Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 33
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
noi stam cu ai mei. platim jumate din cheltuieli si cumparam mancarea pt toata lumea.
eu platesc menajera si orice cumpar mai deosebit in casa.
cum ar fi: detergenti mai buni, parfumul de camera, si alte fitze.
...toate astea la noi le ia mama pentru ca noi sa adunam banii pentru nunta! ...cotizam si noi cu 2 randuri de bonuri de masa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
ooana spune:
Gio, m-am uitat la pozele tale...sunt super' lucrurile lui Marco...mobila e draguta iar hainutele parca sunt de jucarie...e un copil norocos de pe acum...parinti tineri si frumosi asa ca nu mai are nimic de facut decat sa apara...dupa Revelion asa cum iti doresti!
Wedding Day
cri. spune:
Divine, bravo fetita, nu vii si la soacra'mea? ca tare mi-ar placea eu n-am avut tupeu pana acu sa-i raspund asa ca face crize de isterie, e bolnava cu acte in regula, dar asa de tare mi-ar placea
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Giova spune:
Haideti sa va spun si eu ce traznai a mai facut a mea soacra:
1. imi trimite prajituri. le-a taiat pe toate felii, ca si cum eu n-as stii sa le tai. Si s-au cam uscat. asta e.
2. trimite 2 cozonaci: unul cu mac, altul cu branza dulce. Mie numai cu nuca imi place. Noroc ca mi-a facut bunica-mea ca de nu puteam sa mor de pofta.
3. ne-a trimis prin ai mei varza acra intr-un butoias. Sambata cand sa iau pt. sarmale, era fff mica, taiate in 2, si urata, de abia am gasit niste frunze groase si urate pt. sarmale.
Aici e vina mea, mama mi-a zis sa ma uit cum e varza, daca-mi place, ca de nu imi trimitea ea. Asa ca no comment.
Toate astea le-a facut numai in ciuda. si cica ma iubeste.
E smechera tare, sau nu e normala. Nu stiu ce sa mai cred.
dar ii voi juca si eu cu aceeasi moneda.
gio si bb Marco 37+
ooana spune:
Fetele ...am uitat sa va spun marea noutate...dupa ce am gresit cand am ales nasii pentru prima data, niste prieteni la care nu ma asteptam ca dintr-o data sa se schimbe atat de mult...si abia am reusit sa iesim din incurcatura...in sfarsit am "petit" nasii in 25 adica exact de Craciun! Si au zis DA ! Sunt super fericita! AM NASI!
Wedding Day
Catalin spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65144" target="_blank">NEXT
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!