Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor,cam slaba activitate pe aici!
Eu i-am facut lui Mihaita primele analize,nu i-am facut deloc pana acum,am zis sa vedem cum stam si am fost surprinsa sa constat ca are anemie!Copilul mananca aproape orice si destul de bine iar hemoglobina i-a iesit 9,3.Am trecut pe tratament sever cu Fe haussman,la recomandarea medicului!
Voi ce le mai dati copiilor acum pe perioada rece,noi urmam tratamentul cu Fe doua luni si vit. C cate 10 zile pe luna!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
POZE NOI

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor! Vin si eu cu o stire bomba si senzationala: SUNT INSARCINATA! Mare bucurie, mare, mai ales pentru noi, prieteni, mai putin pt. parinti care ne tot ameninta ca ne va fi tare greu, de parca noi nu am fi constienti de greutatile care vor veni. Sper sa mearga bine sarcina, sa iasa un bb sanatos si poate cine stie, o sa avem o fetita. Si copii sunt tare incantati si vor si ei o surioara.
Problema este ca inca nu am anuntat la lucru si nu stiu ce reactie va avea sefu, dar orice ar zice nu mai conteaza, noi sa fim sanatosi.
Alte noutati nu mai avem, suntem la fel, Bogdan cam tuseste, azi il duc la doctor, asteptam sa vina caldura, sa nu mai punem atatea haine pe noi.
Va mai astept la o mica barfa, cand aveti timp.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Waw,Miha,asta da stire ,felicitari si sa ai o sarcina usoara!Ma bucur,sa stii,de parca as fi eu insarcinata... sa fie o surioara pt. baietii tai,important este sa fie sanatos,orice ar fi sa fie fata !
Eu am anuntat la servici cand eram in 5 luni de sarcina,nu stiu daca trebuie sa anunti cu mult timp inainte,acum depinde si ce sef ai!
Mamicilooor,unde sunteti?Haide-ti,veniti pe baricade...ati cam tras chiulul!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

miha, felicitari! mai da' ce curajosi sunteti! bravo voua, o sa fie cam 3 ani intre ei, nu?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Buna fetele! Multumesc frumos de urari, sper a fie totul bine si sa am sarcina usoara asa cum a fost si la copii, si vorba ta Camelia "orice ar fi, fata sa fie", dar in primul rand sa fie un bb sanatos. Da, diferenta intre copii este de aprox. trei ani, asa s-a intamplat, nu am programat sa fie asa diferenta. Inca nu am sunat la dr. sa ma programez, dar trebuie sa o fac si pe asta.
Ieri am fost cu Bogdan la dr. pediatru, dar cica nu are nimic, si totusi tuseste. Mi-a facut trimitere la un alergolog, spunea ca poate face alergie la ceva, poate are astm bronsic, el tuseste la efort, cand se agita. Asa ca trebuie sa mergem la control, dar tot sun si nu raspndenimeni acolo, o sa mai incerc. Sper sa fie bine pana la urma, sa nu aibe astm, cu toate ca dr. mi-a zis ca, si daca este astm nu vor fi probleme pt. ca este tratament si se va rezolva pana la urma.
La lucru seful este de treaba, problema este ca eu lucrez la el de 6 ani si ceva si cu fiecare copil cand am ramas insarcinata lucram la el, asta este mare problema, dar pana la urma asta este, trebuie sa accepte, oricum nu cred ca ma mai intorc la serviciul acesta.
Va mai astept la o mica barfa. Ce mai fac copilasii vostri? Cu ce va mai jucati in casa?

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

haic a vin eu ca tot sunt singura si n-am chef de treaba. Tocmai am venit de la cumparaturi iar sotul meu era sa cada sub scaun cand a auzit cat am dat pe jocuri. Dupa-amiaza nu putem iesi pe frigul asta as aca jucam tot feluld e jocuri, copiii mei au dat de gustul zarului si cum e un pic de liniste, hai sa ne jucam ceva cu zarul. Asa ca am mai luat azi 4 jocuri ca sa avem treaba.
In ce priveste intelesul intre ei, au faze: ba se bat, ba se pupa, ba se joaca. Acuma Andra isi imagineaza tot feul de chestii si "joaca" cu Patrick: unul e cal altul tine capastrul, sau catel, sau pisica si tot asa. Amandoi merg la gradi acuma si invata acolo cum sa se joace frumos. Dar asta nu tine mult, mai ales spre ora de culcare (19.30) incep sa nu mai incapa unul de altul. Cel mic ma uimeste cat de multe stie, el se joaca mai mult singur ca nu are stare sa stea cu noi dar are urechile ciulite cand ii explic eu Andrei si apoi ne-o serveste elegant:)
Acuma suntem cu totii cam mucosi dar nu-i nimic grav, asta sa fie cel mai mare necaz, nu?
sanatate la toata lumea!
PS: care le-ati luat paturi supraetajate ca mie mi-e atre frica cu piticul meu sa nu se catere in pat sus si sa mai faca vreo istorie...? dar nici in patuturi nu pot sta o vesnicie...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Cristina, sa sti ca eu am avut pat supraetajat in camera la copii si cat a fost Vlad micut si a dormit in patut, Bogdan a dormit in patul de jos. Cand a trebuit sa-l mut si pe Vlad in pat, am taiat patul supraetajat, Vlad a ramas in cel de jos, iar patul lui Bogdan l-am lasat la o inaltime de 1 m si ceva cu o scarita mica, nefiind pericol sa cada din el. Ideea este ca, camera copiilor este destul de mare (cca 30 mp) si am avut unde pune ambele paturi. Darpoate gasesti ceva idei pe www.1001.case - parca asa se cheama si mergi la camere pt. copii.
Va doresc numai bine la toate si pupici la copilasi.

Mergi la inceput

Buna fetele!
Ce mai faceti? Noi suntem cam bolnaviori, am fost ieri cu Bogdan la alergolog (ca nu i se mai opreste tusea) si am aflat cu stupoare ca este alergic la foarte multe si fiind asa de alergic este preduspus sa faca astm, dar cica daca face tratament ar putea sa-i treaca. Asa ca ne-a dat tratament, care este destul de scump. Nu se pune problema ca nu luam tratamentul, dar totusi de ce se dau retete gratuite daca nu le onoreaza nimeni? De ce cotizam la sanatate, daca platim oricum medicamentele si controlul la medic? Probabil peste ani si ani, cand copii mei vor avea copii va fi ceva mai bine. Asta este. Vlad saracul, are si el rosu in gat, asa ca sunt cu tratament amandoi.
Eu inca nu am fost la ginecolog, poate voi merge saptamana viitoare.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Salutare!
Of,cu retetele astea gratuite si neonorate mi-am facut si eu o multime de nervi,de cate ori trebuia sa luam reteta gratuita...s-a terminat plafonul!Asa ca...tot cu bani le-am luat cam de fiecare data!
Sa stii ca si la maxiplodu' meu am sesizat o tuse cam persistenta,eu am zis ca-i tic nervos,cand eram langa ea si-i atrageam atentia,nu mai tusea,doar cand se concentreaza la ceva sau este f. atenta,parca ar avea ceva pe gat!Sa mai treaca gerul asta si mergem sa facem un exudat faringian,sa vedem de unde provine "iritatia" asta!Alergie...nu stiu de la ce ar putea avea,acum este si un pic racita si ii curge nasul,incerc sa o tin cat mai departe de miniplod!
Cristina,eu nu le voi lua paturi etajate,celui de sus ii va fi f. cald vara!Anul viitor,cand va mai creste micu' le voi face pe comanda 2 paturi de-o persoana fiecare,ceva mai late pt. a putea sa incap si eu cand le voi spune seara povesti...

POZE

Mergi la inceput

Buna fetele!
Ce mai faceti? Vad ca nu ati mai scris pe aici de o luna; sa lasam subiectul sa moara? Ce mai fac copilasii? Cu ce va mai jucati?
Noi suntem bine. Copii sunt sanatosi, tratamentul pt. alergie vad ca da roade, asa ca nu avem treaba. Eu am fost la medic si este totul bine, dar spre deosebire de cum am fost cu copii, dr. mi-a cerut mult mai multe analize, insistand tare mult ca am facut deja 30 de ani si trebuie avuta grija mai mare pt. ca exista riscuri mai mari de la aceasta sarcina. De-abea astept sa merg la dr. sa-mi spuna ca este bine si apoi sa aflam ce va fi.
Va doresc numai bine si va astept la o mica barfa.

Mergi la inceput