Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 31
Divine girl spune:
LA MULTI AAAAAANI!!!!!!!!!!
Ce fac dragele mele? Ghiftuite de piftii, caltaboshi, sarmale, toba si alte alea craciuneshti? Ca eu asa sunt . Mor de ciuda ca am bagat atata in mine !!!
Si la mine a venit Moshu' cu multe-multe daruri, mai mult sau mai putin valoroase, dar au fost MULTE! Am venit acasa cu aproape jumatate de portbagaj de pungutze de diferite dimensiuni . Dar ne-am si plimbat pe la toate neamurili dupa ele
Dar bineinteles ca am avut si parte de draci in vik asta, ca nu se putea fara, dar va pov un pic mai incolo ca acush tocmai am primit ceva de facut la serv.
Pup la fete cucuiete!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Mersi Raza, mai da ce faci tu la munca.... azi de sarbatoare....
Sper ca am inteles... ce fac la munca ? nimic ! nu se vede ? ce caut la munca ? eee... aici nici eu nu stiu...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Rallu spune:
Ia uitati voi ce urare a primit al meu pe mobil...poate o folositi si voi ca e tare haioasa:
Catelus cu parul cret,
Sa ai jeep-ul in cotet,
Sa ai vila si piscina,
Pe Madonna ca vecina,
Si-o lopata pt. bani
LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Ia uitati voi ce urare a primit al meu pe mobil...poate o folositi si voi ca e tare haioasa:
Rallu, cum il cheama pe iubi al tau? Ca si eu am dat amicilor mei acest mesaj si poate, cine stie?, oi fi viitoarea nevasta a vreunui amic pe care nu l-am mai vazut de vreun secol!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Catelus cu parul cret,
Sa ai jeep-ul in cotet,
Sa ai vila si piscina,
Pe Madonna ca vecina,
Si-o lopata pt. bani
LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!
Madonna n-are ce cauta la noi ! Am zis !!!
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Rallu, cum il cheama pe iubi al tau? Ca si eu am dat amicilor mei acest mesaj si poate, cine stie?, oi fi viitoarea nevasta a vreunui amic pe care nu l-am mai vazut de vreun secol!
Ma, eu cred ca sunt singura odihnita dupa sarbatori, dar zau ca nu inteleg: cum adica "viitoarea nevasta a vreunui amic" ? Amicul e sotul lu' Rallu ??? ca eu cam asta pricepui...
Raza de soare
Rallu spune:
Si eu, ca toata lumea, am dat iama in sarmalute, carnati, fripturi, etc.
Ba inca in dublu exemplar pt. ca noi mancam la doua case.
Deja ma tem ca o sa ma transform intr-o bila cu picioare.
Asa ca azi m-am trecut de buna voie la cura. Beau doar lichide (sucuri de fructe si legume) o zi intreaga ca sa mai scap si eu de 1 kg.
Nu de alta dar sunt constienta ca de Revelion o iau de la capat si trebuie sa mai fac un pic de loc printre sunculite.
Dupa Revelion o sa procedez la fel... sa arat si eu bine in rochita de mireasa (oricare ar fi ea).
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Animagus spune:
Pai, mai de voie buna, mai impins de la spate, iata si buletinul de stiri al saptamanii cu nr. 2.
Din pacate saptamana a doua am cam lenevit. Am reusit insa sa-i invitam pe aproape toti cei pe care ii aveam pe lista si mare mirarea cand cam toti au zis ca vin. Hmmm. Cu alte cuvinte, micuta si draguta nunta de maxim 30 de invitati se pare ca va ajunge o dolofana de 45-50. Deja mi se face pielea gaina si cum am si febra ma tem sa nu fi dat in gripa aviara.
Restaurant inca nu am ales, dar e number 1 la prioritati. Ne-a cam hotarat in schimb cu verighetele, am vorbit deja cu un bijutier si probabil maine vom merge sa dam comanda ferma. Dar despre verighete voi povesti probabil mai tarziu la sectiunea cu pricina.
Cam atat in saptamana 2, vom reveni cu o noua interventie in direct saptamana viitoare. Raza, ai legatura...
La vache qui rit
Giova spune:
Am pus poze noi.
In Craciun 2005 si Lucruri Marcollino.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioana14nemes/my_photos
gio si bb Marco 37+
Raza de soare spune:
Animagus, eu credeam ca doar barbatii imping... pup u !
Fetele, plec dvrm ! Uraaaaaaaa !...
Va pup pe toti !
Pa !!!
Raza de soare