Bebelusi de martie - aprilie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna seara buna seara!
Mai e un pic, pic, pic si vine Craciunul. Yupeee! Vine si concediul . Doamne abia astept, ma simt groaznic de obosita, abia astept sa dorm si eu si sa ma joc cu maimutoiul cel mic.

Vad ca unele din voi deja ati inceput in fortza pregatirile de Craciun.Si noi am luat juma de porc (dar 3 familii, adica noi, mama si socrii) si am facut preparate, asha ca sa ne facem pofta, pentru ca nu prea suntem mancatori de carne de porc.

zuzunachi, nasol cu pofetele astea. Noi am luat teapa cu porcul, ca am cumparat de la un amic care are macelarie si surpriza, era carcasa, fara slanina, deci implicit fara sorici. Era sa lesin cand l-am vazut!

andruzza, mei da ce vesele esti dupa ce ai dormit o noapte intreaga! Sa o tzineti tot asha va doresc.

adseana, ce a spus doc? E o reactie la vaccin? Si noi stam cu inima cat un purice inca, tot marti am facut vaccinul. Decamdata nici un semn! Te asteptam cu vesti bune.

rrox3, deci pana la urma v-ati hotarat la vaccin. Dar de ce nu folositi deloc serviciile med de familie si preferati sa platiti tot?

an-k si mie mi-a sunat ciudat ca ii dai margarina Biei. Scuza-ma ca ma bag! Sanatate multa la toti si scapati anul asta de raceli.

dariaevelin, nu am citit eu cu atentie sau nu ne-ai mai spus cum stati cu antibioticul ala ciudat? Ati repetat urocultura?

Na,ca a aparut Radu in bratze la mine, dupa ce a dat un cap de parchet. Se rostogolea pe covor si a iesit si in afara

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

elinia, de ce ti-e frica sa-i dai cu smantanica pe buze? In mancare, hai sa zicem ca nu, pentru ca Stef are ceva antecedente cu burtica sensibila, dar un pic pe buze nu cred ca ii va face rau.

ako, ce frumos ai botezat tu pe pamatufii tai! De-abia de acuma incep fazele simpatice. Eu am locuit perete in perete cu o familie cu 2 gemeni de cand aveau ei 2 ani pana prin clasa 3-a. Erau ca si la ei acasa la mine, asha ca stiu multe faze simpatice. Ei erau (adica sunt, dar in SUA acuma) gemeni identici!

andira, cum mai merg actele, apartamentul, etc. Sper ca nu ai cedat nervos! Hai mai spune-ne ce face Irina si nasuc mic de 1 mm!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k fie ea si din ulei de masline, margarina se obtine prin incalzire la temperaturi foarte ridicate, asa ca se duce tot ce e bun in uleiul de masline. Scuze ca insist, eu nu i-as da nici Mariucai.

Ligia am mai zis de ce, nu ma duc la vaccinat in serii, cu o gramada de copilasi misunand deodata pe acolo si inca in ditamai policlinica. Avem un istoric de pneumonie la 5 luni, bronsiolita la 6 luni si chiar nu-mi permit ceva asociat cu o eventuala reactie la vaccinul AR. La Medicover intalneste cel mult un copil, pe care il pot evita cu usurinta. In plus pediatria e complet separata de restul, intri direct acolo.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Multu pt urarile pentru Mihai.
Raport - n-avem inca nici un dintisor, dar ne place tare mult sa ne deplasam in 4 labe prin toata casa, sa ne uitam la masina de spalat si sa o tragem pe mami de pantaloni cand spala vasele. E absolut adorabil. Si ne agatam de orice ca sa ne ridicam. Etajul 1 al mobilierului trebuie deja eliberat ca aruncam tot.

Rrox, am gasit Let-s Go nr 4 dar sunt de la 9kg iar Mihai nu are inca atata. Pot totusi sa le folosesc fara accidente prin pantaloni ?

Andruzza, multu pt incurajarile de dormit pe burta. Aseara a adormit pe burta dar numai si numai din cauza ca era epuizat.

Mamacita, cred ca am ratat descrierea metodei minune de adormit copilul ? Poti sa o mai descrii o data ? Thanks.

Gegea, la cab medicului nostru e scris tariful pentru deplasarile pe teren : 300.000 + transport asa ca eu zic ca este OK.

Gata, sarbatoritul meu nu mai are rabdare si azi o sa-l mai si chinuim cu cantaritul si masuratul.

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mai fetelor m-ati facut tare curioasa, nu-i mai dau nici o grasime pe painica si cand ajung la doftor o iau la intrebari,

Oanamaria, tie ce ti-au zis doctorii? ce grasime unt sau becel?

va pupik

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am uitat sa va zic vestea cea mare, Bia astazi s-a ridicat pentru prima oara singurica in picioare, sub privirea uimita a mamei care s-a dezmeticit doar la tipetele copilului, care de atata efort a obosit si s-a lasat sa cada peste o jucarie, iar mama in loc sa vina ramasese acolo si se uita la bietul copil cum plangea, bine ca nu m-a tinut mult si am fugit, am dat "na na" jucariei, am pupat nasucul si ne-am invartit pe sus ca sa uitam de durere, dupa experienta am pus-o la loc si ce credeti?... Tup in picioare, de data asta sigura pe ea cu o mana se tinea de o bara si cu alta o batea

va pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Danuta habar nu am, noi nu folosim. I le-am recomandat Mamacitei fiindca pe Alexut il strang de copanase Pampers Active Baby. Incearca si vezi. Dar de de vrei sa ii pui d-astia? Il jeneaza cei vechi?

Mergi la inceput

An-k Bravoo Bia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Bia, . Felicitari!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ZUZULE nu stiu daca iti pica chiar bine soriciu in cazul tau , mi-a fost rau si anul acesta si celalalt de la el,ma doare stomacul.Si mie imi place mult si am mancat chit ca ma doare.Imi pare rau ca nu poti sa-ti satisfaci pofta.L-am admirat pe Bubu ce mare si frumos s-a facut.

ANDRRUZZA sa o tineti tot asa cu somnul

ADSEANA sanatate Alexandrei,sa ii treaca febra!

LA MULTI ANI!sarbatoritilor de azi:MIHAI COSMIN,ANTONIA MARIA,VLAD GEORGE si BOGDAN

Acum seara s-a dus sotul sa ia reteta,siropul de lamblii nu la gasit,si ce credeti celalalt medicament e antibiotic de fapt,dr nu mi-a zis sau nu am inteles eu ca Alicia zbiera de nu ne intelegeam.N-am stiut ce sa fac pana la urma i-am dat,dar mi-a zis sa-i dau tot flaconul adica 6 zile e bine asa,help???Nu stiu parca ma enerveaza si asta ,ce se uita la fata ei si gata da verdictul are lamblii,sotul zice ca are ochiul format.Si s-a scumpit consultatia e 400 ooo ,cand ma uit pe chitanta scrie 200 000 taxa de confort,care confort ca era normal,nimic special.No coment.

Mergi la inceput