Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

GATA, am pus poze si fug ca nu stiu ce tot are Catalin ca se tot scoala si bazaie cu nasul in perna

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

POZE

SERBARE CRACIUN REVELION 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Saluare!
Dragele mele, inainte de povesti, va pup din toata inima pe anul 2006!

Noi am petrecut Revelionul acasa, impreuna cu mosii lui Darius. Ei am venit cu baietelul lor de 5 luni si au stat nebunii pe baricade pana la 1, cand Darius a catadicsit sa se culce la mamaie (prima data cand a dormit fara mine), era prea obosit sa mai comenteze ceva! [D] Ala mic a adormit la maica-sa in brate, l-au dus acasa,i-au schimbat hainutele si el nimic, lemn pana dimineata.
Anul Noi ne-a prins pe balcon, de la noi se vede tot centrul orasului, asa ca am avut parte de un foc de artificii senzational. darius era super-incantat, tipa mereu "bum-bum" si "ati-ati", adica artificiile. In sadismul lui, a ras de s-a prapadit cand a vazut bietii caini cum fugeau pe strada, care-ncotro, de teama petardelor.
Pe 2 am petrecut la sora-mea, a fost ziua ei si a lui frate-meu (sunt nascuti in aceeasi zi, la 11 ani diferenta). In concluzie, am dus-o f bine, pacat ca mi-e somn mereu, mi-e gandul numai la pernuta mea, dar teroristul nr 1 nu ma lasa sa dorm cat as vrea eu.

Am vazut pozele puse de mamicile mai vrednicute, clar avem cei mai frumosi copii din lume!

Alus, condoleante! Nu te mai consuma atat, ce sa faci, sunt oameni si oameni, e bine sa ne fereasca Dumnezeu de persoane ca cele despre care ne-ai povestit tu.

Diana, l-am vazut pe Vladut cel frumusel care nu e nici pe departe asa de slab cum spui tu. Sau nu pare! Si mi s-a facut un dor de zapada... La noi nu a fost nici macar un fulgulet. Sta sania degeaba, Darius o admira, zice "ania", dar nu cred ca s-a prins la ce foloseste!

Cius, si Darius adora ciocolata, noi mancam pe ascuns, altfel... I-am dat 1-2 bucatele, cam cat un bobo de mazare, da' nu-i ajunge grasului nici pe-o masea! Asa ca am decis sa conspiram, pana la anul mancam numai atunci cand doarme el! Parinti denaturati, ce sa-i faci!

Alina, bine ca fratele tau e ok, inteleg ca a fost un accident urat. ce ma bucur ca Alexandra a devemit mai rezistenta!

Laureta, bine ati revenit! Nu ma pot abtine sa nu-ti fac putin ateorie la inceput de an! Pai, se poate sa stai tu de mai mult de o saptamana bolnava, fara sa iei nimic?! sau vrei sa imbolnavesti si galusca?! hai ca-mi varsai oful! Ma racori!

Uitasem sa va spun ca am fost si in Oraselul Copiilor! Mai, fetelor, nimic-nimic pe-acolo! 3-4 tonete inchise, un trenulet, o tiribomba pt copii de 3-4 ani si una pt copii de max 10. Un Mos Craciun si un om de zapada! si gata! Ma gandeam c-or fi animalute de-alea in care bagi fisa si te zbantuie putin, cum erau cand eram noi mici, da' nimic! Da' am fost si noi, sa nu ratam ceva!

Am pus poze aici:

Sarbatori de iarna

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Inca o data "La multi ani! cu sanatate si vise realizate pentru 2006! Va pupicesc de mii de ori!

La noi a fost un Revelion super ... cum v-am mai spus ne-am strans 8 (4 perechi si 3 pitici) si ne-am simtit minunat. Ne-au facut dragutii de ei (restul) placerea cu gratarul, asa ca pe la 11-12 noaptea noi pazeam micii si carnatii, am papat fasolica (ca sa ne aduca anul nou multi bani ... cica asa e in zona Brasov-ului) si am stins cu tuica fiarta :) ... deci a fost ceva amestecat intre tipic romanesc si international. Deci am papat, am baut (cam multicel ), am intampinat noul an de doua ori, ca deh, fiind romani ne-am pupat si ne-am dorit de toate si la 12 ora Romaniei si la ora Germaniei :) ... dupa miezul noptii s-a lasat cu dans si spus de glume, ce sa mai, a fost fain de tot. Piticii au fost cuminti si ne-au lasat sa ne distram, deci a iesit cum se poate de bine :)
Cris in München a intampinat si anul asta dormind ... cica nici macar nu s-a sinchisit de bubuituri, asa ca a fost bine :) Ne-a fost dor de el, mai ales ca toti aveau copiii cu ei, dar a fost mai bine asa ... ptr. pitici a fost destul de stresant si obositor.

Saptamana asta am stat acasa ... am o lene in mine, plus de asta am racit si eu ... de ieri e si Boby mucios, deci suntem o familie de muciosi. Cris e bine, mai tuseste si-i mai curg mucisorii, dar e vioi si zambarici. O sa ne treaca noua usurel ... :)

Alina, insanatosire grabnica fratelui tau! Ce tratament de imunizare i-ai facut Alexandrei?

Alus, oameni din astia gasesti la tot pasul ... nu mai pune totul la suflet!

Diana, ce i-ai facut lui Vlad de papa acum bine? Spune-mi, te rog, si mie reteta!

Am vazut pozele, frumosi copilasi :) ... o sa incerc sa le pun si eu pe ultimele! N-am inspiratie deloc, plus ca mai am treaba ... asa ca va las si va pup dulce pe toate in parte!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI 2006!

Fie ca noul an sa va aduca multa fericire alaturi de familia voastra draga la toate!

Noi nu prea am petrecut de Rev, ca am facut un stomach flu toti, dar mai ales eu de am zis ca mor. Chiar pe 31 dec la 5 pm. Pt cele care nu stiu ce inseamna stomach flu (ca nici eu nu am auzit pana in SUA), vomiti si ce nu ai mancat, ai o diaree ingrozitoare, frisoane si toate cele de zici ca esti pe lumea cealalta. Slava Domnului ca Eric a facut o forma mai usoara, doar mi-a vomitat intr-o seara si atat, ca diaree inca are, asa ca acum nu stiu daca mai e de la stomac sau de la dinti ca ne apar caninii de jos. Asa ca pe noi Noul An ne-a gasit dormind. O lasam pe anul viitor.

In rest vad ca s-a petrecut bine. Sa va fie de bine si sa va creasca puiutii sanatosi!

Am si eu o MARE RUGAMINTE! Tata vine la mine pe 19 ian (abia-l astept!). Vreau sa-mi aduca si mie din Ro medicamente pt Eric ca astia aici tare greu te ajuta cu copii. Medicamente pt diaree, ca aici nu exista pt copii sub 6 ani, pt imunitate si supozitoare de febra. Eu nu stiu ce sa-l pun sa ia, asa ca va rog dati-mi sugestii, PLEASE!!!!
A, si sa nu uit, credeti ca ar trebui sa-i dau si medicamente pt cresterea poftei de mancare?! Voi le dati asa ceva?! Diana, Irinusha, Laureta?! Voi cum va descurcati cu pofta de mancare?! Dati-mi si mie sugestii si in acest domeniu, ca o iau razna.

In rest suntem OK, atat cat se poate si crestem. De vorbit cred ca suntem cam codas, nu spunem decat 5 cuvinte, dar dansam si suntem incapatanati peste masura.

Sper ca zilele astea sa punem si noi poze de la Craciun, cand nu ne-a placut de Mos Craciun, am plans cand l-am vazut.

Va pupam dulce si mult pe toate dragutele mamici si pe copilasii nostrii care chiar ca sunt cei mai tari din parcare! Si sa nu uit si burticutele, Irinel, Diana (felicitari pt fetita!!!!) si Piatra Lunii!!!!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Revin cu fortze proapete si tot mucioasa.
Iuhuhuhu am reusit si io sa dorm in patu meu in sfarsit.Urasc deplasarile si alte paturi.
Iau la greu pastile ceai lamaie alea alea deja is ca robotzelu cand vine ora de pastile jap jap jap si gata
Pe Inisa o pazesc la maxim i am dat deja Oscilo si vitamina C sper sa nu o prinda si pe ea ca daca face rosu in gat ca mine e vai de curuletzu meu cu ea cu mancarea.

Carmenbr imi pare rau ca ati fost bolnaviori.
Pentru medicamente pentru pofta de mancare e Picovit,Sanasol asta i am dat eu Inisei.
Pentru febra supozitore de algocalmin,eferalgan.
Pentru imunitate Imunobaby e f bun e si pentru pofta de mancare.
Pentru diaree e smecta pliculetze.
Si fiole de vitamina C sunt foarte bune pentru pofta de mancare.Mai poti sa iei Oscilococcinum.Io asta as fi luat in locul tau.

mamaleone cum e pitica??Ooof parca nu ajungeau bubitzele mai si cade.

diana super zapada la voi ce frumos.Vladutz arata foarte bine nu e slab delok.Am ras la poza unde impinge carutzul mamaaaaaaaaa ce misto caruzuuul mi au ramas ochi la el super super fain.

anacami frumos la Predeal si zapada multa.

tnicoleta uaaa cere Bia pa pipi deja??O sa scapati de pampersi repede de tot.La noi mama e super puturoasa(adica io)

Irinelu burticelu am vazut pozele cu voinicul tau.Tu arati a fetitza adolescenta mey ai o lumina aparte.Iti sta super bine gravidutza.Si fetitza lui Lili e asa haioasa.Apropo Lili nu mai intra pe aici??

mephala aveam si io o intrebare ca tot ma uitam la ochi lui Iustin si ai tai nu cumva ai facut-o tu pe Inisa ?

mammy te ai intors??Cum a fost revederea?

Vanessa Paloma faine pozele si ati petrecut impreuna,bravo.Forumul asta e bun la prietenie stiu si io.

alina costin multa sanatate fratelui tau

Irinusha cum te mai simti??Ne luam de mana si dansam hora fetelor racite?Am ras cu piticu tau cu Mosul da na ce vrei asa sunt motocilisti.Si pe la noi tot la fel este Mos nuuu si nuuu,cadouri daaaa.

cius hihihih petrecere cu dedicatie,nu o sa uitati repede.Cum stati cu urechiile??

bertha da da,da in mine ca merit,fata obraznica si neascultatoare(da,na cine trebuia sa scoata cracile afara in frig huuu??io desigur).L am vazut si pe frumusetze rara ce mandru e el intre colindatori.Inisa era prima la usa cred ca dadeam faliment daca nu plecam mai repede din Bucuresti.

Madutza ,Nally, Iuliana c unde suntetiiiii???

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, e o vreme la noi de-ti vine sa-ti dai palme, nu alta! si un vant rece si puternic, nici nasucul sa nu-l scoti din casa! BRRR! Vrem si noi zapadaaaaaaaaaaaaaa!

Carmen, Laureta ti-a dat o lista intreaga, la care as adauga
- pt diaree: calciu carbonic si furazolidon, daca vrei sa stii cum se da, imi spui si o intreb pe soacra-mea amanuntit;
- pt febra: supozitoare cu paracetamol sau algocalmin;
- pt imunitate si pofta de mancare dr mi-a zis sa-i dau vit. c, asa ca 10 zile/luna facem cura cu calciu gluconic si vit c.

Acum, te hotarasti, dai comanda si tataie executa! Ma bucur ca vine iar sa va ajute!

Laureta, acu' inteleg eu de ce ati taiat-o voi din Bucuresti! Perspectiva falimentului va ingrozea! Da' ce, ma, la Braila nu-s colindatori?! Sau nu i-a descoperit Inisa?
Acu' sa va spun faza intreaga cu lautarii. Pe la 9 seara tar! tar! la usa, muzica, nebunie, motanul meu primul! Eu abia imi facusem unghiile si Lau isi facea dus. Eu cand am deschis, nu m-am gandit ca aia trebuie platiti si eu nu pot sa umblu in geanta fara sa-mi stric unghiile. Si cantara aia, cantara, eu nimic, ei tot cantara, pana incepu unul sa-mi faca semne, frecandu-si degetele, ca trebuie sa prestez ceva banuti! Eu ii faceam semne ca am unghiile facute si nu pot sa caut bani! Si tot asa, pana a iestit socru-meu pe casa scarii si l-am rugat sa salveze onoarea familiei si unghiile mele! Drept rasplata, i-am facut o poza cu lautarii, sa aiba amintire de cand era nepotu' prichindel!

Irinusha, sanatate multa, sa va treaca mucisorii repede-repede!

M-a lasat si pe mine inspiratia, asa ca ma duc sa pregatesc pranzul frumusetii!
Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Carmen as adauga la lista Lauretei pentru burtica si enterol, este si antibacterian si mai placut la gust ca smecta. Se da 1 pliculet la 12 ore in cazuri grave si 1/zi la o diaree mai usoara. Pentru pofta de mancare si eu ii dau Biei la fel Sanansol ci Vitamina C fiole. Imunizare obscilocomcimum. Febra supozitoare paracetamol, algocalmin. Sau siropuri Nurofen, Carpol sau Panadol. Sanatate multa Ericutului si tie.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta mey, Inisa are niste ochi verzi, mortali, ca ai tai. Sau n-am vazut eu bine?

...pls, parca ai mai spus, sau poate ma insel, ce semnifica 'Inisa'?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si noi am folosit ca carbonic pt diaree (odata doar). un varf de lingurita l-am amestecat in lapte. cred ca merge si in ceai dar pe vremea aceea, Cata era dependent de lapte si ziua nu doar noaptea ca acum.
Pt febra mare supozitoare cu algocalmin (novocalmin parca se numesc). In rest, siropele nurofen, calpol, eferalgam, panadol. Pentru pofta de mancare din experienta proprie cu Andutu, nu tine nimic. Poate picovitul dar mai mult psihic cred decat in realitate.

Laureta, noi (cu familia Palomei) am fost si la mare. Si intamplator, am avut acelasi ginecolog pe perioada sarcinii (dar nu ne cunostea) si am facut si aceeasi facultate dar in ani diferiti si mai sunt multe chestii deastea chiar si etnice.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

POZE

SERBARE CRACIUN REVELION 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

mephala ete "ochi verzi"

Vanessa ce asemanari,inseamna ca e ceva special intre voi

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput