveni.
Tati i a luat lui Inisa sanie.Si ne am dat cu sania tot familionu.Normal ca a luat o sanie sa incape si kuruletzu meu
.Ne am plimbarit ieri prin strazi,parc,stradutze si strigam io si Inisa calare pe sanie la tati gia giaaaaa
.
Sora mea vrea sa i ia cadou,mi a trimis bani si nu stiu ce sa i iau.Mi a zis sa i trimit dovada ca i am luat cadou altfel ma cafteshte
.
Acum am pus curcanu la marinat.Si mai am o groaza in bucatarie ca nah soacra numai sa dus la ea a casa si trebe sa fac fatza singura ,moaaama ce greu este
(mephala bucatareasa sefa ai tot respectu meu
)
anacami am vazut pozele si masinutzele multe lui Sebi "bim bim".Sania noastra e rosie.Apropo nu trage de pomn??Si io de abia astept sa desfac cadourile si sa ma joc
acris pupici la "betzivanca" mica,mai vroia impartasanie huuu??Si de preot i este frica lui Inisa.La impartasanie ultima oara parintele a fost foarte rapid zap linguritza si gata![]()
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Irinusha spune:

Frumusetea iernii
cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile voastre,
cu dulcele ecou al colindelor,
cu imaginea in suflet a celor dragi,
va va duce intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.
Sa aveti un 2006 asa cum vi-l doriti!
CRACIUN FERICIT SI BUCURIE IN SUFLETE! 
Irinusha spune:
La multi ani Gabitza!!!!
Tot ce-ti doresti sa devina realitate!!! Anul nou de viata sa-ti aduca numai fericire, bucurii, impliniri!!! Copil sanatos si voios!!!

Irinusha &
Cris (03.05.04)
DianaR spune:
Fete dragi, intru scurt ca sunt pana peste cap ocupata cu treaba. Am fost ieri la eco, bebe e bine sanatos si spre marea noastra fericire e o FETITA! 

Nu cred sa mai apuc sa intru maine, deci va urez Craciun fericit, linistit si imbelsugat! 
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (18+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas